apf 29.09.02, 21:57 Pierwszą jest oczywiście Ojczyzna, Polska, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EU Re: UE - moja druga miłość IP: *.150-200-24.mtl.mc.videotron.ca 30.09.02, 07:12 apf napisał: > Pierwszą jest oczywiście Ojczyzna, Polska, > Odpowiedz Link Zgłoś
apf Re: UE - moja druga miłość 30.09.02, 08:29 Gość portalu: EU napisał(a): > > Pierwszą jest oczywiście Ojczyzna, Polska, > Niestety zaslepieni w nienawisci wrogowie Europy tego nigdy nie pojma. > Jestem Polakiem-Europejczykiem. Moja historia zaczela sie dawno temu w Grecji. > Moi przodkowie nazywaja sie Sokrates, Pitagoras, Descartes, Chopin, Slowacki > i Mickiewicz. Najłatwiej jest być przeciw Europie, bo nic jej nie chroni przed krytyką, trudniej jest być np. przeciwko dresiarzom, bo ci to mogą naprawdę dopierdolić:) Wrogowie Unii Europejskiej nie są "zaślepieni w nienawiści", mają po prostu odmiennne poglądy, których bronią jak Częstochowy. Jak każde działanie, przyłączenie UE do Polski (byle nie odwrotnie) będzie miało negatywne skutki dla wszystkich mieszkańców UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmat Miłość w Brukselskim burdelu. IP: *.dialup.eol.ca 02.10.02, 00:56 Alez kochaj sie tam ile chcesz ale wpierw sie rozwiedz ze swoja pierwsza miloscia, bo w Bruseli dostaniesz syfa i ja zarazisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kai Re: Miłość w Brukselskim burdelu. IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 08:10 Gość portalu: mirmat napisał(a): > Alez kochaj sie tam ile chcesz ale wpierw sie rozwiedz ze swoja pierwsza > miloscia, bo w Bruseli dostaniesz syfa i ja zarazisz. Lepszy syf brukselski niż załapany w Polsce od przydrożnej tirówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmat Re: Miłość w Brukselskim burdelu. IP: *.dialup.eol.ca 06.10.02, 06:18 Jak go dostales to nos z honorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Miłość w Brukselskim burdelu. IP: *.zigzag.pl 06.10.02, 18:20 No dalej wystawiać dupki w stone zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EU Re: Miłość w Brukselskim burdelu. IP: *.150-200-24.mtl.mc.videotron.ca 10.10.02, 04:36 Gość portalu: o napisał(a): > No dalej wystawiać dupki w stone zachodu. Jak narazie to w dupke dali nam amerykanie, patrz: nowe oplaty wizowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trigger Re: UE - moja druga miłość IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 09:17 Merytoryczne argumenty eurosceptyków (syf, wypinanie d... na zachód) znów cisnęły mną o glebę> Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: UE - moja druga miłość 07.10.02, 20:30 A ja lubie wszystkie kraje swiata. Odpowiedz Link Zgłoś