Dodaj do ulubionych

Jestesmy niereformowalnym krajem, wstyd

IP: *.acn.pl 07.06.03, 23:17
Ale obciach co? Jaja na całego. NIEREFORMOWALNI LUDZIE. Nawet na Nie, ale
trzeba iśc.Tak nie mozna do cholery jasnej. Zacznijmy byc mądrzejsi od
naszego rządu. Zreszta po co sie wysilam.
Obserwuj wątek
    • legal.alien Re: Jestesmy niereformowalnym krajem, wstyd 07.06.03, 23:18
      Nie rozumiesz, ze to zasluga rzadu i kampani.
      • Gość: Magda Re: Jestesmy niereformowalnym krajem, wstyd IP: *.acn.pl 07.06.03, 23:20
        Jakiej kampanii? Nie rozsmieszaj mnie prosze.
    • Gość: rado Re: Jestesmy niereformowalnym krajem, wstyd IP: 111.111.51.* 07.06.03, 23:20
      Gość portalu: Magda napisał(a):

> Ale obciach co? Jaja na całego. NIEREFORMOWALNI LUDZIE. Nawet na Nie, ale
      > trzeba iśc.Tak nie mozna do cholery jasnej. Zacznijmy byc mądrzejsi od
      > naszego rządu. Zreszta po co sie wysilam.

spokojnie to pierwszy dzien. pozdrawiam rado
      • legal.alien Re: Jestesmy niereformowalnym krajem, wstyd 07.06.03, 23:21
        Wiesz, ze nadzieja jest matka glupich??
        • Gość: rado Re: Jestesmy niereformowalnym krajem, wstyd IP: 111.111.51.* 08.06.03, 00:22
          legal.alien napisał:

> Wiesz, ze nadzieja jest matka glupich??

a masz nadzije ze bedzie nie czy ze bedzie tak? pozdrawiam rado
    • Gość: rafal Re: Jestesmy niereformowalnym krajem, wstyd IP: *.proxy.aol.com 07.06.03, 23:42

--------------------------------------
      Czy slyszalas kiedys slowo BOJKOT?
      Tu masz tego przyklad. TOTALNE NIE!!!
      I tak to przez rozsadne media bedzie odebrane.
      To oznacza wkrotce calkowite przemieszanie partii w Polsce i totalna
      konsternacje unii.
      • Gość: Magda Re: Jestesmy niereformowalnym krajem, wstyd IP: *.acn.pl 07.06.03, 23:45
        Rafal, jaki bojkot. ja jestem na Tak, ale to nie chodzi o to. Uwazam, że
        powinnismy tutaj cos powiedziec. A nie jak wpierwszych wolnych wyborach w tym
        kraju. przypomnij sobie frekwencje.
        • kitek1 magda, a znasz bajke o magdzie.................... 07.06.03, 23:47
          wiec,
          nie przeginaj:)
        • Gość: rafal Re: Jestesmy niereformowalnym krajem, wstyd IP: *.proxy.aol.com 08.06.03, 00:07

> Rafal, jaki bojkot. ja jestem na Tak, ale to nie chodzi o to. Uwazam, że
          > powinnismy tutaj cos powiedziec. A nie jak wpierwszych wolnych wyborach w tym
          > kraju. przypomnij sobie frekwencje.
          ---------------------------------------------
          Magda, ludzie NIE MAJA JUZ AUTORYTETOW, czy jest to tak trudne do zrozumienia?
          Wszyscy prawie maja DOSC hochsztaplerow i aferzystow, tego rzadu, tego klamstwa!
          Spojrz na ulice, wyjedz za miasto tam ujrzysz tych spodlonych ludzi bez widokow,
          odartych ze zludzen.
          Zadasz by wies, ktorej 80% moze czuc sie juz dzisiaj, jako bezrobotni zaglosuje
          i byc moze pozytywnie?
          To co nam ZAPROPONUWANO, co rzekomo wytargowalismy(sic) JEST NASTEPNYM
          PRZESTEPSTWEM NA NARODZIE.
          DZIS, intuicyinie narod wie, ze chodzi o Polske i co sie z nia stanie.
          I jego zachowanie jest RACJONALNE.
          Mimo BLOKADY dostepu ludnosci do rzetelnej informacji o unii, nachalnej
          propagandy NAROD JUZ NIE JEST TAK GLUPI. I WIE CO ROBI.
          80% W NIC NIE WIERZY.
    • Gość: a Re: Jestesmy niereformowalnym krajem, wstyd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.03, 23:45
      Im wieksza frekwencja to wiecej powodów radości dla Millera. A ja nie mam
      ochoty sprawiać mu radości... I tak przegłosują w parlamencie
    • Gość: Mariusz Re: Jestesmy niereformowalnym krajem, wstyd IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 00:17
      Spokojnie..to dopiero pierwszy dzien.Jestem przekonany ze zostanie przekroczony
      prog 50%.Ja zawsze ide glosowac w ostaniej chwili i sporo moich znajomych.Tak
      wiec jutro ok 19 zjawiam sie w lokalu wyborczym,zakreslam NIE- byc moze znajomy
      zrobi mi zdjecie gdy trzymam ta karte..:)
    • Gość: . JUTRO GŁOSUJĄ CI NA [NIE] !!!!!!!! IP: *.echostar.pl 08.06.03, 00:18
      dziś głosowali tylko uniofanatycy
      • Gość: +++Ignorant TO EUROKRACI SĄ NIEREFORMOWALNI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.06.03, 01:25
        Sława!

Pozatem te wszystkie FraNie co masowo demostrowali przeciwko reformom
        emerytalnym, które my już mamy za sobą...

Zobaczymy kiedy oni nas dogonią?

Zatem PRECZ Z EUROSCJALIZMEM!

Pozdrawiam!

Ignorant
        +++
    • Gość: JWZ Zbiorowa Mądrość Narodu IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 01:47

W tym problem, że Pani wcale się nie wysila. Zbyt łatwo przychodzi Pani
      oskarżanie społeczeństwa. Przecież za brak świadomości w społeczeństwie ktoś
      jest odpowiedzialny.
      Nie potrzeba uniwersyteckiego wykształcenia, aby ogarnąć obecną sytuację. Do
      urn idą ci, którzy zostali przekonani (przynajmniej tak im się wydaje) do
      głosowania na TAK oraz ci, którzy zostali przekonani do głosowania na NIE (i to
      nie wszyscy, gdyż część z nich bojkotuje referendum). Pozostali nie zostali
      przekonani do żadnej opcji i słusznie wybrali pozostanie w domach. Jeśli
      przyjrzymy się jak była prowadzona kampania referendalna, to mamy odpowiedź na
      pytanie o niską frekwencję. Społeczeństwo nie dało się złapać na prymitywne
      chwyty propagandowe. Zegar historii znowu przyspiesza!
      • Gość: Magda Re: Zbiorowa Mądrość Narodu IP: *.acn.pl 08.06.03, 09:09
        Ale ja sama nie dam rady nikogo przekonac, ja tlko zachęcam do wziecia udziału
        w naszej wspolnej sprawie. Patrzac jakie były dotychczas wyniki udziałów w
        referendach nie zdziwiłabym sie, gdzyby teraz też nie było 50 %.
        • Gość: gogol Re: Zbiorowa Mądrość Narodu - górą a nie głupota M IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 10:04
          Magdziu - to Ty jeste ś beznadziejna , głosowałaś na "black box" w której może
          być gówno i do tego się podniecasz!
          Dlaczego treści traktatu akcesyjnego nie umieszczono w internecie na serwarze
          rządowym. Każdy mógłby "se" poczytać. A tu co ? Papka propagandzistów!!!!!!
          Rozsądna część Narodu powiedziała, Niech głosują Ciemniaki!!!!, Oszołomy
          pokroju Magdzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: JWZ Małe sprostowanie IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 10:19
            Gość portalu: gogol napisał(a):

> Rozsądna część Narodu powiedziała, Niech głosują Ciemniaki!!!!

Chyba niezbyt uważnie Pan przeczytał, co napisałem. Tym sposobem wrzuca Pan do
            jednego garnka tych, co głosują na TAK i tych na NIE.
    • Gość: Ryszard A mnie nic nie skłania do głosowania IP: *.acn.pl 08.06.03, 10:12
      Kampania z obu stron była żenująca. Same emocje i frazesy, zero konkretów.
      Przy wyborach parlamentarnych przynajmniej wiem, co ci czy tamci zrobili,
      rządząc. Tu takiego rozeznania nie mam. Rozsądek nakazuje, żeby nie mówić, jak
      się nie ma nic do powiedzenia. W sprawie Unii nic nie mam do powiedzenia, więc
      nie zabieram głosu. To chyba logiczne.
      • Gość: JWZ Zaprzeczacz IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 10:23
        Gość portalu: Ryszard napisał(a):

> Kampania z obu stron była żenująca. Same emocje i frazesy, zero konkretów.
        > Przy wyborach parlamentarnych przynajmniej wiem, co ci czy tamci zrobili,
        > rządząc. Tu takiego rozeznania nie mam. Rozsądek nakazuje, żeby nie mówić,
        jak
        > się nie ma nic do powiedzenia. W sprawie Unii nic nie mam do powiedzenia,
        więc
        > nie zabieram głosu. To chyba logiczne.

Właśnie zaprzeczył Pan sam sobie wypuszczając swój post. Domyślam się nawet, że
        w tym był jakiś ukryty cel. Trudno mi posądzać Pana o brak logiki.
        • Gość: Ryszard Re: Zaprzeczacz IP: *.acn.pl 08.06.03, 10:25
          Wszystko jest logiczne. Nie zabieram głosu w znaczeniu "nie głosuję". A
          dlaczego - o tym właśnie napisałem.
          • Gość: Gogol Re: do JWZ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 11:47
            Przepraszam JWZ, miałem na myśli głosujących na TAK.
            Nie mam żalu do tych co nie idą głosować! Na widok i wrzask euroentuzjastów
            CZŁOWIEK rozsądny dostaje retorsji, które skutecznie powstrzymują go przed
            pójsciem do lokali wyborczych.
            • Gość: JWZ ok IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 12:50
      • Gość: erik Re: A mnie nic nie skłania do głosowania IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 13:26
        Gość portalu: Ryszard napisał(a):

> Przy wyborach parlamentarnych przynajmniej wiem, co ci czy tamci zrobili,
        > rządząc. Tu takiego rozeznania nie mam.

????? Jak to. Przecież wiadomo że za UE są wszystkie siły które rządziły Polską
        w latach 1944-2003. Stosunek do UE powinien więc być pochodną oceny tego okresu
        polskiej historii. Myślałem że to jasne....

• Gość: eUROPEJCZYK ODI PROFANUM VULGUS... IP: *.amwaw.edu.pl 08.06.03, 13:55
      Magdziu!

Dlaczego jestesmy gorsi od Slowakow, czy Litwinow?
      Czy to jakis defekt genetyczny w tym zapijaczonym narodzie nadrabiajacym braki
      w wyksztalceniu i kidersztubie uporem, zatwardzialstwem, warcholstwem?

Mysle, ze po dzisiejszym dniu wielu rozumnych ludzi podejmie decyzje na dlugie
      lata: czy nadal sie tutaj meczyc z poczucia patriotyzmu, czy wreszcie czas
      pomyslec o sobie, skoro TUTAJ NIC SIE NIGDY NIE ZMIENI.

Polacy nie potrafia dobrze zorgaznizowac panstwa.
      To co dotychczas naprodukowal parlament to stek nielogicznych debilizmow
      przeczacych zdrowemu rozsadkowi.
      Alternatywa dla tego wszystkiego maja byc egzotyczne pomysly z serii "
      Balcerowicz musi odejsc"...

Znow Polske opuszcza najlepsi...

• Gość: Magda Re: ODI PROFANUM VULGUS... IP: *.acn.pl 08.06.03, 14:14
        A ja bym chciała, zeby ten rzad opuscil Polske. i dlatego glosowalam na Tak. Ot
        i wszystko. Dla tych co uwazaja, że głupio mowie i dla tych co uwazają, że
        mądrze.
        • Gość: Przeciw Ten rzad opusci Polske na cieple posady w Brukseli IP: *.w80-13.abo.wanadoo.fr 08.06.03, 14:35
          No i oczywiscie masz racje;
          jak glosowalas na TAK to wiekszosc kacykow
          z tego rzadu niedlugo bedzie miala swoje
          stolki w Brukseli i 20.000 Euro na miesiac.

I myslisz ze im zalezy zeby zostac przy
          wladzy w Warszawie ??

• Gość: Magda Re: Ten rzad opusci Polske na cieple posady w Bru IP: *.acn.pl 08.06.03, 16:15
            I o to chodzi, zeby nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech wyjada wszyscy w cholere,
            bedzie świety spokój.
            • Gość: wer Re: Ten rzad opusci Polske na cieple posady w Bru IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 19:14
              Ludzie, skończcie z tym Milerem. O Milerze za parę miesięcy nikt nie będzie
              pamiętał. Mamy szanse zadecydować SAMI o NASZEJ przyszłości. W sytuacji
              całkowitego rozpadu struktur państwa (sądownictwo, służba zdrowia,
              administracja, moralność polityków:), szaleniec kierujący finansami) referendum
              jest jedynym narzędziem na który mamy wpływ. A z wyników na razie wychodzi, że
              dobrze nam się żyje w tym g....
              • Gość: Magda Re: Ten rzad opusci Polske na cieple posady w Bru IP: *.acn.pl 09.06.03, 08:15
                Tak, wspaniale.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka