Dodaj do ulubionych

Język francuski

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.03, 09:59
Jaki jest dobry program komputerowy do nauki języka francuskiego?
Najlepiej oczywiście by było ,żeby to był program polski, bo język angielski
nie znam perfekcyjnie ,ale w ostaczności może to być program napisany po
angielsku.
Prosiłbym też o miejsce gdzie mógł bym taki program zakupić, byłbym Wam
bardzo wdzięczny gybyście mi pomogli.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Język francuski IP: *.it-net.pl 04.08.03, 00:58
      Nie kupuj, tylko pojedź gdzie trzeba, posiedź tam sobie ile trzeba, pogadaj z
      ludźmi itd... A język sam przyjdzie!
      • gabrielacasey Tomku, bredzisz. Jak te "polaczki" kiwane tu (UK) 04.08.03, 19:43
        z powodu braku jezyka przez rodakow, co sie juz jezyka "naumieli". Co do tego,
        ze srodowiska jezyka naturalnego NIC nie zastapi - swieta racja. Ale nie
        korzysta sie z tego, jesli wyjedzie sie gdzies bez znajomosci podstaw danego
        jezyka w mowie i pismie (sic!). Znam sie na tym zawodowo i mysle, ze nasz
        przedmowca wybiera wlasciwa droge: nauka podstaw, nawet on-line, a potem - daj
        Bog - wyjazd.
        • Gość: monotonia Re: Tomku, bredzisz. Jak te 'polaczki' kiwane tu IP: *.kabel.telenet.be 04.08.03, 20:09
          Euro Plus, z tego co slyszalam sa w porzadku...ja najpierw kupilam potem
          dopiero zaczelam slyszec opinnie...w kazdym badz razie raczej stacic na nim nie
          mozna...
          • Gość: monotonia Re: Tomku, bredzisz. Jak te 'polaczki' kiwane tu IP: *.kabel.telenet.be 04.08.03, 20:10
            acha, i tak, tak, sa po polsku, jak sobie przestawisz, bo z tego co wiem
            musialam cos tam przestawiac na jezyk PL.....ale jak nawet ja sobie sama
            poradzilam, to ty tez sobie poradzisz z przestawieniem.........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka