Dodaj do ulubionych

I LOVE KARMI

IP: *.nyc.rr.com 12.08.02, 13:51
A poniewaz z niewyjasnionych przyczyn jest niedostepne w Nowym Yorku od
ponad roku, robie sobie namiastke karmi mieszajac Lecha z Diet Pepsi(wiem
wiem zaraz sie krytyka posypie bo przecierz Polak nie uznaje Diet czy Light,
a szkoda, skoro w Polsce taka modna tolerancja[hahahaha])
Obserwuj wątek
    • Gość: Bimber Re: I LOVE KARMI wery macz IP: *.nyc.rr.com 15.08.02, 04:24
      • Gość: kanuk Re: I LOVE KARMI wery macz IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.08.02, 17:55
        KARMI to klasa swiatowa wiec na pewno ktos zapobiegnie rozpowszechnieniu tego
        napoju i zniszczy te swietna nazwe !
    • jhbsk Re: I LOVE KARMI 26.08.02, 14:45
      Ja Karmi lubię. A to co opisałeś jako namiastka to chyba przypomina wszystko, tylko nie Karmi. Lepiej chyba pić colę
      osobno i piwo osobno.
      • Gość: koneser A probowales ze tak mowisz? IP: *.nyc.rr.com 27.08.02, 04:12
        Sprobuj a zmienisz zdanie, bez uprzedzen, nalej troche wiecej piwa niz Coli i
        sprobuj, naprawde jest to dobre.
        • jhbsk Re: A probowales ze tak mowisz? 27.08.02, 08:58
          Próbowałam. Paskudztwo.
          • jhbsk Re: A probowales ze tak mowisz? 27.08.02, 08:59
            Oczywiście paskudztwo dla mnie. Jeśli innym smakuje to OK.
    • jhbsk Re: I LOVE KARMI 27.08.02, 09:01
      Gość portalu: Bimber napisał(a):

(wiem
      > wiem zaraz sie krytyka posypie bo przecierz Polak nie uznaje Diet czy Light,
      > a szkoda, skoro w Polsce taka modna tolerancja[hahahaha])

Nie bardzo wiem dlaczego piszesz, że Polak nie uznaje Lightów. Ja i wielu moich znajomych akurat wybierając cole
      pije właśnie te bezcukrowe.
      • Gość: Bimber Re: I LOVE KARMI IP: *.nyc.rr.com 29.08.02, 03:46
        Pisze tak bo to fakt, gdy w Nowym Jorku wejdziesz do polskiego sklepu to jest
        dyza szansa ze gdy zapytasz o cokolwiek Diet to ci dadza wode mineralna, a jak
        zapytasz dlaczego? to ci powiedza :bo tego swinstwa nikt nie kupuje!
        A w Polsce dlaczego MUSIELI zmienic nazwe Diet na Light? mozesz tego nie
        pamietac ale w pierwszych latach tzw kapitalizmu, Coce i Pepsi byly tak jak na
        calym swiecie Diet, ale sie nie sprzedawalo bo Polakowi wychowanemu0 na Extra
        Mocnych i Czystej Zytniej kojarzylo sie to z bialym serkiem chyba ,ale chyba
        nareszcie cos sie zmienia, ciesze sie mlodzi ludzie nie majacy bagazu z lat
        PRL probuja nowe smaki i jest szansa ze Diet i Light wreszcie sie zakorzenia w
        krajinie Golonki i Schabowego.
        • jhbsk Re: I LOVE KARMI 02.09.02, 10:34
          W Polsce nie tylko colę można kupić w wersji light, ale i jogurty, majonez. Coraz więcej produktów na rynku ma wersje
          dietetyczne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka