Gość: Niech IP: 217.197.165.* 10.10.02, 19:38 Sa takie powiedzonka wypowiadane przy wypijaniu wodki: "chlusniem bo usniem" i wiele innych. Ja lubie (nie przy wypijaniu, chwilke wczesniej): "Borys, polewoj". A wy jakie znacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dilvish Re: Siup w ten glupi dziob IP: *.lj.pl / 192.168.1.* 10.10.02, 20:30 Tam jest tego sporo: nowy.polski.slownik.pijacki.ez.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagata76 Re: Siup w ten glupi dziob IP: *.client.attbi.com 10.10.02, 21:25 Dilvish,ten Nowy Polski Slownik Pijacki jest swietny dzieki za adresik:) Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Siup w ten glupi dziob 10.10.02, 20:50 Z Misia No to co panowie ?! Walczymy czy się przyglądamy ?! Odpowiedz Link Zgłoś
tu_tb Re: Siup w ten glupi dziob 11.10.02, 12:10 koniecznie musi być "...czy przyglądamy się na siebie" To z Misia, jakby kto pytał. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Chlup w ten glupi dziob 11.10.02, 15:55 Oby sie nam dzialo A ze dzialo to armata Oby sie nam armacilo i z Tytusa Romka i A'tomka ???[ chyba ]: Zeby sie nam dzieci rakiet nie czepialy ... Odpowiedz Link Zgłoś
bulek_ancymon Re: Chlup w ten glupi dziob 18.10.02, 16:01 Na murze widzialem taki napis: "Wodka nie traktor, a ciagnie" :-)) +_+ PK fever Krakow forever Bulek INC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Siup w ten glupi dziob IP: *.proxy.aol.com 21.10.02, 06:48 Gość portalu: Niech napisał(a): > Sa takie powiedzonka wypowiadane przy wypijaniu wodki: "chlusniem bo usniem" > i wiele innych. Ja lubie (nie przy wypijaniu, chwilke wczesniej): "Borys, > polewoj". A wy jakie znacie? Jak ktos pierwszy wzniesie toast, to wtedy mowie: "ja sie przychylam i wychylam" Przy okazji: Po koreansku "na zdrowie" to "dupci da". U nas taki toast wywolal by konfuzyje. Odpowiedz Link Zgłoś