bzykk2004 23.01.04, 09:10 mam mały problem, opisuję go tutaj pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vatseq Re: problem 25.01.04, 17:32 Gdzie w VW Polo są bezpieczniki?? A co na to instrukcja obsługi? Nie ma w niej nic? "VW - wiesz co masz" - jak mówi reklama. Pozdrawiam vatseq Odpowiedz Link Zgłoś
westmike Re: problem 25.01.04, 17:39 tel. do salonu vw lub email ze strony www.vw.pl... powinni udzielic ci odp. z drugiej strony powinieneś sam sobie poradzić... zajrzyj pod kierownicę, do schowka ... poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
bzykk2004 Re: problem 26.01.04, 12:30 niestety w instrukcji obsługi nic na ten temat nie ma (podobnie jak nie ma opisu jak zmienić żarówkę). szukałem chyba wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
vatseq Re: problem 28.01.04, 12:01 bzykk2004 napisał: > niestety w instrukcji obsługi nic na ten temat nie ma (podobnie jak nie ma > opisu jak zmienić żarówkę). szukałem chyba wszędzie. Bo w dobrych niemieckich autach nawet żarówki się nie przepalają! :-D Pozdrawiam vatseq Odpowiedz Link Zgłoś
gzielony Re: problem 26.01.04, 13:33 Jesli sie nie myle, to po lewej strony ponizej kierownicy, jest taka klapeczka przykrywajaca i tam sie znajduja Odpowiedz Link Zgłoś