Dodaj do ulubionych

Jakie STUDIA????????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:28
Witam wszystkich...Chcialam sie dowiedziec na jakich kierunkach jestescie i
gdzie studjujecie..jakie sa tam warunki w sensie atmoswera ,wykladowcy etc:))
mnie najbardziej interesuje cos w stylu SGH, jakas ekonomia , psychologia lub
fotografia... moze znacie jakies szkoly nie az tak oblegane...albo ogolnie
jak macie chiwlke wypowiedzcie sie na temat swoich studiow czy jestescie
zadowoleni z wyboro etc../<interesuje mnie to bo jestem teraz maturzystka
dosc niezdecydowana;/ :)>
Z Gory dzieki wielkie za wpisy..
To pozdrowionka:))
Paaaa
Obserwuj wątek
    • Gość: sikor Re: Jakie STUDIA???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 17:39
      ja jestem na administracji na koźmińskim - uczelni o niepodważalej pozycji i
      prestiżu.
      Mój kierunek nie jest "sztandarowym" kierunkiem uczelni.Koźmiński raczej idzie w
      stronę kierunków biznesowych co chyba świadczy o tym iż podąża za potrzebami
      rynku pracy.
      wykładowcy to są to w większości doktorzy i profesorowie ze znaczącą praktyką na
      zagranicznych uczelniach, najważniejsze zaś że są nadal "ludźmi", kiedy np
      możesz zaliczać ale w późniejszym terminie lub kiedy potrtzeba konsultacji poza
      ich godzinami przyjęć - wystarczy porozmawiać , dotychczas nie słyszałem o
      istotnych problemach z wykładowcami - są otwarci ale też starsznie wymagający(!)
      aczkolwiek można wszystkiego nauczyć się i zdać
      ja jestem zadowolony i polecam
      jak potrzebujesz informacji to tutaj: www.kozminski.edu.pl
      • Gość: Michał Re: Jakie STUDIA???????? IP: 80.51.10.* 28.06.05, 20:30
        Ja studiuję historię sztuki na Uniwersytecie Warszawskim.
        To bardzo ciekawy i rozwijający kierunek. W instytucie panuje przyzjazna
        atmosfera, wszyscy się znają (na roku jest tylko 30 osób), mamy dużo objazdów
        zabytkoznawczych, zajęć terenowych. Część zajęć jest prowadzona w galeriach i
        muzeach Warszawy; można poznać pracę tych placówek "od kuchni".
        Studia sa naprawdę ciekawe.Polecam.
        • sylwiunia0 Re: Jakie STUDIA???????? 29.06.05, 08:31
          a ja studiuje w Wyższej Szkole Zarządzania Personelem. Bardzo ciekawy program
          nauczania, ciekawe specjalnosci (tzw "przyszlosciowe). Bardzo dobrzy
          wykładowcy, z ktorymi mozna sie porozumiec.
          www.wszp.edu.pl
        • Gość: :-E Re: Jakie STUDIA???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 09:39
          jedyny problem jednak jak myślę to praca bo przecież studia nie są dla samego
          studiowania.teraz raczej wchodzi w grę informatyka,zarządzanie,socjologie i
          wiecznie żywe kierunki techniczne
          co więcej rynek pracy wymusza teraz takie kierunki jak psychologia w marketingu
          zarządzaniu , informatyka w zarządzaniu ...
    • Gość: Edo Re: Jakie STUDIA???????? IP: *.play-internet.pl 30.09.15, 18:14
      Ja nie zrobię takiej "napompowanej" reklamy, to nie czasy propagandy w końcu. Polecam www.wseiz.pl/pl/studia/wydzial-architektury/gospodarka-przestrzenna Kierunek spoko, kadra profesjonalna i sama uczelnia ładna i fajna. Warto wybrać studia w stolicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka