Gość: Kuba IP: 217.153.205.* 04.06.06, 11:40 Witajcie! Czy ktoś ma, lub miał styczność z tą placówką? Można ją polecić? Chodzi o kierunek Zarządzanie i Marketin ze specjalizacją "Zarządzanie Zasobami Ludzkimi". Z góry thx za info. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elm9 Re: Wyż.Szkoła Finansów i Zarządzania w W-wie ul. 12.07.06, 16:11 dosyc wysoki poziom szkola jest bardzo ladna, poprostu nowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa Re: Wyż.Szkoła Finansów i Zarządzania w W-wie ul. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 13:36 ja tam studiuje na 3 roku teraz ale na rachunkowosci co chcesz to pytaj Odpowiedz Link Zgłoś
pomoc10 Re: Wyż.Szkoła Finansów i Zarządzania w W-wie ul. 20.08.06, 11:34 a jak wygląda psychologia? wiecie może? czekam na odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e... Re: Wyż.Szkoła Finansów i Zarządzania w W-wie ul. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 21:25 a jest tam rachunkowosc? w spisie MEN tego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
jezyk_migowy1 WSFiZ psychologia 26.08.06, 16:10 PSYCHOLOGIA PSYCHOLOGIA PSYCHOLOGIA Czy ktoś studiuje na tym kierunku w WSFiZ ? :-) Jak jest? Bardzo proszę o informacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llejdi Re: WSFiZ psychologia IP: 82.160.252.* 12.09.06, 22:00 ja od pazdziernika bede studiowac tam psychologie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neit Re: Wyż.Szkoła Finansów i Zarządzania w W-wie ul. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 18:19 Ja studiuje obecnie na 3 roku psychologię i jestem bardzo zadowolona.Poziom jest wysoki wiec Ci którzy mysla sobie,ze pójdą na prywatna uczelnię,zapłaca i dostaną papierek przezyją gorzkie rozczarowanie.Kadra dydaktyczna jest doskonale wyseleksjonowana-Profesorowie Uniwersytetów i Instytutów.Przyjaźni studentom (oczywiscie nie wszyscy, aż takiej iddylli nie ma).Jeśli chcesz się uczyć to bedzie ok. Tak a propo to zorganizowałam kurs jezyka migowego na Uczelni,sporo rzeczy się dzieje, zapraszam do samorzadu studenckiego :):) Rok akademicki sie zaczal wiec juz sami zetkniecie sie z rzeczywistoscia -ale w razie czego jestem do dyspozycji :) Odpowiedz Link Zgłoś
jezyk_migowy1 Re: Wyż.Szkoła Finansów i Zarządzania w W-wie ul. 29.08.06, 16:53 up up up up up up up up up Odpowiedz Link Zgłoś
jezyk_migowy1 Re: Wyż.Szkoła Finansów i Zarządzania w W-wie ul. 31.08.06, 12:17 up ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilia Re: Wyż.Szkoła Finansów i Zarządzania w W-wie ul. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 19:45 a czy ktoś był tam na studiach szkoleniowców i trenerów - bo ja dzisiaj byłam na pierwszych zajęciach i jestem gorzko rozczarowana proszę o opinie na forum Odpowiedz Link Zgłoś