Dodaj do ulubionych

Wyż.Szkoła Finansów i Zarządzania w W-wie ul.Pawia

IP: 217.153.205.* 04.06.06, 11:40
Witajcie!
Czy ktoś ma, lub miał styczność z tą placówką? Można ją polecić? Chodzi o
kierunek Zarządzanie i Marketin ze specjalizacją "Zarządzanie Zasobami
Ludzkimi".
Z góry thx za info.
Pozdrowionka.
Obserwuj wątek
    • elm9 Re: Wyż.Szkoła Finansów i Zarządzania w W-wie ul. 12.07.06, 16:11
      dosyc wysoki poziom
      szkola jest bardzo ladna, poprostu nowa
      • Gość: rosa Re: Wyż.Szkoła Finansów i Zarządzania w W-wie ul. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 13:36
        ja tam studiuje na 3 roku teraz ale na rachunkowosci
        co chcesz to pytaj
        • pomoc10 Re: Wyż.Szkoła Finansów i Zarządzania w W-wie ul. 20.08.06, 11:34
          a jak wygląda psychologia?
          wiecie może? czekam na odpowiedzi.
          • Gość: e... Re: Wyż.Szkoła Finansów i Zarządzania w W-wie ul. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 21:25
            a jest tam rachunkowosc?
            w spisie MEN tego nie ma
            • jezyk_migowy1 WSFiZ psychologia 26.08.06, 16:10
              PSYCHOLOGIA
              PSYCHOLOGIA
              PSYCHOLOGIA

Czy ktoś studiuje na tym kierunku w WSFiZ ? :-)
              Jak jest? Bardzo proszę o informacje!!!
              • Gość: llejdi Re: WSFiZ psychologia IP: 82.160.252.* 12.09.06, 22:00
                ja od pazdziernika bede studiowac tam psychologie:))))
          • Gość: Neit Re: Wyż.Szkoła Finansów i Zarządzania w W-wie ul. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 18:19
            Ja studiuje obecnie na 3 roku psychologię i jestem bardzo zadowolona.Poziom
            jest wysoki wiec Ci którzy mysla sobie,ze pójdą na prywatna uczelnię,zapłaca i
            dostaną papierek przezyją gorzkie rozczarowanie.Kadra dydaktyczna jest
            doskonale wyseleksjonowana-Profesorowie Uniwersytetów i Instytutów.Przyjaźni
            studentom (oczywiscie nie wszyscy, aż takiej iddylli nie ma).Jeśli chcesz się
            uczyć to bedzie ok. Tak a propo to zorganizowałam kurs jezyka migowego na
            Uczelni,sporo rzeczy się dzieje, zapraszam do samorzadu studenckiego :):)
            Rok akademicki sie zaczal wiec juz sami zetkniecie sie z rzeczywistoscia -ale w
            razie czego jestem do dyspozycji :)
    • jezyk_migowy1 Re: Wyż.Szkoła Finansów i Zarządzania w W-wie ul. 29.08.06, 16:53
      up up up

up up up

up up up
      • jezyk_migowy1 Re: Wyż.Szkoła Finansów i Zarządzania w W-wie ul. 31.08.06, 12:17
        up !
    • Gość: emilia Re: Wyż.Szkoła Finansów i Zarządzania w W-wie ul. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 19:45
      a czy ktoś był tam na studiach szkoleniowców i trenerów - bo ja dzisiaj byłam
      na pierwszych zajęciach i jestem gorzko rozczarowana
      proszę o opinie na forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka