Dodaj do ulubionych

do p.Haliny ROZpondek

IP: *.apus-net.pl 22.11.06, 20:53
Pani Halino prosze zmienic fryzure, na plakatach wyglada pani fatalnie, a w
realu? .... pewnie tez
Obserwuj wątek
    • Gość: .ktosik. Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:06
      trzeba nadmienic ze to zdjecie na jej plakatach juz jest dobre pare lat...
    • Gość: Kolo Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:07
      I co jeszcze dzieciaki ??
      • Gość: powiec Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:15
        Byłem przy robieniu tego zdjęcia - w październiku tego roku.
    • Gość: fryzjerka Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:16
      proponuje cieniowane baczki. może jakiś warkocz. wrr.
      • Gość: Halina Rozpondek. Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:14
        Chętnie skorzystam z rad, zareklamuj dziecko swój zakład, podaj adres.
        Przy okazji , z wiekiem zrozumiesz, że ważne to co pod grzywką.
        Pozdrawiam.
        • Gość: sam Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:34
          Pani Halino, trzymam kciuki:)
        • Gość: głos Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:40
          Dobra riposta . Ma Pani mój głos . Życze Wygranej.
          • Gość: hm Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 00:10
            dobre , punkt dla p. Haliny
            • Gość: fryzjerka Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.apus-net.pl 24.11.06, 19:12
              sprawdzam czy jeszcze dziala cenzura
              • Gość: fryzjerka Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.apus-net.pl 24.11.06, 19:18
                o juz nie dziala, wiec moge odpisac.

Otoz Pani Halino, cenie niezwykle to co Pani ma pod grzywka, jednak wazny jest
                dla mnie rowniez wizerunek przyszlej Pani Prezydent mojego miasta.

Co do fryzury to proponuje wycieniowac boczki, wystrzepic grzywke i moze troszke
                pasemek? Efekt bedzie piorunujacy.Prosze sprobowac.

Pewnie bede na Pania glosowac, poniewaz wbrew Pani sugestiom nie jestem juz
                dzieciakiem.Jestem juz pelnoletnia i to od dosc dawna

Pozdrawiam i zycze powodzenia
                • Gość: Halina Rozpondek Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:46
                  Dziękuję za głos i chętnie skorzystam z rad i pomocy przy zmianie wizerunku
                  na "piorunujący".
                  Oczywiście już jako nowy prezydent Częstochowy, w co wierzę.
                  • Gość: jola Re: do p.Haliny ROZpondek IP: 80.54.169.* 24.11.06, 19:56
                    hej fryzjerko chcialabym zobaczyc twoja buzke i jaka masz fryzurke kazdy ma
                    taka jaka lubi
                  • Gość: Prezydent??? Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:06
                    Częstochowy??? Ha,ha,ha.....no,no, nie daj Boże.
        • Gość: Rozpondek jest Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:03
          chamowata, zawsze o tym byłem przekonany.
        • Gość: dziecko, powinno Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:04
          być w przecinkach, niedoszła Pani Prezydent.
        • Gość: !! Kto wierzy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:58
          Kto wierzy, ze te wpisy naleza do P. Haliny ten jest totalnym naiwniakiem :)
          Jesli nawet nie pozna sie tego po stylu wypowiedzi, to mozna tez po IP poznac,
          ze to NIE ona.
          • Gość: Ona też jest Re: Kto wierzy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 12:03
            mało inteligentna i blado wykształcona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka