Gość: fryzjerka IP: *.apus-net.pl 22.11.06, 20:53 Pani Halino prosze zmienic fryzure, na plakatach wyglada pani fatalnie, a w realu? .... pewnie tez Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .ktosik. Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:06 trzeba nadmienic ze to zdjecie na jej plakatach juz jest dobre pare lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:07 I co jeszcze dzieciaki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powiec Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:15 Byłem przy robieniu tego zdjęcia - w październiku tego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjerka Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:16 proponuje cieniowane baczki. może jakiś warkocz. wrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Rozpondek. Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:14 Chętnie skorzystam z rad, zareklamuj dziecko swój zakład, podaj adres. Przy okazji , z wiekiem zrozumiesz, że ważne to co pod grzywką. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:34 Pani Halino, trzymam kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 23:40 Dobra riposta . Ma Pani mój głos . Życze Wygranej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 00:10 dobre , punkt dla p. Haliny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjerka Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.apus-net.pl 24.11.06, 19:12 sprawdzam czy jeszcze dziala cenzura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjerka Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.apus-net.pl 24.11.06, 19:18 o juz nie dziala, wiec moge odpisac. Otoz Pani Halino, cenie niezwykle to co Pani ma pod grzywka, jednak wazny jest dla mnie rowniez wizerunek przyszlej Pani Prezydent mojego miasta. Co do fryzury to proponuje wycieniowac boczki, wystrzepic grzywke i moze troszke pasemek? Efekt bedzie piorunujacy.Prosze sprobowac. Pewnie bede na Pania glosowac, poniewaz wbrew Pani sugestiom nie jestem juz dzieciakiem.Jestem juz pelnoletnia i to od dosc dawna Pozdrawiam i zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halina Rozpondek Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:46 Dziękuję za głos i chętnie skorzystam z rad i pomocy przy zmianie wizerunku na "piorunujący". Oczywiście już jako nowy prezydent Częstochowy, w co wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: do p.Haliny ROZpondek IP: 80.54.169.* 24.11.06, 19:56 hej fryzjerko chcialabym zobaczyc twoja buzke i jaka masz fryzurke kazdy ma taka jaka lubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezydent??? Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:06 Częstochowy??? Ha,ha,ha.....no,no, nie daj Boże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozpondek jest Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:03 chamowata, zawsze o tym byłem przekonany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziecko, powinno Re: do p.Haliny ROZpondek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:04 być w przecinkach, niedoszła Pani Prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !! Kto wierzy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:58 Kto wierzy, ze te wpisy naleza do P. Haliny ten jest totalnym naiwniakiem :) Jesli nawet nie pozna sie tego po stylu wypowiedzi, to mozna tez po IP poznac, ze to NIE ona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona też jest Re: Kto wierzy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 12:03 mało inteligentna i blado wykształcona. Odpowiedz Link Zgłoś