Gość: LKJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.03, 21:30 sa tu jacys absolwenci ??? ja ukonczylem w 1999r. moze ktos z was tez Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Feminista Re: Żeromski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 20:10 ja skonczylem w 2000 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotnik Re: Żeromski IP: *.premex.pl 05.09.03, 01:46 Ja również, w zeszłym roku maturkę zaliczyłem. A teraz obijam się w Policealnym Studium na Hotelarstwie. Pozdrawiam pana Marka Orlika, najlepszego wuefistę pod słońcem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ribbchaka Re: Żeromski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 09:05 To byly czasy. Nie wyobrazam sobie siebie w innej szkole. Pan Orlik, Cytryna, Blondyna od informatyki :D masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marf Re: Żeromski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 13:17 A o pani Wojciechowskiej zapomnieliście? :D Ona to biła rekordy w stawianiu pał na jednej lekcji. :D Odpowiedz Link Zgłoś
ckm_ista Re: Żeromski 05.09.03, 19:19 witam..ja podobnie jak lotnik, rybcia i marf w zeszlym roku zdalem maturkie..a teraz opierd..alam sie na jakiejs smiesznej polibudzie :)..aha panowie nie mozna zapomniec o ksiedzu Chudym;),ktory tez zapisal sie w historii..pozdrawiam cala IV d (rok 2001/2002)......"na zawsze wierni na zawsze oddani kibice WŁÓKNIARZA fani poje*ani" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marf Re: Żeromski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 23:11 Chudy to był gość. Najlepszy ksiądz jakiego znałem. :) Spowiadałem się kiedyś u niego. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steryd Re: Żeromski IP: 213.199.204.* 06.09.03, 20:07 Ja skończyłem w tym roku a teraz idę na ogrodową pozdrawiam panią prof. Myślikowską i panią prof. Wieczorek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Żeromski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 16:09 a kto uczy teraz polskiego w Zeromskim? proszę o charakterystyke..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotnik Re: Żeromski IP: *.premex.pl 05.09.03, 18:53 ja to nie wiem, ale w zeszłym roku uczyła mnie i była moją wychowawczynią pani Karońska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ribbchaka Re: Żeromski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 20:45 rok temu polskiego uczyla pani Karonska, jej matka (pani Kulowa), starsza kobieta podobna do ptaka (nie pamietam nazwiska ;) i jeszcze jakas nauczycielka przed czterdziestka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi41 Re: Żeromski IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 23:05 Hej Lotnik :) tu Adam jak tam hotelarstwo ;).... ja tez w zeszlym roku maturke napisalem razem z Lotnikiem... teraz obijam sie na politechnice cz-wskiej... a Polskiego uczy nadal pani Dorota Karońska którą pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steryd Re: Żeromski IP: 213.199.204.* 06.09.03, 20:17 Gość portalu: kasia napisał(a): > a kto uczy teraz polskiego w Zeromskim? > proszę o charakterystyke..... Prof. Iwona Knapik moja była wychowawczyni. Mąż-lekarz Dzieci-córka Wymagająca ale wyrozumiała. Kiedy jest w dobrym nastroju jest naprawde fajna-niestety zdaża się to żadko. Nie toleruje alkoholu. Jest w stanie postawić kilkanaście pał na jednej lekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LKJ Re: Żeromski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 21:23 mnie polskiego uczyla pani malecha ( uff ) , uczy tam jeszcze , a swoja droga nie mozna zapomniec całej plejady wf-istów z panem arkiem na czele , pani nowakowskiej ( uff ) , pani otockiej :) i wielu wielu innych np. pani sliwa. WIELKIE POZDRO 1994-1999. TECHNIKUM OCHRONY SRODOWISKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotnik Re: Żeromski IP: *.premex.pl 05.09.03, 21:39 TAk tak, to były czasy które trudno jest zapomnieć. Jeśli chodzi o najbardziej "wesołe" lekcje to mogę do nich zaliczyć chemię z panią Śliwą, Biologię z panią Sygułą, oraz trudne przeprawy wojenne na lekcji historii z panią Pintal :D Specjalne pozdrowienia dla Pani Kopackiej, wielkie dzięks za elastyczne prowadzenie lekcji, jakże trudnego przedmiotu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamajca Re: Żeromski IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 18:21 Oj tak..fizyka była super!!!Tak luzacko prowadzona przez panią Kopacką...referacik się napisze i będzie 4 ;) 1 godz chemi ze Śliwą = 2 butelki nerwosolu ;) ech..to były czasy no nie chłopaki?? Ale studniówka była najbardziej odjazdowa ;) Gość portalu: Lotnik napisał(a): > TAk tak, to były czasy które trudno jest zapomnieć. Jeśli chodzi o > najbardziej "wesołe" lekcje to mogę do nich zaliczyć chemię z panią Śliwą, > Biologię z panią Sygułą, oraz trudne przeprawy wojenne na lekcji historii z > panią Pintal :D Specjalne pozdrowienia dla Pani Kopackiej, wielkie dzięks za > elastyczne prowadzenie lekcji, jakże trudnego przedmiotu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ribbchaka Re: Żeromski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 10:23 pamietam napis na scianie kolo pracowni informatycznej "otocka ma owlosione nogi" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fO}{ Re: Żeromski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 23:17 No to zaiste były czasy . . . hmm . . . kupe zabawy, smiechu i radosci, ale tez stresu i płaczu. Historyczne teksty: "O ku**a, wyszedł Ci" lub "Informacji niedokończe", a na pewno niezapomne wystraszonego Lotnika, jadącego na Nervosolu na angielskim . . . hmm . . . tak tak, to zaiste były wspaniałe czasy, PZDR all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Żeromski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.03, 09:04 czy karońska to ta mloda luzara?.....ja mam chyba z nia zajęcia, albo i nie wysoka szczupła w okularach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ribbchaka Re: Żeromski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 10:21 taaaaa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamajca Re: Żeromski IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 18:26 Gość portalu: LKJ napisał(a): > sa tu jacys absolwenci ??? > ja ukonczylem w 1999r. moze ktos z was tez oj...żeromski jest wszędzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONIU82 Re: Żeromski IP: debian:* / 10.0.30.* 07.09.03, 15:39 Ja ukonczylem zeroma 2 lata temu,dobrze wspominam ,pozdrawiam bylą wychowawczyni Pania D. Karonska!i jej matke Kulową,pamietacie skoziałe malzenstwo RAKUSÓW,orlik- alko,mojsa-dresik,kucia-zaba,śliwa-mega kobita;),łata- cipa,slynna higienistka hhe,cytrynka-hheh jak ona wygladala heh,helga z niemieckiego,duza kobieta z geografii,Jasiu Peryga!-dobry gigant!dobra kase zarobil na studniowkach w szkole!!hhehe bylo mineło !Fajne jaja byly!MAGNACI (dla wtajemniczonych)!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymano Re: Żeromski IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 18:35 Zeromski byl spoko szkola, kadra nauczycielska wymieniona przez KONIU82 gwarantowala niesamowite "przezycia" hehehehe. 19 MAGNACI 82 Odpowiedz Link Zgłoś