Dodaj do ulubionych

Zaginął PIES !!!

• mariusz-only Zdjęcia w lepszej jakości ! 20.06.08, 19:45
      Wreszcie mam możliwość umieszczenia zdjęć w lepszej jakości...może to pomoże i
      ułatwi poszukiwania...

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/11d41bcb3d3336e1.html
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9ad37b3a5d3536d7.html
    • Gość: Ona Re: Zaginął PIES !!! IP: 92.112.41.* 21.06.08, 12:12
      Podbijam i życzę powodzenia,oby się znalazł
    • Gość: adolka1 Re: Zaginął PIES !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 14:06
      Nie jestem pewna ale wczoraj widziałam podobnego pieska na osiedlu
      Parkitka. Błąkał się i do każdego podchodził. A dzisiaj widziałam go
      na placu zabaw (duży plac zabaw przy ulcy Okulickiego,Bialskiej -
      Parkitka). Jak spał pod zjeżdzalnią. Miał obrożę.
      • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 21.06.08, 14:52
        Nie będę w stanie tak szybko się tam pojawić dziś,jeśli go spotkasz jeszcze
        zanim się pojawię sprawdź proszę czy zareaguję na imię Drops.Jeśli tak
        przygarnij go na chwil parę i daj znać 693-214-733
        • Gość: adolka1 Re: Zaginął PIES !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 20:55
          Po przeczytaniu tego wątku poszłam na spacer ale już go nie
          widziałam. Ale będę miała to na uwadze. Szkoda że wczoraj nie
          zaglądałam na forum.
          • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 22.06.08, 01:46
            Ja też pospacerowałem sobie po parkitce,ale bez efektów...nie zauważyłem żadnego
            psiaka
          • dolly001 Re: Zaginął PIES !!! 12.07.08, 20:57
            A ja tak troche z innej beczki..niestety Mariuszku nie mam zadnych
            wiesci odnośnie Twojego Dropsika , ale szukam ludzi dobrej woli ,
            ktorzy dadzą dom malemu szczeniaczkowi.... Zdjęcia dostępne na mejla.
    • Gość: Czarodziejka2 Re: Zaginął PIES !!! IP: 80.54.171.* 22.06.08, 16:45
      I jak tam piesek już sie znalazł??
      Rozglądałam się po Północy za takim pieskiem,ale nie widziałam :((
      • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 22.06.08, 23:19
        Niestety nie...dziwna sprawa,bo wszyscy moi znajomi,ja i reszta domowników krąży
        po północy po kilka razy dziennie,ogłoszenia klejone i w kablówce,schronisko
        parę razy już odwiedzałem i bez śladu...mimo,że niby zwykły piesek to mam dziwne
        wrażenie,że po prostu ktoś go "pożyczył" sobie
        • czarodziejka.0 Re: Zaginął PIES !!! 23.06.08, 09:34
          Mariusz nie poddawaj sie!!!
          Py czasem znajduja sie po pary tygodniach,miesiacach!nie mozna tracic nadzieji!
          Przyniesiesz to ogloszenie do punktu In post na deka?
          • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 23.06.08, 17:30
            Właśnie zawiozłem Ci parę sztuk...co prawda nie zastałem Cie,ale przekazałem
            koleżance...nadal poszukuję
            • Gość: psiara 33 Re: Zaginął PIES !!! IP: 80.54.168.* 22.07.08, 23:33
              na rogu Focha i Nowowiejskiego naa podescie kawiarenki Consoni
              lezal dzis kilka godzin pies bardzo podobny do Dropsa.Jest
              bezpanski,chetnie konsumowal fundnieta bulke.Pani sprzedajaca lody w
              okienku ma moliwosc obserwowac go.
              • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 25.07.08, 04:53
                Sprawdzę to jutro :)
                • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 27.07.08, 12:56
                  Niestety żadnego psa tam nie spotkałem...Jeśli ktoś jeszcze ma jakiś namiar to
                  chetnie sprawdze
    • Gość: dayerling Re: Zaginął PIES !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.08, 18:26
      podobnego psa od jakiegos czasu widuje na kukuczki kolo bloku nr 6
      przed 7 rano, dzisiaj tez byl, moze to on chociaz wydaje mi sie
      mlodszy w porownaniu tym ze zdjecia ale mozesz sprawdzic
      Pozdrawiam i zycze powodzenia
      • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 24.06.08, 07:18
        Obleciałem dookoła,ale nie spotkałem żadnego psiaka,będę sprawdzał częściej,ale
        jeśli byś go jeszcze zobaczył daj znać 693-214-733.Do końca tygodnia w tych
        godzinach jestem w stanie pojawić się w ciągu 5 min.
        • Gość: :) Re: Zaginął PIES !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 17:53
          witam, jesli chodzi o pieska to na drzewie w okolicy promenady wisi ogloszenie
          ze znaleziono pieska jakiegos, ale nie dam sobie reki uciąć ze chodzi o tego
          pieska, ale warto sprawdzic, jest to drzewo obok kiosku, jak sie przechodzi
          przez pasy to centralnie widac to ogłoszenie, Zycze powodzenia i mam nadzieje ze
          o tego psiaka chodzi
          • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 01.07.08, 10:15
            No niestety to nadal nie ten,ale dziękuję za wiadamość
        • Gość: n_aga76 Re: Zaginął PIES !!! IP: 80.54.171.* 04.07.08, 22:19
          Mam nadzieję,że Dropsik się znajdzie. Już tak długo go nie ma :(

www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10435690#post10435690
    • Gość: n_aga76 Re: Zaginął PIES !!! IP: 80.54.171.* 23.06.08, 19:41
      A dałeś ogłoszenie na zgubiono.pl/ogloszenia/zgubiono_znaleziono/psy.html
      ????
      • czarodziejka.0 Re: Zaginął PIES !!! 23.06.08, 22:05
        Jutro powiesze te ogloszenia i dam moze listonoszowi:D
        Szkoda ze mnie nie zastales:[
        • czarodziejka.0 Re: Zaginął PIES !!! 24.06.08, 08:38
          Ogloszenia juz wisza:)
          Mam nadzieje ze psiak sie odnajdzie:)
          Pokaze jeszcze koledze co mieszka na parkitce,a nuz go moze widzial
          • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 24.06.08, 19:57
            Dziękuje bardzo...na parkitce też gdzieś tam ktoś ode mnie powiesił,ale nie
            zaszkodzi więcej
            • Gość: Marta Re: Zaginął PIES !!! IP: *.business.telia.com 25.06.08, 06:28
              Mam nadzieje,że się znajdzie...Podbijam
    • ex-samantha Re: Zaginął PIES !!! 24.06.08, 15:57
      Podbijam
      • czarodziejka.0 Re: Zaginął PIES !!! 25.06.08, 10:03
        Psiaczku dosc wolnosci,wracaj o domku raz dwa!
        • Gość: Marta Re: Zaginął PIES !!! IP: *.sfo1.dsl.speakeasy.net 25.06.08, 20:32
          Mariusz nie trać wiary...w górę !!!
          • czarodziejka.0 Re: Zaginął PIES !!! 26.06.08, 08:16
            I co z psem?Szukasz go nadal po osiedlu?Przeciez on nie wyparowal!
            • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 26.06.08, 18:38
              Cały czas,ale właśnie wygląda to tak jakby wyparował...jeszcze pojadę w tym
              tygodniu do schroniska zobaczyć,może w końcu gdzieś się znajdzie
              • Gość: wiola Re: Zaginął PIES !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 22:34
                jeśli nie wróci twoj pies ,może pzrygarniesz tego Bonzo ,cięzko
                wystraszonego czarnego psa ,ktory niedawno tam trafił ....? może
                twego psa ktoś wziął do siebie a może potrącił go samochód -nie daj
                Boze....a może nie umie trafic na trop do domu ....kto wie ...:(
                • czarodziejka.0 Re: Zaginął PIES !!! 26.06.08, 22:58
                  Czasem psy znajduja sie po paru miesiacach,tygodniach...
                  Ale dziwna sprawa,zazwyczaj gina psy podchodzace pod jakas rase.A kundelka
                  przeciez nikt nie ukradnie.Moze faktycznie ktos go juz przygarnal:[
                  • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 27.06.08, 17:06
                    Jeśli przygarnął to mam nadzieje,że odda...cały czas mam nadzieję choć z dnia na
                    dzień mniejszą,że się znajdzie
                    • Gość: Mzimu Re: Zaginął PIES !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 20:34
                      Życzę Ci z całego serca, żeby DROPS się odnalazł.
                      • Gość: Czarodziejka2 Re: Zaginął PIES !!! IP: 80.54.171.* 27.06.08, 20:42
                        Jeśli możesz to przynieś jutro kilka ogłoszeń koło szkoły nr 48 tak ok 17. Jest
                        tam taki placyk gdzie większość mieszkańców przesiaduje z psiakami, ja również.
                        Rozwieszę trochę ogłoszeń.
                        A jeśli chodzi o Bonzo to psiaczek raczej do domku z ogródkiem. Jest tak
                        przerażony,że nie chce wychodzić na spacery :((
                        Znacie kogoś kto ma domek z ogródkiem i mógłby przygarnąć Bonzo. Naprawdę
                        psiakowi jest potrzeby dom,bo w schronisku zginie :(((
                        • Gość: nina dla Bonzo-wystarczy spokojny kąt i dobry czlowiek. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.08, 23:14
                          Nie wymagajmy zbyt wiele: dla każdego bezdomnego psa wystarczy dobry
                          człowiek ,spokojny kąt i jedzenie,aby ,mógł żyć normalnie.Wtedy nie
                          będzie bał się ludzi i spacerów -nawet jesli bedzie to tylko blok
                          czy kamienica. Daj tym psom , Boże jednak ten domek z ogrodkiem-jak
                          marzy się chyba każdej wolontariuszce czy innym dobrym ludzionm...A
                          najlepiej ,by każdy pies czy kot nie trafił nigdy do żadnego
                          schroniska a do końca swego żywota mógł żyć u boku swych dobrych
                          własciścieli i miał swój własny kąt czy budę / byle bez łańcucha /...
                        • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 29.06.08, 15:18
                          Nie było mnie przez weekend,więc nie mogłem Ci przynieść tych ogłoszeń,może w
                          tygodniu jakoś...mam drugą zmianę jak coś
                          • Gość: Czarodziejka2 Re: Zaginął PIES !!! IP: 80.54.171.* 29.06.08, 15:39
                            Nie ma problemu. Psinka nie mogła od tak sobie wyparować.Mam nadzieje,że sie
                            odnajdzie.
    • Gość: Czarodziejka2 Czy kogoś interesuje los smutnego pieska???? IP: 80.54.171.* 28.06.08, 18:06
      www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112079
    • Gość: Czarodziejka2 Re: Zaginął PIES !!! IP: 80.54.171.* 28.06.08, 18:07
      Mam wielką nadzieję,że pieska Mariusza odnajdzie się
    • kolodynska_agnieszka Re: Zaginął PIES !!! 28.06.08, 22:06
      A może jak się nie znajdzie Dropos ( oby się znalazł ) to przygraniesz pieska.
      Właściciele nie mogą go zatrzymać.

Ma na imię Ciapek, ok 2,5 roku. Jest cudownym i sympatycznym pieskiem, uwielbia
      zabawy łasi się do każdego. Z innymi psami uwielbia się bawić,lubi dzieci, boi
      się kotów.
      Bardzo byłoby szkoda gdyby trafił do schroniska, tam będzie tęsknił :((
      Szczepienia i od robaczywienie - tak książeczka zdrowia od małego.

Jak ktoś będzie zainteresowany n.aga76@gmail.com
      Zdjęcia mogę przesłać
      • Gość: et jak to ?? pies-to nie przedmiot !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.08, 00:15
        Nie mogę zrozumie bezduszności i podlości takich ludzi: wpierw biorą
        psa -a po kilku latach okazuje się nagle ,że właściciele nie nogą
        psa zatrzymać ??? a gdzie odpowiedzialność i zwykla ludzka
        uczciowość ?? a może wymówką jest tzw.najczęstsza alergia kogos z
        domowników na psa ?? a co jesi ktoś z nich miałby alergię na kurz -
        a nie na psa ?? wtedy trzeba by wyrzucić z domu wszystko-i żyć w
        pustym,sterylnym mieszkanku ?? jakoś z różnymi alergiami ludzie zyją
        długie lata -prawda ?? ale psa można wyrzucić lub oddać do
        schroniska -natomiast z kurzem i roztoczami jakoś można nadal żyć ...
        • Gość: n_aga76 Re: jak to ?? pies-to nie przedmiot !! IP: 80.54.171.* 30.06.08, 07:05
          Problem taki z tym psem,że właściciele kupili sobie nowe mieszkanie i teraz,żeby
          zarobić na ratę kredytu nie ma ich po 10 h w domu. Dla mnie to też straszne i
          okrutne,a do tego jak wychodzą z domu to zamykają go w łazience.Bardzo to
          smutne. Jeśli ktoś ma dobre serce i kocha pieski niech go zabierze,bo psinka się
          męczy :((. Ja bym go zabrała,ale mam już psiaka i nie mam warunków na drugiego.
          • Gość: et Pies 10 godz. uwięziony w łazience ??? Jak można ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.08, 13:45
            jak mozna zamykać psa na 10 godz. w łazience ?? a czy oni sami by
            chcieli być tak zamykani np.jako dziecko w łazience bo rodzice
            poszli do pracy i nie ma ich po 8-10 godz. ?? przecież taki pies
            jest tam uwięziony jak w klatce !! i pewnie mają mu za złe ze nie
            wytrzymuje tyle godz. bez wyjścia i możliwości załatwienia się i
            nabrudzi tam ??? niech szukają znajomych czy rodziny gdzieś w
            miescie albo na wsi aby tego psa oddać ,bo to męczenie
            psa ....schronisko też nie jest dobrym wyjściem-bo to
            umieralnia ..:psów i obóz koncentracyjny bardziej niż schronisko :
            (....Może uda Ci się znależć kogoś ,kto wezmie tego psa .....oby tak
            było -masz dobre serce i dzięki ci za to Aga ...umieścic może fot. -
            moze sie uda z nowym domem dla niego ...A poki co -niech ci ludzie
            udostępnia psu nie tlyko łazienkę -ale i kuchnię czy przedpokój -
            żeby mogł sie poruszać a nie siedzieć w jednym miejscu -jak na
            łańcuchu !!!!
            • Gość: n_aga76 Re: Pies 10 godz. uwięziony w łazience ??? Jak mo IP: 80.54.171.* 01.07.08, 15:12
              Nie chcą go zostawiać na mieszkaniu,bo obgryzł kawałek ściany przy drzwiach, a
              to nowe przecież. Mój psiak jak obgryzł ścianę to później pomalowałam i tragedii
              z tego nie robiłam, zjadł mi też kawałek fotela i wykładzine w pokoju -
              położyłam dywan problemu nie mam, będzie nowa.
              A oni ze wszystkiego problem robią - zbili go nawet za to,że chciał się ze mną
              pobawić :((, boję się,że jak przed 25 lipca będą wyjeżdżać to gdzieś zostawią
              samogo w lesie,alebo gdzie indziej
              • Gość: n_aga76 Re: Pies 10 godz. uwięziony w łazience ??? Jak mo IP: 80.54.171.* 01.07.08, 16:30
                Proszę bardzo o pomoc w znalezieniu dla niego dobrego domku !!!!!!

www.adopcje.org/adopcja14889.html
    • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 02.07.08, 11:55
      No i chyba będę się musiał poddać,bo to już miesiąc,dziś jeszcze schronisko
      odwiedzę,może akurat...
      • czarodziejka.0 Re: Zaginął PIES !!! 02.07.08, 16:58
        Kurcze nikt nie widzial tego psa?Wyparowal czy jak???
        Sprawdz w schronie,moze a nuz...
      • Gość: n_aga76 Re: Zaginął PIES !!! IP: 80.54.171.* 02.07.08, 17:26
        To może zaadoptujesz tą psinkę wiezioną przez 10 godzin w łazience??
        Tak bardzo mi go szkoda i boję się,że go gdzieś zostawią i będzie sie błąkał :(
        • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 02.07.08, 22:42
          Jak na razie w domu panuje atmosfera - "albo Drops,albo żaden" więc sama
          rozumiesz,a nadzieja minimalna jest...gdyby się znalazł to nie dam rady dwóch
          psów mieć w blokach
      • Gość: gosc Re: Zaginął PIES !!! IP: 85.202.152.* 02.07.08, 20:10
        na blaszaku wisi ogloszenie ze ktos znalazl psa,kundelka z czarnym pyszczkiem i
        noskiem,moze to akurat twoj pies,ogloszenie wisi od dzisiaj i jest nanim numer
        tel.sprawdz to.
        • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 03.07.08, 12:11
          Sprawdziłem...niestety to nie mój piesek...szkoda
    • Gość: Marta Re: Zaginął PIES !!! IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 04.07.08, 09:47
      Mariusz nie poddawaj się ! Szanse są zawsze !
      • Gość: :) Re: Zaginął PIES !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.08, 20:59
        Nie poddawaj się! Życzę Tobie i Dropsowi żebyście znów byli razem. Trzymam kciuki.
    • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 05.07.08, 17:54
      Dziękuję za to poniżej...wszystkiego już próbuje,ale jakoś efektów brak :(
      • Gość: a Re: Zaginął PIES !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.08, 20:57
        Nie wiem, czy to możliwe, ale od około dwóch dni bardzo (ale to bardzo) podobny piesek błąka się po Błesznie. Trudno mi określić wzrost pieska na zdjęciu, ale ten błąkający się jest taki "do kolan" :).
        • czarodziejka.0 Re: Zaginął PIES !!! 05.07.08, 22:40
          Mariusz sprawdz to konieznie.Ja kiedys beagla oglaszalam ktory znalazl sie na
          polnocy a byl z bleszna wlasnie.Psy lubia wedrowac.
        • Gość: a Re: Zaginął PIES !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.08, 22:50
          ja tylko jeszcze dodam, że piesek wygląda na wychudzonego (jakby błąkał się już od jakiegoś czasu) i niestety nie ma żadnej obroży
          • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 06.07.08, 05:08
            Dziękuję za info,ktoś z domowników rano pojedzie poszukać.Możesz dokładniej
            określić miejsce,albo jeśli go spotkasz sprawdzić czy zareaguje na imię
            Drops.Mój numer telefonu to 693-214-733
            • ancymonka Re: Zaginął PIES !!! 08.07.08, 13:00
              U weterynarza na 1000-leciu (tzw. blaszak) wisi ogłoszenie, że ktoś znalazł psa.
              Opis mniej-więcej się zgadza. Niestety nie spisałam nr telefonu :(
              • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 08.07.08, 23:04
                Na zewnatrz nic nie widzialem,a za pozno juz bylo zeby wejsc,ale jutro to sprawdze
                • ancymonka Re: Zaginął PIES !!! 09.07.08, 12:45
                  Na zewnątrz ta karteczka wisiała, zaraz przy drzwiach. Może spytaj się weta o to
                  ogłoszenie, może coś wie.
                  • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 09.07.08, 15:30
                    Dzwoniłem na ten numer telefonu,ale sie okazalo,ze to 3-miesieczny
                    piesek...innego ogloszenia nie widzialem
          • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 06.07.08, 15:01
            podaj jakieś dokładniejsze dane bo jak wiesz błeszno dość duże jest i nie wiem
            czy w taki sposób znajdę go

foranimals.czest.pl/www/category/newsy/
            • Gość: a Re: Zaginął PIES !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.08, 19:44
              Piesek był wczoraj w okolicach wieżowców na Błesznie i koło bloków na Rakowskiej. Ale z tego co zaobserwowałam, to jednego dnia potrafił się szybko przemieszczać, najpierw go widziałam na Rakowskiej, później koło kościoła, znowu na Rakowskiej... mam nadzieję, że jeszcze jest w okolicy. Powodzenia
              • czarodziejka.0 Re: Zaginął PIES !!! 06.07.08, 23:37
                A nie mozesz tego psa przygarnac chociaz na jeden dzien?Skoro sie zgubil to moze
                potrzebuje pomocy?Juz lepszy chyba schron niz blakanie sie bez jedzenia i grozba
                wypadku?
                • Gość: a Re: Zaginął PIES !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 13:12
                  Niestety przygarnąć go nie mogę, nawet na chwilę - mam małe dziecko. A pieska chociaż nakamiłam i jeśli go zobaczę, zrobię to znowu.
                  • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 07.07.08, 16:16
                    Nie wiem czy o tym samym piesku mówimy,ale faktycznie spotkałem tam bardzo
                    podobnego,ale nie jest to ten...sprawdź czy ten ktorego nakarmilas reaguje na
                    imie Drops bo tak wabił sie moj
                    • Gość: a Re: Zaginął PIES !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 20:23
                      Ja już sprawdzałam, ten piesek reaguje na każde imię, niestety. Jest dosyć przyjazny, szedł przy mojej nodze i odprowadził mnie do samego domu :)
                      • Gość: .... Re: Zaginął PIES !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 08:51
                        up
                        • Gość: okija Re: Zaginął PIES !!! IP: 81.15.148.* 10.07.08, 09:05
                          Mariusz zajrzyj na stronę schroniska dla zwierząt w Kłomnicach - psy
                          do adopcji
                          • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 10.07.08, 19:40
                            Ten jeden faktycznie do złudzenia podobny...jutro tam pojadę,bo zdjęcia nie
                            zawsze oddają rzeczywistość
                          • mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 14.07.08, 15:29
                            Byłem w schronisku w Kłomnicach,ale oni nie zajmują się psami z okolic
                            Częstochowy,ich rejon jest w drugą stronę...mojego tam nie było.

• mariusz-only Re: Zaginął PIES !!! 16.07.08, 06:35
                              Chyba czas sie poddac :(
    • Gość: Marta Re: Zaginął PIES !!! IP: *.dynamic.mnet-online.de 11.07.08, 19:18
      Podbijam...szanse są zawsze...nigdy nie odbieraj ludziom nadzieji
    • Gość: gość Re: Zaginął PIES !!! IP: *.bu.edu 14.07.08, 00:41
      ...w górę...
    • Gość: gość Re: Zaginął PIES !!! IP: *.bitonion.net 18.07.08, 06:52
      nie trać nadzieji psy znajduja sie nawet po dwoch miesiacach :)
    • Gość: Czarodziejka2 Błąkająca się suczka IP: 80.54.171.* 19.07.08, 23:07
      Między ul. Schillera a Michałowskiego 12 błąka sie suczka wilczurowata.Troche
      płochliwa.
      • Gość: ewa Re: Błąkająca się suczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 17:02
        Panie Mariuszu, czy odnalazł Pan Dropka? Po ul. Norwida - Wyczerpy Dolne w
        pobliżu Domu Opieki Społecznej biegał podobny piesek, ale zanim się
        zorientowałam aby go zawołać - uciekł.
        • mariusz-only Re: Błąkająca się suczka 13.08.08, 14:08
          Niestety nie znalazłem i chyba tak już pozostanie,straciłem nadzieje :(

• czarodziejka.0 Re: Błąkająca się suczka 24.10.08, 22:46
            Mariusz napisalam Ci sms!!!
            Drops prawdopodobnie jest w schronisku po wypadku!!
            www.dogomania.pl/forum/f28/polamany-piesek-z-wypadku-121001/
            • mariusz-only ... 25.10.08, 08:39
              Odczytałem,ale w weekend sprawdzić nie ma opcji,pojadę w poniedziałek z rana :)
              ale tak na moje oko jakiś za duży jest...przekonam się w poniedziałek.Dziękuje
              za sms :*
    • czarodziejka.0 Re: Zaginął PIES !!! 24.10.08, 22:49
      Mniejsza o to,Mariusz moze w koncu znajdzie zgube:)
      Trzymam kciuki aby to byl Dropsik!!!
      • Gość: obudź się Re: Zaginął PIES !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.08, 08:16
        hop. Ej tyle krzyku było że drops zginął. Obudź się chłopie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka