fotosymetria 10.05.09, 10:09 Czy ktoś był na tej imprezie? I czy była warta takiej kasy za bilety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monsterPytong Re: Monster Truck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 11:14 Ponawiam pytanie przedmówcy?warto było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Monster Truck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 11:28 chyba mało osób bylo, skoro ani jeden leszczyk tu na forum nie opisze imprezy. a silnik tych monstercarów:P to słyszałem moze z 3razy, takze pewnie jedna wielka lipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r2d2 Czeska tandeta IP: *.prenet.pl 10.05.09, 11:45 Ludzie nie chca juz chodzic do czeskich tandetnych cyrkow , to sobie teraz wymyslili nowa atrakcje hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kew Re: Czeska tandeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 11:48 Zajebista impreza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Czeska tandeta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 13:59 dzisiaj tez chyba jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasztan Re: Czeska tandeta IP: *.anonymouse.org 10.05.09, 16:48 gó... prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
dota7 Re: 11.05.09, 12:13 Skromnie to wszystko wygladalo w sobote (09.05). Malo ludzi (moze 1- sektor sie nazbieral). Prowadzacy Kammel - bleeee, a zeby cos zjesc, to czekaj zdrow (bali sie za duzo na grill dac, zeby sie nie zmarnowalo hehe i czekaj sobie, nawet i popcorn to samo)! Sam pokaz spox, ale light taki na nasze warunki, nie to co w stanach sie dzieje na tego typu imprezkach! Skromnie, skromnie ...:/ No i placic za dziecko 75 zita, to juz przesada (naszego 4-latka przemycilismy za friko, bo dzieci do 3-lat za darmo;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Czeska tandeta IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.05.09, 23:07 Ja byłam dziś i owszem może nie jest to porywające show za taką cene biletu, ale jednak warte zobaczenia... wrażenia duże, popisy monsterów i motocrossow zapierają dech w w piersiach no i krzyś ibisz (to już żart;)) ale ogólnie super impreza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Monster Truck IP: 195.94.209.* 11.05.09, 08:53 Ja byłem w Niedziele. Publika ok 1000-1200 osób ( ceny biletów zabójcze ) Samochody : 6 z czego 1 się na starcie zepsuł Motocykle : 5 Przeszkody: 1 górka ziemi dla motocrossowców i 4 sterty samochodów dla monster trucków ( 2 sterty po 4 samochody i 2 po 3 samochody ) Beznadziejna organizacja: opis w necie: od 16 ogladanie sprzetu; w rzeczywistości po zawodach można było oglądac monstery, a brame otwarli o 17.... Poza paroma fajnymi wyskokami motocrossowców i "walącym" z wydechu ogniem monsterm brak ciekawszych "epizodów" IMHO gdyby ceny biletów były o 2/3 tańsze ( tak po 25-35 zł ) to by była przednia zabawa przy pełnym stadionie, a tak to tylko "elita" się wybrała i nie rozgrzewała nadto zawodników, którzy nie czuli w sobie ducha rywalizacji. Co do ilości i "jakości" wraków to też można było mieć zastrzeżenia; raptem 14 pojazdów do "rozjechania" z czego 4 były już pokiereszowana po sobotnim "show" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Monster Truck IP: *.54.169.14.tvksmp.pl 11.05.09, 12:23 Znalazłem kilka fotek z tej imprezy :sport.czest.pl/galeria/index.phpspgmGal=Inne/Monster_Truck_Sh ow_-_9_V_2009r_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Monster Truck IP: *.54.169.14.tvksmp.pl 11.05.09, 12:26 coś niedokładnie http: //sport.czest.pl/galeria/index.phpspgmGal=Inne/Monster_Truck_Show_- _9_V_2009r_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicher Re: Monster Truck IP: *.krak.tke.pl 11.05.09, 18:53 Byłem również w niedzielę w Częstochowie.Wielka chała,organizator beznadziejny,ceny biletów kosmos,w pełni zgadzam się z przedmówcą /ceny biletów Vip 500,00 / a do wc trzeba zchodzić z korony stadionu-średniowiecze!pan Ibisz powinien chociaż nauczyć się nazwisk zawodników.Nie było żadnych atrakcji po za skróconym programem, a sztuczne ognie to chyba z ostatniego monstera który dmuchał z rury -coś na kształt miotacza. W pełni zgadzam się z p.Marcinem.LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA AMERYKAŃSKĄ TANDETĘ!!!/PLASTIK I KICZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bitbit Re: Monster Truck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 13:47 Byłam i się zawiodłam, za taką cenę biletu spodziewałam się czegoś innego. Gdyby ścisnąć ludzi obok siebie zapełniłyby się trzy sektory. Same pokazy niczego sobie, ale faktycznie wiele rzeczy odbiegało od planu (na stronie oficjalnej pokazów zmienili już plan na taki, który w rzeczywistości zafundowano nam w sobotę w Częstochowie :> ). Głupio trochę było, gdy zawodnicy ewidentnie oczekiwali jakiejś reakcji od publiczności, a na stadionie cisza O_o. Potem to się trochę poprawiło;) Losowano nagrody wśród publiczności na podstawie numerów biletów, z tym, że spiker odczytywał te numery pod koniec imprezy, gdy WRESZCIE (bo wg planu można było to zrobić przed pokazami)wpuszczono nas na murawę, byśmy mogli obejrzeć pojazdy z bliska, więc na dobrą sprawę niewiele osób zwróciło na tą uwagę. Sami zawodnicy naprawę byli świetni, warto do nich podejść (a raczej przebić się najpierw przez tłum:P) i pogadać, bardzo pozytywni ludzie :)) Co do cen jedzenia nie będę się wypowiadać -_-. W skali 1-6 impreza dostaje ode mnie 3+. PS. Ah na koniec zafundowano nam naprawdę udany pokaz sztucznych ogni :]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Illa Re: Monster Truck IP: *.rev.masterkom.pl 11.05.09, 22:34 Witam:) ja byłam na tej imprezie... W sumie kasy dośc sporo, ale to był mój pierwszy raz jeśli chodzi o imprezy tego typu i jestem pozytywnie nastawiona;) Bardzo mi się podobało i uważam, że fajnie jest zobaczyć coś takiego na zywo:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Monster Truck IP: *.prenet.pl 12.05.09, 00:39 niestety jak ktoś wyżej napisał amerykańska kiszka i w dodatku dla bogatych nowobogackich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurwens? Re: Monster Truck IP: *.net.stream.pl 12.05.09, 02:11 jak nowobogacki moze byc bogaty? Eh czestochowianinie XD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Monster Truck IP: *.prenet.pl 13.05.09, 11:39 tvntl.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1326&Itemid=30 Odpowiedz Link Zgłoś