Dodaj do ulubionych

budowlanka.sarnowski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 15:08
najgorsza firma w ciechanowie.ludzie ktORZY moga to przeczytac to
niech ostrzegaja przed firma sarnowskiego z ropel.jest taki partacz
remont domu wyglada gorzej jak przed remontem,jemu chodzi tylko o
forse bierze od inwestorow tylko zaliczki a pozniej ucieka.UWAZAJCIE
NA NIEGO.NIE BIERZCIE GO DO ROBOTY TEGO OSZUSTA
Obserwuj wątek
    • Gość: KEPA Re: budowlanka.sarnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 15:10
      ZNAM GO TO PATALACH I LIPARZ,NIE ZNA SIE NA ROBOCIE TYLKO GLUPOTY
      GADA
      • Gość: ehh Re: budowlanka.sarnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 08:53
        zapewne oba posty napisala ta sama osoba
        • Gość: to pewne Re: budowlanka.sarnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 13:25
          taki zwyczaj, najlepiej "opluć"
      • Gość: inwestor Re: budowlanka.sarnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 12:57
        to prawda co ktos napisal.robil u mnie poddasze i musialem go
        wygonic bo wynosil na swoje inne roboty material ktory kupowalem i
        musialem go za wszystko co zginelo obciazyc.nie bierzcie go
        ciechanowianie
        • Gość: Niezadowolony Re: budowlanka.sarnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 16:30
          Posty poprzedników sa szczerą prawdą. Gość jest zalatany nie pilnuje
          roboty tylko wysługuje sie ludzmi z łapanki. Partacz jeszcze raz
          partacz.
          • Gość: koza Re: budowlanka.sarnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 17:39
            zgadzam sie z poprzednikami robil u mojej ciotki jeszcze gorszego
            spaskudzonego poddasza nie widzialem,a juz nie wspomne o nakladaniu
            przez niego samego gladzi gipsowych,tynki byly lepsze przed jego
            remontem na scianach w lazienkach i w kuchni
          • Gość: nowy Re: budowlanka.sarnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 13:16
            dolaczam sie do powyzszych postow.to jest prawda co pisza
            • Gość: kamil Re: budowlanka.sarnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 21:18
              tez o nim slyszalem lipa,lipa ta firma a ten wlasciciel to ciemniak
              nie bierzcie go
              • Gość: go-go Re: budowlanka.sarnowski IP: *.cdma.centertel.pl 27.12.09, 22:26
                ...........może to jest prawda.zastanawia mnie jednak fakt, że wszystkie
                posty zostały napisane chyba z jednego adresu IP????? albo dostawcą netu
                we wszystkich przypadkach jest ta sama firma(zbieg okolicznośći??) albo
                były pisane..... z jednego komputera
                • Gość: zenek Re: budowlanka.sarnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 13:13
                  gratulacje. jedyny mądry wpis. Nie ulega wątpliwości że to jedna osoba robi czarny pjar człowiekowi. Pewnie płacić się nie chciało a wymagania pewnie rosły - szybko , coraz więcej roboty i najlepiej za darmo. Też znam takich "inwestorów"
    • Gość: oszukany Re: budowlanka.sarnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 07:49
      to patalach zatrudnia na 1/4etatu i umowe ukrywa i jeszczedo tego
      nie wyplaca,a wiekszosc ludzi na czarno przyjmuje
      • Gość: to zatrudnij Re: budowlanka.sarnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 13:23
        na cały etat zapłać ZUS i inne to zobaczysz ile trzeba zapłacić za godzinę. Jakiś lipny wątek
    • Gość: jj Re: budowlanka.sarnowski IP: *.centertel.pl 14.02.14, 13:00
      Szkoda że wcześniej tego nie przeczytałam. Ta firma to klapa. Remont zewnętrzny domu. Przed podpisaniem umowy oglądał dokładnie dom, a teraz żąda większej sumy za robociznę, nie wspominając co zrobił z dachem. I twierdzi że jest ok. widać każde łączenie fale Dunaju PARTACZ porobił pogiął i porysował nie tylko dąsiory, pozałamywał blachę do obróbki, szkoda słów, a na dodatek podważa zdanie człowieka który zna się na fachu i zarzuca mu niewiedzę. A ludzi to nie mam pojęcia skąd bierze nawet ściany nie potrafią wyprostować.ODRADZAM PILNUJCIE SIĘ PRZEDNIM. A może jest ktoś kto mu sprawę założył i jak to się zakończyło
      • Gość: niezadowolony Re: budowlanka.sarnowski IP: *.cnow.pl 14.02.14, 19:12
        To najgorszy fachowiec jakiego zatrudniałem. Naciągacz na koszty... Zaliczki płać ..bo on musi ludziom zapłacić... robota spartaczona.... Traci człowiek nerwy, pieniądze , czas i jeszcze jest wściekły na siebie, że dał się wykiwać. Szczerze nie polecam. Leń patentowany. Brzuch mu rośnie a ,, pracownicy" robią co chcą.
        • Gość: justyna Re: budowlanka.sarnowski IP: *.centertel.pl 27.02.14, 12:18
          szukam osób oszukanych przez tego Pana.Też dałam się wykiwać, wziął pieniądze i ostawił dom w trakcie remontu. Proszę o kontakt pod nr tel 502898532
          • Gość: budowlanka Re: budowlanka.sarnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 13:21
            telefon nie odpowiada, a może coś dokładniej? sam wziął pieniądze? Na moje zlecenie wykonywał roboty i jestem bardzo zadowolona. To co Pani pisze jest niepodobne do tego Pana. Może coś się Pani pomyliło?
      • Gość: fachowiec Re: budowlanka.sarnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 16:35
        a ten co się zna na fachu to płaci za roboty czy się tylko zna - na budowlance jak na leczeniu to się w Polsce każdy zna. Lekarzowi trzeba zapłacić mimo że pacjent się zna. W wykonawstwie jak jest konflikt znaczy klijent płacić nie chce . I to by było na tyle.
    • Gość: skazany?" Re: budowlanka.sarnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.14, 16:56
      za pomówienie można "beknąc"
    • Gość: Inwestor Re: budowlanka.sarnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.14, 10:55
      a w jaki sposób oszukał? zleciłem roboty temu Panu, na razie jest lepiej niż przypuszczałem.
    • Gość: płacić trzeba Re: budowlanka.sarnowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.14, 12:14
      tam gdzie jest płacone tam jest robione. Najlepiej wszystko zrzucić na wykonawcę, opluć, opluć za zapewne nie ma się czym płacić za roboty. Stary kawał-wydusić z wykonawcy jak najwięcej i "palić głupa" jak przychodzi do płacenia. To po co brał "najgorszą" firmę w Ciechanowie, było wziąć najlepszą ale widocznie stać nie było.
      • Gość: GO> Re: budowlanka.sarnowski IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.03.14, 21:47
        Znam go. Prawda jest taka, że on zatrudnia ludzi z łapanki i na czarno. Robił podsufitkę w sali gimnastycznej w szkole w Raciążu jakieś 3 lata temu. To co zobaczyłem to porażka. Ludzie tam pracujący codziennie na kacu. Z rusztowania "warszawskiego" z jednego słupka 12 ramek do góry montowali płytę k-g podwójnie. To, że nikt nie spadł to był cud. Trudny pacjent, wszystkie rozumy pozjadał. Na wszystkim się zna tylko wykonać nie potrafi. Zarobki u niego to wielki znak zapytania. Powinien zatrudnić chociaż ze trzech dobrych normalnych fachowców, to opinię by mu poprawili ale raz że trzeba godnie zapłacić po drugie szanować dobrych pracowników, ale dla niego to obce słowo. Ogólnie jego firma to nic specjalnego. Taka jest prawda. Pewnie się złości na te posty. Ktoś się wkurzył na niego i teraz zrobiła się zadyma z tą jego firmą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka