Dodaj do ulubionych

Na kogo głosujemy ?

IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 14:58
Na Kałużyńskiego plockaprawica.net/news.php
Obserwuj wątek
    • Gość: TK Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 17:08
      www.ciechanowonline.pl/news/view/517.html
      • Gość: E.W. Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 16:42
        ja głosuje na Tomka
    • Gość: zgredek Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.multimo.pl 08.06.10, 17:27
      Ja wybieram z cala odpowiedzialnoscia Janosika.
      • Gość: 1954a4 Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 08:15
        A ja nie będę na niego głosował bo gra nie fer i jest chory na
        władzę.
        • Gość: ala Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 09:31
          Ja popre ciechanowiaka,nie chce aby obcy decydowali o
          nas.Kałużyński ma pewno chce jak najlepiej dla Ciechanowa i jego
          mieszkańców.Martynowski może będzie czynił to samo ale dla Płocka!
          • Gość: Jola Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 12:26
            ja na MARTYNOWSKIEGO człowiek z zasadami, uczciwy a nie jak
            Kałuzyński pływak
            • Gość: gonzo Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 15:25
              Martynowski. argument, że kałużyński z ciechanowa mnie nie przekonuje. żaden seantor bez poparcia znaczącej partii nic dla miasta nie zrobi. fetlińskiej było trudno nawet jak pis rządził. w dodatku kałużyński to skoczek z listy na listę. zero lojalności, zero charyzmy, zero osiągnięć - na takiego mam głosować?! w życiu
              • Gość: Sebal Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 15:58
                Na pewno nie na Kałużyńskiego, co się woli o kupców z Warszawskiej troszczyć niż o resztę i chce samochodów zamiast deptaka. On ma ambicję zostać senatorem! Niech na niego kupcy z Warszawskiej głosują.
                • Gość: ola Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 16:23
                  ciechanowskie piekiełko!oczywiście nie poprzeć swojego tak dla zasady!Jakie to
                  prymitywne!
                  • Gość: gus Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 19:55
                    jakiego swojego? że z ciechanowa? niewymagająca jesteś, że to ci wystarcza. nie zagłosuję na niego, bo:
                    1) dostał się do rady miasta z pis, porzucił ich ale nie mandat -może w senacie zmienić barwy tak samo łatwo
                    2) nie ma zaplecza mocnej partii - bez tego niczego dla ciechanowa nie zrobi
                    3) nie kojarzy mi się z żadnymi osiągnięciami
                    4) bezbarwny do bólu.
                    Jeszcze ten pomysł z ruchem samochodowym na deptaku, bzdura.
    • Gość: ups Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 00:49
      sam sobie odpowiada - ciekawa przypadłość. może niepewny, że tak sam siebie pyta?
    • Gość: ups Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 00:51
      ps. ja głosuję na pierogi z mławskiej. wątek też ciekawszy
    • Gość: kowal Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: 95.143.193.* 10.06.10, 14:23
      Kałużyński to człowiek właściwy, sprawdzony, konkretny, nie lubi obłudy, ja z rodzina głosuje na Kałużynskiego
      • Gość: ka Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.chello.pl 10.06.10, 15:42
        A ja zaglosuje na Kwasiborskiego z OJRZENIA
      • Gość: gość Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 21:22
        dlaczego stolarz podpisuje się kowal
      • Gość: 1954a4 Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: 213.199.253.* 11.06.10, 21:52
        Dostałem dziś kartkę wyborczą od Kałużyńskiego.Ciekawy przebieg pracy
        zawodowej.Z wykształcenia rolnik.Nie wiadomo co robił do 1997 roku.Od 1997 roku
        nie pracował dłużej w jednej firmie niż 3 lata,Więc taki skoczek jak po partiach
        tak i w robocie.Jest dobrym pływakiem politycznym i zawodowym,Czy to dobry
        kandydat na senatora ,a ma ambicje i na prezydenta miasta?
        • Gość: gonzo Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 21:56
          na prezydenta miasta - to kiepski żart, tak jak kandydat
          • Gość: 1954a4 Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: 213.199.253.* 11.06.10, 22:36
            No to dodam jeszcze,że wszedł w układ ze Stanisławem Tyszkiewiczem i CBUW ma
            popierać P.Kałużyńskiego na prezydenta miasta jak nie zostanie senatorem.Więc
            wybierzmy go na senatora bo ja nie chcę takiego prezydenta.On będzie bardzo
            zadowolony, a my tym bardziej.
            • Gość: scamm Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 22:46
              dlaczego ten tyszkiewicz sam nie startuje? ciekawe, czy kałużyński by go poparł
              • Gość: rai Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 21:56
                Stasiu boi się totalnej kompromitacji.
                • Gość: Jola Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 15:34
                  Właśnie przeczytałam oświadczenie rodziny senator Fetlińskiej w Extra Ciechanów. Wstyd panie Kałużyński takich zagrywek dla zdobycia mandatu senatora wstyd
                  • Gość: ewa Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.10, 15:43
                    a jakich ?
                    • Gość: Niezależny Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.10, 19:03
                      Ludzie ze środowiska CBUW i PIS-u dajcie spokój Kałuzyńskiemu. Ci
                      dwaj ropzgrywają innmi i chcą wszystkich podporzadkować. Niestety
                      nie wszyscy się dają. Wtedy są wrogami i w celu ich oplucia posuwa
                      się do sposobów rodem z szamba. Najlepiej schować sie za rodzinę,
                      Zarząd, Komitet, Prokuraturę czy marny list. Nadajecie się tylko do
                      przewalania ludźmi a nie prowadzenia polityki dla dobra mieszkańców.
                      Na pewno Pis nie wystawi mocnego kandydata na Prezydenta bo Pan
                      Poseł będzie bał sie konkurencji. Pan STnie wystartuje bo kto Go
                      poprze. Awanturnicy uważają że są mocni. Do czsu. Na każdego
                      przychodzi czs. Władz w demokracji nie jest dana raz na zawsze. Kto
                      komu zabronił wystawić kandydatów do Senatu. Boli natomiast Was
                      skuteczność. Szkoda ludzi co związali się z pewnymi osobami i dają
                      się manipulować , choć mimo że są naimwni to z uczciwości. W
                      ciechanowie PIS nigdy mocny nie będzie. Bo nie zależy na tym
                      Przywódcom.
                      • Gość: PISOWIEC Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.10, 19:16
                        Masz rację. Jak Romanow odeszła z PIs i przeszła do CBUW pan Poseł
                        nie czepił sie jej wśerodkach masowego przekazu bo mu nie zagrażąła
                        jako liderowi. Natomiast Kałużyński nie wszedł do innego klubu .
                        Lecz mógł być zagrozeniem np; na listach do Sejmu. Był przecież we
                        władzach okręgu i miał taką możliwość. Zatem przyczyna odejścia z
                        PIS Kałuzyńskiego to sprawa Kołakowskiego. A Ciechanowski PIS
                        istnieje tylko dlatego że mocna jest partia w Polsce. Pan Poseł
                        pilnuje tylko swojego miejsca na liście przy wyborach
                        parlamentarnych.
                        • Gość: Kaczystan Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 23:01
                          Głosuje na Jarka. Kaczyński rulez :P
                          • Gość: a Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 23:17
                            Ja na Jarka głosuję 20 czerwca.
                            • Gość: ja Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 23:52
                              Ciągle wycinają mnie z forum.Kim jest moderator?Co się tu dzieje?
                              Stąd powtarzam swój wycięty tekst przy każdym wątku.
                              Nie życzę sobie podszywania się w prymitywny sposób z zamiarem ośmieszenia
                              sprawy pod "ja" w innych wątkach(patrz imprezy na deptaku),(mój jest o imprezach
                              plenerowych).
                              Kto to robi?Nie trudno się domyśleć.
                              I z kim tu rozmawiać i o czym?No cóż,tonący brzytwy się chwyta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka