Gość: eps IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 14:58 Na Kałużyńskiego plockaprawica.net/news.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TK Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 17:08 www.ciechanowonline.pl/news/view/517.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.W. Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.10, 16:42 ja głosuje na Tomka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.multimo.pl 08.06.10, 17:27 Ja wybieram z cala odpowiedzialnoscia Janosika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1954a4 Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 08:15 A ja nie będę na niego głosował bo gra nie fer i jest chory na władzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 09:31 Ja popre ciechanowiaka,nie chce aby obcy decydowali o nas.Kałużyński ma pewno chce jak najlepiej dla Ciechanowa i jego mieszkańców.Martynowski może będzie czynił to samo ale dla Płocka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 12:26 ja na MARTYNOWSKIEGO człowiek z zasadami, uczciwy a nie jak Kałuzyński pływak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 15:25 Martynowski. argument, że kałużyński z ciechanowa mnie nie przekonuje. żaden seantor bez poparcia znaczącej partii nic dla miasta nie zrobi. fetlińskiej było trudno nawet jak pis rządził. w dodatku kałużyński to skoczek z listy na listę. zero lojalności, zero charyzmy, zero osiągnięć - na takiego mam głosować?! w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebal Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 15:58 Na pewno nie na Kałużyńskiego, co się woli o kupców z Warszawskiej troszczyć niż o resztę i chce samochodów zamiast deptaka. On ma ambicję zostać senatorem! Niech na niego kupcy z Warszawskiej głosują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.10, 16:23 ciechanowskie piekiełko!oczywiście nie poprzeć swojego tak dla zasady!Jakie to prymitywne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gus Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 19:55 jakiego swojego? że z ciechanowa? niewymagająca jesteś, że to ci wystarcza. nie zagłosuję na niego, bo: 1) dostał się do rady miasta z pis, porzucił ich ale nie mandat -może w senacie zmienić barwy tak samo łatwo 2) nie ma zaplecza mocnej partii - bez tego niczego dla ciechanowa nie zrobi 3) nie kojarzy mi się z żadnymi osiągnięciami 4) bezbarwny do bólu. Jeszcze ten pomysł z ruchem samochodowym na deptaku, bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 00:49 sam sobie odpowiada - ciekawa przypadłość. może niepewny, że tak sam siebie pyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups Re: Na kogo głosujemy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 00:51 ps. ja głosuję na pierogi z mławskiej. wątek też ciekawszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: 95.143.193.* 10.06.10, 14:23 Kałużyński to człowiek właściwy, sprawdzony, konkretny, nie lubi obłudy, ja z rodzina głosuje na Kałużynskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.chello.pl 10.06.10, 15:42 A ja zaglosuje na Kwasiborskiego z OJRZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 21:22 dlaczego stolarz podpisuje się kowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1954a4 Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: 213.199.253.* 11.06.10, 21:52 Dostałem dziś kartkę wyborczą od Kałużyńskiego.Ciekawy przebieg pracy zawodowej.Z wykształcenia rolnik.Nie wiadomo co robił do 1997 roku.Od 1997 roku nie pracował dłużej w jednej firmie niż 3 lata,Więc taki skoczek jak po partiach tak i w robocie.Jest dobrym pływakiem politycznym i zawodowym,Czy to dobry kandydat na senatora ,a ma ambicje i na prezydenta miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzo Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 21:56 na prezydenta miasta - to kiepski żart, tak jak kandydat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1954a4 Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: 213.199.253.* 11.06.10, 22:36 No to dodam jeszcze,że wszedł w układ ze Stanisławem Tyszkiewiczem i CBUW ma popierać P.Kałużyńskiego na prezydenta miasta jak nie zostanie senatorem.Więc wybierzmy go na senatora bo ja nie chcę takiego prezydenta.On będzie bardzo zadowolony, a my tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scamm Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 22:46 dlaczego ten tyszkiewicz sam nie startuje? ciekawe, czy kałużyński by go poparł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rai Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 21:56 Stasiu boi się totalnej kompromitacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 15:34 Właśnie przeczytałam oświadczenie rodziny senator Fetlińskiej w Extra Ciechanów. Wstyd panie Kałużyński takich zagrywek dla zdobycia mandatu senatora wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.10, 15:43 a jakich ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezależny Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.10, 19:03 Ludzie ze środowiska CBUW i PIS-u dajcie spokój Kałuzyńskiemu. Ci dwaj ropzgrywają innmi i chcą wszystkich podporzadkować. Niestety nie wszyscy się dają. Wtedy są wrogami i w celu ich oplucia posuwa się do sposobów rodem z szamba. Najlepiej schować sie za rodzinę, Zarząd, Komitet, Prokuraturę czy marny list. Nadajecie się tylko do przewalania ludźmi a nie prowadzenia polityki dla dobra mieszkańców. Na pewno Pis nie wystawi mocnego kandydata na Prezydenta bo Pan Poseł będzie bał sie konkurencji. Pan STnie wystartuje bo kto Go poprze. Awanturnicy uważają że są mocni. Do czsu. Na każdego przychodzi czs. Władz w demokracji nie jest dana raz na zawsze. Kto komu zabronił wystawić kandydatów do Senatu. Boli natomiast Was skuteczność. Szkoda ludzi co związali się z pewnymi osobami i dają się manipulować , choć mimo że są naimwni to z uczciwości. W ciechanowie PIS nigdy mocny nie będzie. Bo nie zależy na tym Przywódcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PISOWIEC Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.10, 19:16 Masz rację. Jak Romanow odeszła z PIs i przeszła do CBUW pan Poseł nie czepił sie jej wśerodkach masowego przekazu bo mu nie zagrażąła jako liderowi. Natomiast Kałużyński nie wszedł do innego klubu . Lecz mógł być zagrozeniem np; na listach do Sejmu. Był przecież we władzach okręgu i miał taką możliwość. Zatem przyczyna odejścia z PIS Kałuzyńskiego to sprawa Kołakowskiego. A Ciechanowski PIS istnieje tylko dlatego że mocna jest partia w Polsce. Pan Poseł pilnuje tylko swojego miejsca na liście przy wyborach parlamentarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczystan Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 23:01 Głosuje na Jarka. Kaczyński rulez :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 23:17 Ja na Jarka głosuję 20 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Na kogo ? Na Kałużyńskiego? IP: *.adsl.inetia.pl 14.06.10, 23:52 Ciągle wycinają mnie z forum.Kim jest moderator?Co się tu dzieje? Stąd powtarzam swój wycięty tekst przy każdym wątku. Nie życzę sobie podszywania się w prymitywny sposób z zamiarem ośmieszenia sprawy pod "ja" w innych wątkach(patrz imprezy na deptaku),(mój jest o imprezach plenerowych). Kto to robi?Nie trudno się domyśleć. I z kim tu rozmawiać i o czym?No cóż,tonący brzytwy się chwyta. Odpowiedz Link Zgłoś