Dodaj do ulubionych

taktowne platfusy?

IP: 46.113.57.* 21.12.10, 23:39
Jak to jest, że każdą wpadkę peowców zatuskany pietnuje co chwilę, a platfusiątka milczą w takiej oto kwestii (taktownie pomijam wszystkie wypowiedzi Jarosława, jemu przede wszystkim potrzebny jest SPOKÓJ):
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8854319,Corka_L__Kaczynskiego_nie_planuje_ekshumacji_rodzicow.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Opus Re: taktowne platfusy? IP: 46.112.156.* 22.12.10, 01:38
      Ale o co wlasciwie ci chodzi? Jak podniecaja cie przepychanki bojowek PiSu z bojowkami PO, to idz sobie na onet.
    • Gość: zaTUSKany Re: taktowne platfusy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.10, 11:39
      zaTUSKany nie rozumie głębi tego postu:-)

Dokładnie tak działa medialny młyn by zrobić z Jarka oszołoma. Jarek nie dopowiedział czegoś lub została ucięta jego wypowiedz i mamy medialnie Jarka na równi z dziadowskim państwem Tuska tym razem na PKP.Tusk trochę dostał oddechu

Dubaniecki wyraźnie powiedział kto leży w sarkofagu na Wawelu.
      Kaczyński mógł tego dnia nie poznać zwłok brata i nic w tym nic niezwykłego nie ma.

Spodziewam się ,że gdyby okazało się , że Rosjanie i Polacy zamienili ciała to oczywiście i tak media zrzucą winę na biednego Jarka , że wątpi w Państwo które zdało egzamin w tamtym czasie.

Chciałbym powtórzyć ,że PRZEMYSŁ POGARDY dalej działa w bardziej subtelnej formie.

Ci którzy chcą wiedzieć coś więcej powinni jednak czytać naszdziennik.pl i zobaczą jak kolosalna jest róznica w relacjonowaniu tej katastrofy.
      • Gość: redo Re: taktowne platfusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 14:06
        > Ci którzy chcą wiedzieć coś więcej powinni jednak czytać naszdziennik.pl i zoba
        > czą jak kolosalna jest róznica w relacjonowaniu tej katastrofy.

Ja też uważam, że każde klamstwo napisane w "naszym dzienniku" staje się prawdą, a sformatowanie umysłu przez ten periodyk najwyższą formą wolności. Bo jako powiedział Lenin, wolność to uświadomiona konieczność. Ergo, wolność polega na tym, żeby głosić prawdy objawione w ND. Niech żyje jedynie słuszna pisowska wizja świata! W tej wizji jak Jarosław powiedział, że nie rozpoznał brata w trumnie,to twierdzenie, iż Jarosław nie rozpoznał brata w trumnie jest wierutnym kłamstwem i podłą manipulacją. Gdyż zapewne pomyślał coś zupełnie odwrotnego, ale tego już te podłe media poza ND nie napisały. Tylko ND ma wgląd w najtajniejsze zakamarki umysłu wodza i tylko jego dziennikarze wiedzą, że jak Jarosław twierdzi, że nie rozpoznał, to znaczy własnie że rozpoznał i niepotrzebnie się wszyscy czepiają!
        • Gość: zaTUSKany Re: taktowne platfusy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.10, 15:33
          No i widzisz matołku tym razem jako redo nawet nie wiesz z kim tam są wywiady , jakie tematy poruszane , a wyjesz jak kojot na pustyni braku wiedzy jakiej ci brak :-)
          • Gość: koala Re: taktowne platfusy? IP: 188.33.32.* 22.12.10, 15:41
            Na jakich proszkach był Jarek, kiedy takie głupoty wygadywał? Teraz jak zwykle winni dziennikarze, że nie dopytali, co jego niskość Kaczysław miał na myśli. Teraz już wiadomo, że jak Kaczysław coś powie, to trzeba rozumieć, że myśli coś zupełnie innego.
            Każdy od teraz powinien zakładać, że rzeczywiste intencje Kaczysława są odwrotnością sensu jego słów.
            Ja to wiedziałem od dawna, teraz już wiedzą wszyscy...;)
            • Gość: zaTUSKany Re: taktowne platfusy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.10, 16:07
              Następny ze stajni ciechamowskich trollów
              co rozum mu odbiera na słowo Kaczyński :-)

o o czym ten tekst ?

#
              Re: taktowne platfusy?IP: *.33.32.*
              Gość: koala 22.12.10, 15:41 Odpowiedz
              Na jakich proszkach był Jarek, kiedy takie głupoty wygadywał? Teraz jak zwykle winni dziennikarze, że nie dopytali, co jego niskość Kaczysław miał na myśli. Teraz już wiadomo, że jak Kaczysław coś powie, to trzeba rozumieć, że myśli coś zupełnie innego.
              Każdy od teraz powinien zakładać, że rzeczywiste intencje Kaczysława są odwrotnością sensu jego słów.
              Ja to wiedziałem od dawna, teraz już wiedzą wszyscy...;)
        • Gość: zaTUSKany Re: taktowne platfusy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.10, 15:47
          ty redo nawet nie wiesz jakie bzdury piszesz i tak trolujesz tu od lat.
          przeczytaj co napisałes a o czym ja napisałem

może innym czytającym ze zrozumieniem przypomnę jakim matołkiem jest nasz tym razem redo. Nie poznał brata i nie wypiera się tego. Media uchwyciły się tematu jak rzep psiego ogona, bo musiałyby zająć się Tuskiem od rana do wieczora.

jak Jarosław powiedział, że nie rozpoznał brata w trum
          > nie,to twierdzenie, iż Jarosław nie rozpoznał brata w trumnie jest wierutnym k
          > łamstwem
          i podłą manipulacją. [/b]
          • Gość: koala Re: taktowne platfusy? IP: 188.33.32.* 22.12.10, 16:21
            Jak to jest, że wystarczy dokładnie zacytować Kaczysława, żeby być oskarżanym o przemysł nienawiści? To po co gada głupoty?
            Nie wie, że jego słowa będą cytowane i interpretowane? Powiedział dosłownie: "To był człowiek, który w ogóle nie przypominał mojego brata. Mówiono mi, ze to on." Nie powiedział: brat zmienił się po śmierci, ciało nie przypominał mojego brata etc.". Jeśli mówi: To był człowiek, który w ogóle nie przypominał mojego brata, to chyba jasne, że sugeruje, iż w trumnie był inny człowiek. Może myślał co innego, ale powiedział, co powiedział. Jesli nie panuje nad słowami, to niech się nie odzywa, nie będzie cytowany, nie będziecie mieli pretensji...
            • Gość: zaTUSKany Re: taktowne platfusy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.10, 18:25
              koala nazwisko Kaczyński odbiera ci rozum.
              Obyś nigdy w życiu nie musiał identyfikować zwłok najbliższych po akcji bandziorów.
              • Gość: koala Re: taktowne platfusy? IP: 94.254.199.* 22.12.10, 20:49
                Jakich bandziorów? Jakiej akcji? Mówimy wszak o wypadku, katastrofie lotniczej. Te sugestie co mają na celu?
                Nie wiesz tego, że takimi tekstami szczujesz ludzi przeciwko sobie i tworzysz hiperprzemysł nienawiści? Wiesz, ale to robisz, bo w twojej naturze leży nienawiść.

Co do identyfikacji - Kaczyński identyfikował zwłoki brata w Rosji, a to mowa o czymś zupełnie innym, o sugestii, że w trumnie leży ktoś inny, i to sugestii po wielu miesiącach, po pochowaniu tego "nierozpoznanego" na Wawelu! Już nawet w kręgu bliskich Kaczyńskiemu rodzą się wątpliwości co do kondycji psychicznej wodza.
                Ty oczywiście takich wątpliwości nie masz, gdyby Kaczyński powiedział, że brata uprowadzili Marsjanie, a media to zacytowały, uznałbyś, że to nagonka i wredna manipulacja. Wyznawcy nie myślą tylko wyznają. No cóż.
                • Gość: Michał Re: taktowne platfusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 21:09
                  Że zacytuję klasyka - " ... i nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne, a białe jest białe".
                  Szlus
                • Gość: zaTUSKany Re: taktowne platfusy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.10, 08:57
                  koala możesz sobie snuć swoje teorie i mądrości życiowe , bo nazwisko Kaczyński odbiera ci logiczne myślenie i daruj sobie podawanie przykładów na to świadczy o twoim zdziecinnieniu.
                  Skąd wiesz co ma na myśli ktoś inny ? Nie poznał to niepoznał , może prowadził rozmowy z tymi co poznali i wystarczy mu ich ocena i pogląd. Nie powiedział TAM NIE LEZY MÓJ BRAT

Przemysł nienawiści zaczyna działać nawet nie zdawałem sobie sprawy . Wczoraj wieczorem godz. 23 tvn24 i skrót dnia.Powrócili do studia Palikot,Niesiołowski jako autorytety plus inni. Przez kwadrans deliberacje delurantów o jednym zdaniu Kaczyńskiego. To jest chore.

Bandziory ? Tak właśnie bandziory rządzą Rosją i tym śledztwem i zbyt wiele ukrywają .
                  Chyba nie myślisz ,że TUSK też się myli , gdy odrzuca raport MAKu.
                  • Gość: koala Re: taktowne platfusy? IP: 94.254.243.* 23.12.10, 09:10
                    "To jest chore".
                    Też tak uważam, ale nie skutek jest chory, skutek jest tylko reakcją, a przyczyna jest chora - wypowiedź Kaczyńskiego. Nie powiedział: TAM NIE LEZY MÓJ BRAT, ale powiedział, że jest tam człowiek, który w ogóle nie przypominał mojego brata. Widzisz jakąś różnicę? Dla ludzi normalnie myślących, a nie dla wyznawców, te zdania MOGĄ ZNACZYĆ TO SAMO. To właśnie wyznawcy Kaczysława próbują go tłumaczyć, że coś innego miał na myśli, że był na proszkach, że wredni dziennikarze nie dopytali, tylko perfidnie zacytowali. Powiedział co powiedział, świadczy to o całkowitej utracie samokontroli i zerwaniu kontaktu z rzeczywistością przez wodza. Tego faktu nie zakłamiesz.
                    • Gość: zaTUSKany Re: taktowne platfusy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.10, 09:49
                      Wiem . ze koala należy do świty i stajni tych normalnie myślących i logicznie wyciągających wnioski :-)
                      Nadinterpretacja każdego zdania Kaczyńskiego to objaw choroby umysłowej toczącej takich ludzi.
                      Są jak imam tłumaczący każde słowo swoim wyznawcą.

Nie poznał bo nie poznał w tym momencie zmasakrowanych zwłok nie on pierwszy i nie jedyny.

ps.koala jak IMAM Dziś pod nazwą tą rozumie się duchownego z PO . Nie jest to specjalny zawód, ani też funkcja kapłańska. Imamem może zostać każdy leming, pod warunkiem, że dysponuje odpowiednią wiedzą teologiczną i znajomością rytuałów.
                    • Gość: Łysy Re: taktowne platfusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 23:25
                      Koalo znajomy pokazał mi Ciebie i wiesz na głupiego nie wyglądasz, wiem pozory mogą mylić,ale mimo wszystko nie mogę w to uwierzyć że takie głupoty można pisać.
                      Wmawiać komuś coś co nie powiedział i dowolnie to interpretować, no chyba w jedynym przypadku można zrozumieć jeśli za to bierze się jakieś gratyfikacje.
                      Ciekawi mnie jak byś zinterpretował słowa naszego wodza Bredzisława wypowiedziane w USA :"kurica nie ptica, Polsza nie zagranica" i co miały oznaczać dla amerykanów.
                      Na odpowiedź chyba nie mam co liczyć.
                      • Gość: koala Re: taktowne platfusy? IP: 46.112.249.* 30.12.10, 11:21
                        Odpowiadasz na:
                        Gość portalu: Łysy napisał(a):

> Wmawiać komuś coś co nie powiedział.

Przepraszam bardzo, ale ty chyba też tracisz kontakt z rzeczywistością. Czy Kaczyński nie powiedział, że w trumnie był człowiek, który - cytuję - "w ogóle nie przypominał mojego brata"? Że bredzi to ja wiem, ale powiedział to, i jeśli ktoś pisze głupoty, to ty twierdząc co innego.
                        • Gość: gość Re: taktowne platfusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 12:10
                          Pokrętna logika pislamistów.
                          Dla pislamisty zacytowanie Jarka gadającego głupoty jest dowodem nagonki i bezprzykładnej agresji wobec Jarka!
                          Pierwsze przykazanie pislamistów brzmi bowiem: "nie będziesz cytował Jarka swego głupoty gadającego";)
                    • Gość: Łysy Re: taktowne platfusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 21:56
                      Gość portalu: koala napisał(a):
                      Nie powiedział: TAM NIE LEZY MÓJ BRAT,
                      > ale powiedział, że jest tam człowiek, który w ogóle nie przypominał mojego b
                      > rata
                      . Widzisz jakąś różnicę? Dla ludzi normalnie myślących, a nie dla wyzna
                      > wców, te zdania MOGĄ ZNACZYĆ TO SAMO.

Czy Ty na prawdę nie widzisz różnicy?
                      Sam napisałeś że te zdania MOGĄ znaczyć to samo ale nie muszą i zapewne nie znaczą.
                      JEŚLI KTOŚ LUB COŚ NIE PRZYPOMINA MI KOGOŚ LUB CZEGOŚ TO WCALE NIE MUSI OZNACZAĆ ŻE TYM KIMŚ LUB CZYMŚ NIE JEST.Chyba to jest proste i oczywiste dla każdego, no może za wyjątkiem Ciebie.
                      Uważasz że wszyscy co myślą jak Ty to są ludzie normalnie myślący czyli POprawnie ideologicznie a pozostali to bee...Czytać w szkole nauczyli a poprawnie rozumować to już chyba nie.
                      Widzisz różnimy się między innymi tym że ja w przeciwieństwie do Ciebie nie lubuję się w charakteryzowaniu postaw ludzi którzy przeżyli śmierć kogoś bliskiego, bez względu, kto by to nie był.Każdemu z nas może się zdarzyć sytuacja, że będziemy musieli rozpoznać kogoś kto był dla nas osobą bliską a na skutek jakiegoś np.wypadku jest nie do poznania, czego nikomu nie życzę.Roztrząsanie właśnie takich sytuacji na forum i próbowanie z kogoś zrobić na siłę głupa tylko dlatego że nie należy do mojej bajki jest amoralne i bezsensowne.
                      Dziennikarz Marcin Pawłowski tuż przed śmiercią też nie przypominał nam tego jeszcze zdrowego Marcina o zaokrąglonych policzkach i uśmiechem na twarzy a jednak nim był tak jak tysiące a może miliony ludzi których organizm pustoszyła choroba lub ulegli jakiemuś wypadkowi - też byli po śmieci nie do poznania.
                      To co robisz to jest właśnie podsycanie ludzi do nienawiści, do agresji, do dzielenia na my którzy mają jedynie słuszną wizję świata i oni co powinni się tej wizji podporządkować.
                      Ubolewam nad tym że w mediach dużo częściej mówi się o poszanowaniu zwierząt a mniej o szacunku do drugiego człowieka, czego efekty widać właśnie na tym forum.

Wolisz roztrząsać czyjąś traumę po śmierci bliskiej osoby niż spróbować mi odpowiedzieć na chyba proste pytanie: co miał na myśli nasz prezydent mówiąc do amerykańskich senatorów określając nasze położenie geopolityczne względem Rosji : "kurica nie ptica, Polsza nie zagranica".
                      Czyżby odpowiedź była by zbyt trudna ?
                      Przy Twojej umiejętności wnikania w umysły drugich ludzi i odczytywania ich myśli to chyba żaden problem.
                      • Gość: gość Re: taktowne platfusy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.10, 10:14
                        Jakie długie wypracowanie, żeby przesłonić prosty fakt: Kaczyński raz rozpoznał brata, drugi raz nie rozpoznał - po czasie, kiedy trauma powinna być raczej mniejsza. Są zatem dwie możliwości: albo brata podmienili, albo Jarosław krąży już po orbicie okołoziemskiej i coraz bardziej się oddala od świata.
                        • Gość: zaTUSKany Re: taktowne platfusy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.10, 10:53
                          Prosiłem matołków forumowych takich jak gość by wysłuchali co mówi Dubieniecki o tym zdarzeniu.
                          Ciało śp.Lecha Kaczyńskiego zostało poddane pewnym zabiegom przed złożeniem w krypcie.

ps.
                          Matołkom ciekawym pewnego ciągu logicznego dotyczącej tej katastrofy wrzucam bulwersujący tekst.

Prawdopodobnie właśnie ten brak doświadczenia polskiego akredytowanego powodował, że tuż po katastrofie samolotu Tu-154M pod Smoleńskiem dopuszczono do popełnienia wielu błędów istotnych w badaniu okoliczności wypadku. Działo się to także w czasie, kiedy na miejscu zdarzenia był obecny Klich. - Nie podobało mi się to, że tak szybko zrównano miejsce wypadku, nawieziono piasku, zbudowano drogę, a drzewa, w które uderzył samolot, powycinano. W ten sposób zostały zniszczone dowody pierwotne - zauważa Goliński. Jego zdaniem, tego typu działania mogą być rozpatrywane w kontekście art. 129 kodeksu karnego (kto, będąc upoważniony do występowania w imieniu Rzeczypospolitej Polskiej w stosunkach z rządem obcego państwa lub zagraniczną organizacją, działa na szkodę Rzeczypospolitej Polskiej, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10).
                          www.naszdziennik.pl/index.php?dat=20101230&typ=po&id=po01.txt
                          • Gość: gość Re: taktowne platfusy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.10, 11:08
                            Gość portalu: zaTUSKany napisał(a):

> Prosiłem matołków forumowych takich jak gość by wysłuchali co mówi Dubieniecki
                            > o tym zdarzeniu.
                            > Ciało śp.Lecha Kaczyńskiego zostało poddane pewnym zabiegom przed złożeniem w k
                            > rypcie.

Nie lubię poetyki proponowanej przez zatuskanego, poetyki w której rozpoczynamy od przywalenia rozmówcy, ale skoro wyznaczyłeś taki poziom, to odpowiedz proszę, jakim matołem trzeba być, żeby po tych "zabiegach", które zwykle polegają na próbach zatuszowania efektów wypadku i uszkodzeń ciała nie rozpoznać brata?. Jakim głupolem trzeba być, żeby dodatkowo o tym mówić na konferencji prasowej? Jakim idiotą trzeba być, żeby bronić na forum tego typu idiotyzmów?
                          • Gość: Michał Re: taktowne platfusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 14:47
                            Cytowany jest "Nasz Dziennik" - no tak, wszystko jasne.
                            Zdrowia
                        • Gość: Łysy Re: taktowne platfusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 16:05
                          Gość portalu: gość napisał(a):

> Jakie długie wypracowanie, żeby przesłonić prosty fakt: Kaczyński raz rozpoznał
                          > brata, drugi raz nie rozpoznał - po czasie, kiedy trauma powinna być raczej mn
                          > iejsza. Są zatem dwie możliwości: albo brata podmienili, albo Jarosław krąży ju
                          > ż po orbicie okołoziemskiej i coraz bardziej się oddala od świata

Widzisz ja nic nie muszę, nigdy nie należałem ani nie należę do żadnej partii i nie staram się nic przesłonić.
                          Staram się dostrzegać sprawy takimi jakimi są w rzeczywistości a nie koniecznie próbować znaleźć wszędzie drugie znaczenie prostej wypowiedzi jak to czynisz Ty.
                          Swoją drogą takie szukanie we wszystkim jakichś podtekstów musi być bardzo uciążliwe, mniej dla Ciebie a więcej dla otoczenia z którym przebywasz.
                          Współczuję Twojej żonie(jeśli takową posiadasz) pewnie cały czas posądzasz ją o zdradę.
                          Zresztą gdyby tak było to wcale bym się nie zdziwił.
                          Więc zejdź z tej orbity okołoziemskiej i zacznij pojmować sprawy takimi jakimi są w rzeczywistości a nie ciągle fantazjować.
                          • Gość: koala Re: taktowne platfusy? IP: 46.113.8.* 03.01.11, 23:13
                            "Współczuję Twojej żonie(jeśli takową posiadasz) pewnie cały czas posądzasz ją o zdradę.
                            Zresztą gdyby tak było to wcale bym się nie zdziwił".

Bez wchodzenia w meritum sporu. Brawo! nie ma jak miłość bliźniego, wysoki poziom kultury i szacunek dla wartości. Wszystko to zaprezentował typowy wyborca pisu. Prawdziwi pisowcy swoich poglądów się nie boją, co właśnie zaprezentował kolega. Już wiemy, dlaczego ta pseudochrześcijańska partia pozostanie na poziomie poparcia sekty.
                            • Gość: Łysy Re: taktowne platfusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 19:26
                              > Bez wchodzenia w meritum sporu. Brawo! nie ma jak miłość bliźniego, wysoki pozi
                              > om kultury i szacunek dla wartości. Wszystko to zaprezentował typowy wyborca pi
                              > su. Prawdziwi pisowcy swoich poglądów się nie boją, co właśnie zaprezentował ko
                              > lega. Już wiemy, dlaczego ta pseudochrześcijańska partia pozostanie na poziomie
                              > poparcia sekty.

Dobrze że na samym początku zaznaczyłeś że nie wchodziłeś w meritum sprawy, bo tak mógłbym Ciebie posądzić że nic a nic z tego nie zrozumiałeś.
                              Więc powolutku jak przedszkolakowi spróbuję co nieco wytłumaczyć.
                              Choć na zrozumienie podejrzewam,że nie mam co liczyć.
                              Czy współczucie jakim darzę Twoją żonę nie jest miłością bliźniego.
                              Chyba nie chcesz żebym taką miłością obdarowywał Ciebie.
                              Wybacz ale w tej mierze jestem tradycjonalistą, wolę płeć przeciwną.Taki już jestem.
                              Wysoki poziom kultury i brawo na początku zdania oznaczało chyba że chcesz mi pogratulować właśnie tego.Niepotrzebnie ale jeśli już to niech tam.
                              Że głosowałem na PIS jak miliony innych Polaków to co też źle, że nie na PO.
                              Takie jest moje "święte" prawo a Tobie co do tego.
                              Cytat Twój :" już wiemy" to co oznacza że ilu was tam siedzi za tym komputerem.
                              Znowu jakiś postkomuszy zwrot, przyzwyczajenia których ciężko się pozbyć.
                              My was, ja wam .......itd.
                              Same ble, ble, ble...

• Gość: koala Re: taktowne platfusy? IP: 188.33.158.* 04.01.11, 21:34
                                W postach Łyska z pokładu Idy jak bumerang powracają pewne motywy: wątek konfliktu między homoseksualizmem i heteroseksualizmem, wszechobecność komuszych macek, całowanie w dupę, podejrzewanie, że tych złych "onych" jest wielu... Jeżeli dołożymy do tego elementarny brak umiejętności rozpoznawania ironii, to otrzymujemy interesujący portret psychologiczny. Domyślności forumowiczów pozostawiam, co o nim sądzę. A być może nawet SĄDZIMY;)))
                                • Gość: Łysy Re: taktowne platfusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 21:48
                                  "Póki nie miałem internetu
                                  nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
                                  • Gość: koala Re: taktowne platfusy? IP: 188.33.158.* 04.01.11, 23:27
                                    Pisałeś także do Lema?!
                                    ;)
                                    • Gość: Łysy Re: taktowne platfusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 00:23

> Pisałeś także do Lema?!
                                      > ;)

Zapomniałem z kim mam do czynienia, Tobie nie wystarczy cudzysłów, myślnik i podanie osoby którą się cytuje. Więc jeszcze raz może dotrze, cytuje Stanisława Lema:"
                                      "Póki nie miałem internetu
                                      nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów"
                                      Tylko nie pomyl Lema z Lamą, bo znowu nie zrozumiesz o co chodzi.
                                      • Gość: Jarek Re: taktowne platfusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 08:04
                                        Nie dość, żeś głąb, to jeszcze bez poczucia humoru. Koala cię punktuje aż miło, a ty się pieklisz i tłumaczysz, kiedy on kpi. Zamilcz, nie przynoś wstydu naszemu zbożnemu dziełu!
                                        • Gość: Donek Mało inteligentne platfusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 18:51
                                          Koalo bardzo mocno musisz być nie dowartościowany skoro zmieniasz nick i sam siebie wychwalasz. Łysy z charakterystycznym dla niego sarkazmem, bez zajadliwości dowala Ci aż miło poczytać.Poza tym potrafi w odróżnieniu od Ciebie od czasu do czasu rzucić jakiś humorek.Widać że ma do wszystkiego odpowiedni dystans.
                                          Łysy tak trzymać a ich pycha, zgryzota i nietolerancja pękną jak bańka mydlana.
                                          Pamiętaj Łysy o czapeczce i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
                                          • Gość: koala Re: Mało inteligentne platfusy IP: 188.33.238.* 05.01.11, 23:48
                                            Donek, nie wysilaj się, Łysy prostego żartu nie rozumie, więc czego od niego wymagasz? I po co tłumaczysz go z tych gaf i baboli, i "humorków" na poziomie przedszkola typu:
                                            "Współczuję Twojej żonie(jeśli takową posiadasz) pewnie cały czas posądzasz ją o zdradę.
                                            Zresztą gdyby tak było to wcale bym się nie zdziwił".
                                            Jeśli uznajesz to za właściwy i w dodatku zabawny sposób prowadzenia dyskusji, to gratuluję poziomu kultury. Tobie, Łysemu i kolegom o mózgach i moralności wypranych przez pisobolszewię. W gruncie rzeczy jesteście jej ofiarami, więc tylko wam współczuć i po chrześcijańsku się modlić, żebyście, moralni ślepcy, przejrzeli na oczy i porzucili drogę nienawiści. Co przed snem uczynię...
                                            • Gość: Łysy Re: Mało inteligentne platfusy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 22:01
                                              Miałem przeświadczenie że mam do czynienia z przedszkolakiem a tu masz babo placek - podstawówka.Zrób paciorek i dziś, bo od wczoraj jakoś wzrok mi się polepszył.
                                              I pamiętaj nie siedź zbyt długo przy komputerze - o żoneczkę też trzeba zadbać.
                                              • Gość: koala Re: Mało inteligentne platfusy IP: 94.254.151.* 07.01.11, 01:13

> Miałem przeświadczenie że mam do czynienia z przedszkolakiem a tu masz babo pla
                                                > cek - podstawówka.Zrób paciorek i dziś, bo od wczoraj jakoś wzrok mi się poleps
                                                > zył.
                                                > I pamiętaj nie siedź zbyt długo przy komputerze - o żoneczkę też trzeba zadbać.

Donek broni Łyego, Łysy Donka, a treść miałka jak zawsze, was pisowcy chyba tną z jednej sformatowanej przez RM matrycy.
                                                Różnica między nami jest niewielka (kiedyś byłem zwolennikiem POPIS!), ale znacząca:
                                                ja się modlę
                                                ty, choć uważasz się za arcykatolika, cytuję "robisz paciorek":)
                                                Rób dalej.
                • Gość: zaTUSKany Re: taktowne platfusy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.10, 09:40
                  Dyskusja była ostra jak to z półgłówkami z peło albo ich sympatykami na tym forum , gdy powtarza się tezy Olejnik,Lisa :-)

Może rozwieją ich wszelkie schizofrenie wysłuchanie rozmowy Rymanowskiego z Dubienieckim. Starałem się na forum wyjaśnić tą sytuację i ten cały medialny szum,bo oczywiście wiedziałem jak to działa.
                  www.tvn24.pl/12502,1,rozmowa.html
    • Gość: zaTUSKany Re: taktowne platfusy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.10, 09:55
      Przypominam IMAMOM lub OMAMOM takim jak koala, że Rosjanie zabronili otwierać trumny.
      i dlatego masa rodzin nie ma pewności kto leży w trumnach, skoro w ostatniej partii po wszystkich pogrzebach w kraju dojechały dodatkowe ciała lub części ciał.

• Gość: gość Re: taktowne platfusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 10:05
        Psigłówku, przecież Kaczor DWA RAZY widział brata, raz rozpoznał, raz nie rozpoznał, więc nie bredź tu o zmasakrowanych ciałach czy zakazie otwierania trumien. Rozum ci chyba odjęło, skoro takie głupoty wypisujesz z pogardą dla oczywistych faktów i jednoznacznych słów Kaczora, który sugeruje, że bandziory podmienili brata. Bo jak wcześniej zabili, to podmianka to mały pikuś.
        • Gość: 4 Re: taktowne platfusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 13:31
          Dla Michała te zdania do szczyt finezji sto razy łagodniejszy od zatroskanego i pełne empati i zrozumienia dla drugiego człowieka
          Prawda Michale,że ciebie to nie razi tylko ,ze takich tekstów są setki w innych wątkach

> Psigłówku, przecież Kaczor DWA RAZY widział brata, raz rozpoznał, raz nie rozpo
          > znał, więc nie bredź tu o zmasakrowanych ciałach czy zakazie otwierania trumien
          > . Rozum ci chyba odjęło, skoro takie głupoty wypisujesz z pogardą dla oczywisty
          > ch faktów i jednoznacznych słów Kaczora, który sugeruje, że bandziory podmienil
          > i brata. Bo jak wcześniej zabili, to podmianka to mały pikuś.

• Gość: Michał Re: taktowne platfusy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.10, 14:07
      Niżej - tylko z tego wątku, wyciąg tekstów zatuskanego :

- No i widzisz matołku
      - wyjesz jak kojot na pustyni braku wiedzy jakiej ci brak
      - Następny ze stajni ciechamowskich trollów co rozum mu odbiera na słowo Kaczyński
      - ty redo nawet nie wiesz jakie bzdury piszesz i tak trolujesz tu od lat
      - przypomnę jakim matołkiem jest nasz tym razem redo
      - koala nazwisko Kaczyński odbiera ci rozum
      - daruj sobie podawanie przykładów na to świadczy o twoim zdziecinnieniu
      - Tak właśnie bandziory rządzą Rosją i tym śledztwem i zbyt wiele ukrywają
      - Nadinterpretacja każdego zdania Kaczyńskiego to objaw choroby umysłowej toczącej takich ludzi
      - Przypominam IMAMOM lub OMAMOM takim jak koala

Tylko w tym wątku na 18 wpisówna teraz, aż 8 wpisów zatuskanego.
      Co za inwencja - tylko pozazdrościć.
      • Gość: zaTUSKany Re: taktowne platfusy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.10, 15:06
        Poproszę o teksty ze stajni przemysłu nienawiści ,albo z pudła rezonansowego :-)
        Michale
        • Gość: koala Re: taktowne platfusy? IP: 188.33.215.* 23.12.10, 22:30
          Ale właśnie Michał zacytował teksty wyprodukowane przez ciebie w ramach świadczonych przez ciebie usług nienawiści. Nie zauważyłeś? Nie rozpoznałeś siebie? Kłopoty z rozpoznawaniem się udzielają?
          • Gość: Łysy Re: taktowne platfusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.10, 23:53
            Zacytuję prawdopodobnie Twojego guru medialnego Tomasza Lisa:"Ludzie nie są tacy głupi jak nam się wydaje, są dużo głupsi, smród prowincja coś zatęchłego coś czego nie fajnie dotykać."
            To jest POpaprane, POrąbane spojrzenie na ludzi.
            Nie szukaj sensacji tam gdzie jej nie ma.
            Na nasze losy i losy naszego kraju mają decydujący wpływ rządzący a nie opozycja i spróbuj choć raz do nich się odnieść, a nie w kółko tylko Kaczyński i PIS.
            • Gość: koala Re: taktowne platfusy? IP: 188.33.118.* 24.12.10, 08:55
              Nie wiem, czy zatuskany to prowincja czy wielkomiejskie ambicje należenia do "kontrsalonu", ale to on prezentuje najbardziej obrzydliwe z możliwych spojrzenie na ludzi, trafnie wypunktowane przez Michała. Nie wiem, po kim je ma, czy kogo naśladuje, nie interesuje mnie to, dziwi jednak fakt przedziwnej solidarności z coraz bardziej odklejającym się od rzeczywistości Jarkiem. Każdy ma takich idoli, na jakich zasługuje, mnie akurat Lis nie interesuje i nie zamierzam go bronić ani tłumaczyć, jak gada głupoty. Co innego zatuskany i jemu podobni. Za każdą bzdurę wypowiedzianą przez swoich bożków dadzą się pokroić. Widzisz różnicę?
              • Gość: zaTUSKany Re: taktowne platfusy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.10, 12:53
                koala jak zawsze coś sobie ubzdura i powtarza jak imam modlitwę pięc razy dziennie tym razem o krojeniu
                chętnie bym zobaczył tego koalę jak łysy,a
                koala to tylko jeden z jego nicków

problem z pisiorkami lub sympatykami polega , że to ludzie nie dający się pokroić i stąd tak wiele odejść nawet w miejskiej polityce.

• Gość: Michał Re: taktowne platfusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 15:29
            Zacytowane przeze mnie teksty z zatuskanego to wyłącznie teksty z tego wątku. W innych jest nawet lepiej. Ale szczytem taktu, wyczucia i chrześcijańskiego etosu są życzenia jakie kolega zatuskany był łaskaw wpisać w wątek "Świateczne życzenia..." założony przez bruuma.

Cytuję w całości -
            " Trudno mi pozdrawiać bezimiennych walecznych wojowników i rycerzy po okrągłym stole plujących na mnie średnio 10 razy na dzień :-)
            czyli uczestników tak zwanego pudła rezonansowego .

Mogę życzyć tylko powiększenia wiedzy o trzecim świecie jaki mamy w Polsce,bo
            w większości wskaźników europejskich plasujemy się gdzieś koło Rumuni,Bułgarii,Albanii.

Refleksji na święta :-) "

Koniec cytatu.

Tak drogi Panie zatuskany, Ty nie plujesz nigdy na nikogo - jasne.
            Musze się zgodzić z Tobą - refleksji trzeba na gwałt. Nie tylko na święta. Ale co tam, do refleksji każdy powód dobry.
            • Gość: obrońcazaTUSKanego Re: taktowne platfusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 17:54
              Jest taki wskaźnik HDI
              Polska tam jest 41 to taki trzeci świat w Europie
              hdr.undp.org/en/statistics/
              1. Norway
              2. Australia
              3. New Zealand
              4. United States
              5. Ireland
              6. Liechtenstein
              7. Netherlands
              8. Canada
              9. Sweden
              10. Germany
              11. Japan
              12. Korea (Republic of)
              13. Switzerland
              14. France
              15. Israel
              16. Finland
              17. Iceland
              18. Belgium
              19. Denmark
              20. Spain
              21. Hong Kong, China (SAR)
              22. Greece
              23. Italy
              24. Luxembourg
              25. Austria
              26. United Kingdom
              27. Singapore
              28. Czech Republic
              29. Slovenia
              30. Andorra
              31. Slovakia
              32. United Arab Emirates
              33. Malta
              34. Estonia
              35. Cyprus
              36. Hungary
              37. Brunei Darussalam
              38. Qatar
              39. Bahrain
              40. Portugal
              41. Poland
              42. Barbados

High Human Development

43. Bahamas
              44. Lithuania
              45. Chile
              46. Argentina
              47. Kuwait
              48. Latvia
              49. Montenegro
              50. Romania
              51. Croatia
              52. Uruguay
              53. Libyan Arab Jamahiriya
              54. Panama
              55. Saudi Arabia
              56. Mexico
              57. Malaysia
              58. Bulgaria
              59. Trinidad and Tobago
              60. Serbia
              61. Belarus
              62. Costa Rica
              63. Peru
              64. Albania
              65. Russian Federation
              66. Kazakhstan
              67. Azerbaijan
              68. Bosnia and Herzegovina
              69. Ukraine
              70. Iran (Islamic Republic of)
              71. The former Yugoslav Republic of Macedonia
              72. Mauritius
              73. Brazil
              74. Georgia
              75. Venezuela (Bolivarian Republic of)
              76. Armenia
              77. Ecuador
              78. Belize
              79. Colombia
              80. Jamaica
              81. Tunisia
              82. Jordan
              83. Turkey
              84. Algeria
              85. Tonga
    • Gość: kropek Re: taktowne platfusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 17:58
      Mnie tam brumowe życzenia nie interesują , jak chce niech da ogłoszenie w TC :-)
      • Gość: cromwell pytający Re: taktowne platfusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 18:14
        Może ktoś mi uświadomi co chciał Komorowski przekazać Obamie mówiąc

Mężczyźni udając się na łowy powinni zabezpieczyć swoje rodziny w domu.
    • Gość: antymichał Re: taktowne platfusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.10, 18:37
      taktowne platfusy ?
      alez oczywiście służę przykladami

PiS da
      szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=pis+da&s.sm.forumXx=557&sf=tresc&s.sm.author=&s.sm.title=
      pisdu
      http://szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?view=espsystemwebcluster&es.ac.hitsPerPage=5&s.ac.offset=0&s.sm.collapsenum=2&s.si%28similarity%29.documentVector=&s.si%28similarity%29.similarType=&s.si%28navigation%29.navigationEnabled=true&search_form_old_similar_to=&search_form_old_similar_type=refine&s.si%28navigation%29.breadcrumbs=&s.sm.query=pis+du&s.sm.forumXx=557&s.sm.threadXx=0&previous_sort_by=news&previous_sort_order=&s.ac.sortBy=news&s.ac.sortOrder=&s.sm.author=&s.sm.title=&s.sm.forumName=&s.sm.forumNameType=simpleall&s.sm.authorType=equals&s.ac.hitsPerPage=10&x=0&y=0

pisgłówki
      http://szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?view=espsystemwebcluster&es.ac.hitsPerPage=5&s.ac.offset=0&s.sm.collapsenum=2&s.si%28similarity%29.documentVector=&s.si%28similarity%29.similarType=&s.si%28navigation%29.navigationEnabled=true&search_form_old_similar_to=&search_form_old_similar_type=&s.si%28navigation%29.breadcrumbs=&s.sm.query=pisg%C5%82%C3%B3wki&s.sm.forumXx=557&s.sm.threadXx=0&previous_sort_by=news&previous_sort_order=&s.ac.sortBy=news&s.ac.sortOrder=&s.sm.author=&s.sm.title=&s.sm.forumName=&s.sm.forumNameType=simpleall&s.sm.authorType=equals&s.ac.hitsPerPage=10&x=0&y=0

pisgłówek
      http://szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?view=espsystemwebcluster&es.ac.hitsPerPage=5&s.ac.offset=0&s.sm.collapsenum=2&s.si%28similarity%29.documentVector=&s.si%28similarity%29.similarType=&s.si%28navigation%29.navigationEnabled=true&search_form_old_similar_to=&search_form_old_similar_type=&s.si%28navigation%29.breadcrumbs=&s.sm.query=pisg%C5%82%C3%B3wek&s.sm.forumXx=557&s.sm.threadXx=0&previous_sort_by=news&previous_sort_order=&s.ac.sortBy=news&s.ac.sortOrder=&s.sm.author=&s.sm.title=&s.sm.forumName=&s.sm.forumNameType=simpleall&s.sm.authorType=equals&s.ac.hitsPerPage=10&x=39&y=16

pisgłówku
      http://szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?view=espsystemwebcluster&es.ac.hitsPerPage=5&s.ac.offset=0&s.sm.collapsenum=2&s.si%28similarity%29.documentVector=&s.si%28similarity%29.similarType=&s.si%28navigation%29.navigationEnabled=true&search_form_old_similar_to=&search_form_old_similar_type=&s.si%28navigation%29.breadcrumbs=&s.sm.query=pisg%C5%82%C3%B3wku&s.sm.forumXx=557&s.sm.threadXx=0&previous_sort_by=news&previous_sort_order=&s.ac.sortBy=news&s.ac.sortOrder=&s.sm.author=&s.sm.title=&s.sm.forumName=&s.sm.forumNameType=simpleall&s.sm.authorType=equals&s.ac.hitsPerPage=10&x=0&y=0

pisdzielec
      • Gość: koala Re: taktowne platfusy? IP: 94.254.223.* 25.12.10, 10:12
        Dla zatuskanego i jemu podobnych w stylu antymichała jestem Potłuczonym Popaprańcem matołkiem, lemingiem, głupkiem z PO, ciemniakiem etc. A jednak życzę wszystkim - im szczególnie - radosnych, dobrych, rodzinnych świąt Bożego Narodzenia, pełnych wiary, nadziei i miłości!
      • Gość: Michał Re: taktowne platfusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 12:16
        Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi antymichale, choć miło, że tak mnie doceniłeś, że aż w nicku przywołałeś me imię. Ja nie używam takiego języka jak przywołujesz - wybacz ale kulą w płot bijesz.
        A co do meritum - forumowicza, którego cytaty z tego tylko wątku przywołałem, pełno wszędzie na tym forum. Nie sposób go nie zauważyć. Nie sposób też nie zauważyć jego "kwiecistego" języka i emocji płynących z jego postów. Forumowicz ów, moim skromnym zdaniem, każdego kto ma inne zdanie niż on, lub chciałby chociaż podyskutować, po prostu usiłuje obrazić - brak argumentów, zacietrzewienie, frustracja ? - nie wiem, nie będę bawił się w psychologa. Forumowicz ten ma jednocześnie ogromne pretensje, jeśli ktoś przywali mocnym słowem jemu bądź jego idolom. Źdźbło widzi w czyimś oku, belki we własnym nie dostrzega.
        A wystarczy przyjąć do wiadomości, że ci co myślą inaczej to też człowieki i tak na wszelki wypadek założyć, że mogą mieć rację. Nie znaczy to, że trzeba ich, tych innych, racje uznawać za swoje, ale nie wolno ludzi odczłowieczać. Wyzywanie ludzi od matołków, chamów, sugerowanie głupoty czy chorób umysłowych jest po prostu zaśmiecaniem forum. Przejmować się tym nie ma co ale estetyka cierpii.

Powtórzę - źdźbło widzi w czyimś oku, belki we własnym nie dostrzega.
        • Gość: król Re: taktowne platfusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 13:22
          Gdybyś Michale zwracał uwagę forumowiczom takim jak koala.elvis,panpikus,brum,zalewski...ettecera :-)
          miałbyś prawo osądzać innych w tym nielubianego zatroskanego i innych o podobnych poglądach.
          Jesteś oczywiście obiektywny ale na jedno oko i tak już ci zostało od dawna
          • Gość: Michał Re: taktowne platfusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 13:57
            Ja nie twierdzę, że jestem obiektywny królu - ty tak uznałeś, a ja wcale tak nie myślę. Faktem natomiast jest, że rzeczony forumowicz rzuca się w oczy poprzez ilość produkowanych przez siebie postów w bardzo dużej ilości wątków. I to jest fakt.
            Moim zdaniem ( a moje zdanie nie ma nic z obiektywizmu bo jest moje ) tenże forumowicz nawet niewinny temat potrafi z polityką powiązać i to w sposób od razu oszczerczo szyderczy. Mierzi mnie to. Mierzi mnie też jego sposób wyrażania myśli, a mierzi mnie już od dłuższego czasu. To jest moja ocena z obiektywizmem nie mająca nic wspólnego. Mam do niej prawo, tak jak Ty masz prawo mnie krytykować. Ale to nie znaczy, że ja w "podzięce" od razu pojadę, że Ci rozum odebrało czy coś w tym stylu. Absolutnie nie. Rozmawiajmy jak ludzie, wymieniajmy argumenty, próbujmy się przekonać do swoich racji ale nie odczłowieczajmy się.

Nie twierdzę też, że wymieniani przez Ciebie inni forumowicze, którym nie zwracam uwagi, to okazy spokoju, wyważenia i klasy. Po prostu, nawołując do zaprzestania emocjonalnych bluzgów na tym szacownym forum, opieram się na moim zdaniem najjaskrawszym przykładzie bluzgacza. Sam pewnie też czasem dam się ponieść ale staram się ograniczać.

Nie śmiałbym twierdzić, że jestem obiektywny i głoszę prawdy objawione. Ja tylko nawołuję do jakiegoś sensownego dyskursu, a nie obrzucania się matołkami, platwusami ect. Czytanie tych słowotwórczych "komoruskich", insynuacji i szyderstw ... po prostu opada wiesz co.

Smacznego świątecznego obiadu, jakiegoś winka wieczorem czy co tam lubisz. Szczerze, najlepszego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka