Gość: monika IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.11, 13:44 kto mi poleci firmę do ocieplania domu? słyszałam że na Mleczarskiej jest tanio ale i solidnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefa-stefa Re: ocieplanie 16.05.14, 22:04 Majster budowy, który wykańcza naszą inwestycję jest za materiałami firmy ISOVER, mówi, że mają cały wachlarz doskonałych produktów do ocieplania, a teraz właśnie stosuje Super Matę plus i ociepła nam dach skośny strychu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ocieplanie IP: *.204.3.56.dsl.dynamic.t-mobile.pl 17.05.14, 02:11 czego ocieplanie budynku czy poddasza,a mate super plus wloz sobie w buty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak trzeba Re: ocieplanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.14, 16:14 butów żal lepiej oddać do PUK-u na wysypisko tyle że trzeba zapłacić za utylizację ale i tak się opłaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: ocieplanie IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.14, 17:21 Musimy zdecydować się na ocieplenie dachu naszego parterowego domku, ale mam pytanie, czy stosowanie folii paroizolacyjnej w dachu jest konieczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IsoverOE Re: ocieplanie IP: *.siedlce.vectranet.pl 06.06.14, 20:15 Dzień dobry, Panie Krzysztofie wszystko zależy od tego czy poddasze ma być użytkowe czy też nie. W przypadku poddasza użytkowego zastosowanie paroizolacji jest konieczne. W przypadku nieużytkowego, paroizolację można pominąć. W razie dodatkowych pytań jestem do Pana dyspozycji. Pozdrawiam Paweł Stefański Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nfs Re: ocieplanie IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.14, 12:59 Panie Krzysztofie mam pytanie a propos podłogi. Czy zastosowanie wełny mineralnej wystarczy pod podłogę pływającą? Czy trzeba jeszcze położyć inne warstwy folii czy np. korka? Chcę mieć to dobrze zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IsoverOE Re: ocieplanie IP: *.30.113.182.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.06.14, 09:27 Witam, W przypadku płynnej wylewki na warstwie izolacji z wełny mineralnej należy ułożyć folię paroizolacyjną. Należy przy tym pamiętać aby paroizolacja została wywinięta na ścianę na wysokość dylatacji obwodowej. Jeżeli chodzi o inne warstwy, wszystko zależy od konstrukcji stropu. Odsyłam do katalogu rozwiązań architektonicznych Isover, gdzie dostępne są szczegółowe przekroje podłóg pływających: isover.eserwer24.pl/katalog_rozw/index.html Pozdrawiam Paweł Stefański ____________________ Online Ekspert ISOVER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: ocieplanie IP: *.dynamic.chello.pl 17.07.14, 19:08 Super! Dzięki bardzo za odpowiedź! To teraz w tym temacie mogę się poruszyć do przodu w moim przyszłym domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barti79 Re: ocieplanie IP: *.cnow.pl 18.05.14, 11:33 Jaka lambde masz tej wełny .? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: ocieplanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.14, 12:14 a co tu lambada ma do rzeczy, towar jest "szajs" i wszystko w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GO> Re: ocieplanie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.05.14, 12:38 Ja szukam dobrego płytkarza i nie mogę znależć. W Ciechanowie trudno znależć dobrego normalnego fachowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodowiec Re: ocieplanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.14, 11:02 bo się budowlańców na poziomie zawodowym nie kształci. Ci co pracują w tym najgorszym z zawodów to cukiernicy, kucharze i inne tam z wykształcenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: ocieplanie IP: *.adsl.inetia.pl 17.07.14, 20:12 co to lokowanie produktu na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś