Dodaj do ulubionych

Wieś Ciechanów

IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.12, 12:46
Napiszcie mi co w tej zabitej dechami i chamstwem dziurze na mapie jest miejskiego ?
Ale tak szczerze ...
Bo ja widzę tylko miejskich ćpunów i pijaków na urbankowie, przepraszam aleksandrówce,
zasrane chodniki miejskie przez miejskie psy. O przepraszam jest i posterunek policji, miejski ośrodek pomocy społecznej, urząd miejski.... Cholera a reszta wiejskie .....
Oczywiście mam na myśli po pegeerowskie wsie, nie te ładne, zadbane gospodarskie....
Do tych ciechanów nie dorasta. Taki Grudusk. Czysto, miło przaśnie a tu ?
Śpiewający pijany kutas na armii krajowej.
Obserwuj wątek
    • Gość: phi-lozof Re: Wieś Ciechanów IP: *.tktelekom.pl 27.06.12, 13:07
      > Napiszcie mi co w tej zabitej dechami i chamstwem dziurze na mapie jest miejski
      > ego ?
      > Ale tak szczerze ...

najbardziej miejski z miejskich jest MOPS
      • a_samo_a Re: Wieś Ciechanów 27.06.12, 18:57
        No i Strasz Mniejska!
    • Gość: 1954a4 Re: Wieś Ciechanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.12, 13:52
      Fajnie dziad żyje w dziadoskim mieście i ma dziadoskie spojrzenie na otaczający go świat
      • Gość: ... Re: Wieś Ciechanów IP: *.range86-129.btcentralplus.com 27.06.12, 17:09
        Dziad ma racje. Co jest w Ciechanowie, co mogloby zatrzymac czlowieka z jakotakimi ambicjami? Kebaby i kino w ktorym odwoluja seanse ze wzgledu na brak zainteresowania? Deptak ...? To dobre zeby odpoczac po pracy, a pracy nie ma, wiec nie dziwcie sie, ze ludzie narzekaja i uciekaja stad. Nie kazdego zadowoli praca w CC, i nie chodzi tu o sama prace, bo zadna nie hanbi, ale o wynagrodzenie, marne jak psia kupa zalegajaca wiecznie na ciechanowskich chodnikach i trawnikach, wyplacana z wielkiej laski... Ja mam szczescie, bo moglam zrezygnowac z pracy i zajac sie dzieckim, ale moj maz nie po to sie ksztalci caly czas zeby zgnic na lasce jakiegos ulotkarza albo cedrobu... Komentarze typu " to se wyjedz" zatrzymajcie dla siebie, juz wyjechalam:)). A i patriotyzm jakos we mnie przygasl, bo i po co mam byc patriotka, dla Waldemara Koszacego? Nieeeeee, nie potrafi zadbac o mieszkancow, to niech rzadzi garstka urzednikow, paroma emerytami i mlodzieza bez ambicji i checi zmian...
        • Gość: 4x. Re: Wieś Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.12, 17:29
          Co do seansów w kinie, to są wyświetlane nawet jeśli jest jeden widz.
          Także nie dziw się, że czasem zadarza im się je odwołać jak W OGÓLE NIE MA widowni...
          • Gość: Ciechanowianin Re: Wieś Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.12, 17:33
            Jak maja kiepskie filmy to będzie jeszcze gorzej. Taki DKF robią tylko dla siebie i paru dziennikarzy i jeden dwóch pisowskich polityków z prowincji ciechanowskiej.
            • Gość: x Re: Wieś Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.12, 20:54
              Avengers zobaczymy u nas pewnie w 2013. Czemu tak często trafiają do naszego kina jakieś gnioty klasy B o krzyżowcach, mnichach i zakonnicach?
        • Gość: gosc Re: Wieś Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.12, 17:29
          A co ma Waldemar do kebabow, seansow w kinie i braku pracy ? chlop unowoczesnia miasto, zeby jakos przyciagnac inwestorow wlasnie inowacyjnym designem, a wy jeszcze na niego narzekacie. Co ma kuzwa miejsca pracy panstwowe dac wszystkim bezrobotnym ?
          • Gość: ... Re: Wieś Ciechanów IP: *.range86-129.btcentralplus.com 27.06.12, 18:30
            Matko jakie bzdety, a co ma patelnia w rynku albo osrany deptak do inwestorow...??? Uwazasz, ze zainwestija w sprzet sprzatajacy psie kupy albo parasolki przeciwsloneczne na pieknym lysym polu, zwanym placem J.P.II...
            • Gość: ... Re: Wieś Ciechanów IP: *.range86-129.btcentralplus.com 27.06.12, 18:33
              Dla mnie to nie unowoczesnianie, tylko mydlenie oczu naiwnym mieszkancom, Ty jak widac do nich nalezysz, i niestety takich jest wielu... Wladza nam daje i musimy sie cieszyc, niewazne, ze w skarpetkach dziury, a na stole ziemniaki z mlekiem...
              • Gość: gosc Re: Wieś Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.12, 18:50
                Nie odpowiadaj pytaniem na pytanie. Patelnia nie ma nic wspolnego z inwestorami, ale rzad Ciechanowa takze nie ma nic do gadania odnosnie plac w tepsie, bauerze czy innym dziadostwie, czy ilosci kebabow w miescie. Wkurza mnie takie tylko narzekanie, tak jakby sie nic w tym miescie nie zmienialo. A teraz mi powiedz, co Wardzinski powinien zrobic zeby w Tepsie placili 3000 do reki, bylo wiecej pracy itd. ?
            • Gość: gosc Re: Wieś Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.12, 18:51
              I miasto nie inwestuje w sprzet sprzatajacy, tylkoco najwyzej moze zainwestowac w firme sprzatajaca. Komuna sie skonczyla jakis czas temu.
              • Gość: z miasta Re: Wieś Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.12, 19:40
                troche się dzieje, ale to krople w morzu potrzeb. A ludziska chcieliby jak ta dzieciarnia wejść pod prysznic co zwany piękną fontanna na placu przed ratuszem no 8 wyjść czystym i zadowolonym.
                A tu tak się nie da. Goło i nie wesoło. ŻAL mi człowieka i kobiety z miotłami na imprezie przed placem , kiedy to za niezła pewnie kasę sprowadzili nawet Kuronia, a nakazano sprzątać biedakom. Nikt nie pomyślał z urzędu jak upokarza najbiedniejszych z miotłami na placu przed ratuszem. Toż ekipy sprzątające trzeba wynająć a nie gnębić biednych i chorych, i na pośmiewisko wystawiać. Tyle tu było stoisk i ludzi, i każdy sam po sobie powinien sprzątać.
                Kolejny przykład na WSTYD - kiedyś imprezy sportowe to bez alkoholu, a teraz włodarze miasta z piwskiem, a dzieci patrzą i jaki to wzór? Strefa kibica popłynęła z pianką
                Ale wkrótce Dni Ciechanowa, uroczysta sesja w lokalu na Śmiecinie, przyadą goście z zaprzyjaźnionych miast państw. Oj będzie się działo, zobaczycie
                • Gość: obcy Re: Wieś Ciechanów IP: 80.50.127.* 27.06.12, 21:45
                  skąd u was tyle złosci,chamstwa.stancie do walki o przyszłośc tego miast z tymi ktorych opluacie i pokażcie co ptraficie.opluwać każdy potrafi dać z siebie coś niewielu
                  • Gość: brodka Re: Wieś Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.12, 22:48
                    OCh gdybym był bogaty (zaśpiewać to nie każdy może) i na stanowisku-
                    to można byłoby nie walczyć ale współpracować
                    • Gość: ... Re: Wieś Ciechanów IP: *.range86-129.btcentralplus.com 28.06.12, 00:07
                      Nigdzie nie napisalam, ze wardzinski ma cos do kebabow, i dalsza czesc swojej wypowiedzi tez wyssales z palca..., masz klopoty ze zrozumieniem tego co przeczytales.
    • Gość: blokers Re: Wieś Ciechanów do dziada IP: *.cnow.pl 28.06.12, 08:23
      To nie Urbankowo,tylko CHAMBURK-chamy i burki wykupiły "dómy"za buruny i mamy co widzimy.
      • beauty.andrzej Re: Wieś Ciechanów do dziada 28.06.12, 19:53
        Chyba trochę przesadzasz blokers. Chociaż chamów i baranów rzeczywiście dość częśto widuję - zakapturzeni, na łyso wygoleni jegomoście chlający piwo pod klatkami, wydzierający mordy i zakłócający ludziom życie. Nie wiesz, co to za jedni i z jakiego chamowa zjechali?
        • Gość: dozorca Re: Wieś Ciechanów do dziada IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.12, 22:17
          Andriuszka jak ty cos powiesz to juz powiesz.
          z dedykacją dla ciebie .
          www.youtube.com/watch?v=3ASlpX9mEmA
        • a_samo_a Re: Wieś Ciechanów do dziada 29.06.12, 00:26
          Eeeee, to już mniejscowa produkcja. Dziadek chlał, syn chlał, to i wnuk chleje i drze mordę. Tylko strój i uczesanie się zmieniło.
          Buractwo jako choroba przekazywana drogą płciową.
          • Gość: mieszkaniec Re: Wieś Ciechanów do dziada IP: *.centertel.pl 29.06.12, 06:07
            Mejskie jest : straż, MOPS, miejskie są przedszkola, UM.....
            Co może zatrzymać w tym nędznym mieście ? np. smród cedrobu-ten potrafi czasem zamroczyć na jakiś czas i w ten sposób może nas zatrzymać.

Ogólnie ciechanów to faktycznie wiocha, do tego źle zarządzana, zniszczony handel na warszawskiej ( za to kwitnie rozwój biedronek za przyczyną jaśnie nam panującego pana W.), po kuta tam komu deptak, śmieszna fontanna działająca wtedy .....no właśnie kiedy? wtedy kiedy się komuś tak spodoba. Zniszone drogi, pozamykane przejazdy kolejowe, zajebiste bezrobocie, śmieszne zarobki.....zero, nasze miasto to zero i większość z nas mieszka tu bo musi, nie z wyboru . A jaki kraj takie miasta.
            • Gość: :) Re: Wieś Ciechanów do dziada IP: 193.109.225.* 29.06.12, 11:03
              Żal człowieka ogarnia, gdy czyta się Wasze posty malkontenci :)
              • Gość: pf Re: Wieś Ciechanów do dziada IP: *.tktelekom.pl 29.06.12, 11:18
                > Żal człowieka ogarnia, gdy czyta się Wasze posty malkontenci :)

malkontenci czyli każdy kto krytykuje jedynie słuszną linię partii rządzącej i nie cieszy się z tego co mu łaskawie władza daje lecz oczekuje więcej lub inaczej

malkontenci powiadasz?
                jak by tu delikatnie powiedzieć Ci że masz wyprany mózg przez propagandę sukcesu partii
                300% normy, co!?
                • qklik Re: Wieś Ciechanów do dziada 29.06.12, 13:02
                  Założycielu tego wątku i Wy pozostali którzy z taką gorliwością piszecie o burakach, chamach itp. Nie wiem czym wam podpadły buraki (chyba cukrowe), że stały się synomimem czegoś gorszego, wartego pogardy. Przecież gdyby nie one, nie moglibyście zaprosić np. swojej nieburaczanej wybranki serca na kawę (na herbatę jakoś mało miastowo, musi być kawa), zręcznie podsunąć jej cukiernicę, potem posłodzić swoją kawę (albo odwrotnie) i z małym paluszkiem wdzięcznie odchylonym wymięszać. Poprostu szczyt miastowego szyku. Już wiem czemu są winne buraki. Rosną sobie same na polu, rolnik nie musi przy nich chodzić a na koniec jeszcze wioskowy cham jeden kupuje za nie mieszkanie w mieście. No poprostu zgroza. Potem, na polecenie prezydenta prawdopodobnie, każe swojemu psu obsrywać, miejskie przecież, chodniki i trawniki. Jak rzyć, a może żyć ? Kto odpowie, kto pokaże światełko w tunelu, kto poprowadzi........kto?
                  • Gość: asja Re: Wieś Ciechanów do dziada IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.12, 18:41
                    C-nów nie jest ani lepszy, ani gorszy od miast swojej wielkości. Miał swoje pięć minut za Gierka, kiedy został miastem wojewodzkim i pojawily się tu jakieś inwestycje i ambicje. Zaczeliśmy przywykać powoli że jest to miasto jakby cywilizacyjnie wyższe od sasiednich "miasteczek". Moim zdaniem - w trakcie "wprowadzania" zadekretowanego odgórnie kapitalizmu, Ciechanów nie umiał się odnaleźć. To lata 1990 - 95 spowodowały szok,z którego do dzisiaj nie potrafimy się otrząsnąć. Prawdopodobnie gdyby nie dawna "stołeczność wojewodzka" łatwiej by nam było klepać tą polską powszechną bidę. To oczywiście moje zdanie.
                • Gość: :) Re: Wieś Ciechanów do dziada IP: 193.109.225.* 29.06.12, 14:15
                  Ja po prostu staram cieszyć się chwilą. Nie rozumiem, czemu każdy wątek próbujecie wiązac z konkretną ideologią polityczną. Pewnie zaskoczę Cię mówiąc, że daleko mi do czynnego uczestnictwa w zyciu politycznym. Mam swoje zycie i szkoda mi go marnować na wieczne i do niczego nie prowadzące spory. Dziękuję.
                  • Gość: segundo Re: Wieś Ciechanów do dziada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.12, 21:44
                    mieszkaniec napisał/a
                    <<ciechanów to faktycznie wiocha, do tego źle zarządzana, zniszczony handel na warszawskiej ( za to kwitnie rozwój biedronek za przyczyną jaśnie nam panującego pana W.), po kuta tam komu deptak, śmieszna fontanna działająca wtedy .....no właśnie kiedy? wtedy kiedy się komuś tak spodoba. Zniszone drogi, pozamykane przejazdy kolejowe>>

trzeba mieć bielmo na obu oczach żeby pisać takie bzdury. przejazdy zamknięte - jak budują wiadukty to muszą pozamykać. zniszczone drogi - przed Wardzińskim to dopiero były drogi, co druga polna, nawet w centrum, o reszcie już szkoda gadać. teraz jak się przejdę albo przejadę to prawie wszystkie zrobione. prawie, bo wszystkich się nie zrobi, chyba, że wygrasz w totka i na to oddasz. co ma Wardziński do Biedronek? ludzie tam kupują, to Portugalczycy inwestują. nie Wardziński im działki miejskie sprzedaje, tylko prywatni. nie wolno im sprzedać temu, co więcej daje? gdzie ty żyjesz? wciąż w PRL-u? może zabronisz Biedronki otwierać, bo ci się nie podobają? spróbuj ... handel na warszawskiej zniszczony? ludzie tam chodzą stadami, a że w sklepach chłam, albo czynsze właściciele śrubują to wina Wardzińskiego? po co komu deptak - puknij się, przynajmniej jest gdzie wyjść. wracam z deptaku, wszystkie ławki zajęte, ogródki zajęte, ludzie się bawią ... fontanna działa codziennie od rana do północy - mało ci? wejdź po prysznic, byle zimny.
                    ogarnij się. chyba nie myślisz, że wyznawca PiS będzie nam wciskał taki kit, bo władzy politycznie nie lubi. jak sobie przypomnę kandydatów na prezydenta sprzed 4 albo 8 lat to zgroza ogarnia. tylko Wardziński nadawał się na prezydenta i na szczęście nim został. na zjeździe w Krasiniaku spotkałem znajomych, od lat rozrzuceni po Polsce, za granicą. byli w Ciechanowie niektórzy w 2005, niektórzy 2 lata temu. wszyscy zachwyceni zmianami.
                    jak z ludźmi gadam, to tylko jedni zmian nie widzą i wszystko im nie pasuje - ci z innymi sympatiami politycznymi. bo gdyby Wardziński był z PiS to by piali z zachwytu ...

normalnie się nie rozpisuję, ale nie lubię, jak mi się wciska kit, że miasto źle zarządzane.
    • Gość: Eryk Nigdy nie działo się tak wiele jak teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.12, 15:12
      Nigdy w historii tego miasteczka nie było tylu inwestycji co teraz. Dzielnica przemysłowa tętni życiem, pętla w budowie, buduje się blok za blokiem, 2x galerie handlowe, deptak, renowacja zamku, rozbudowa Opinogóry itd. itp. Nie wiem ile przyjdzie nam mieszkańcom za to zapłacić w podatkach ale gdyby nie te inwestycje to byc może nawet to forum by już nie istniało. Narzekanie to bezradność, słabość, więc autor wątku albo sam nic nie umie zrobić w swoim mieście ,albo nie wie jak to zrobić żeby było lepiej.
      • Gość: belfer Re: Nigdy nie działo się tak wiele jak teraz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.12, 02:25
        prawda, że w Ciechanowie nigdy nie działo się tak dużo i to pod każdym względem. nasze miasto to nie wieś, co widać z roku na rok coraz wyraźniej. owszem, jeszcze kilka lat temu mieliśmy tu wieś na każdym kroku, ale to się zmieniło. Wardziński dużo zrobił, dzięki mu za to. krytycy zawsze się znajdą, w końcu jacyś politycy z PiS, SLD czy PSL walczą z nim o władzę, chociaż nieudolnie, bo kadry w Ciechanowie mają kiepskie, a Wardziński to prezydent sprawdzony i silniejszy z każdą udaną inwestycją czy imprezą. po dzisiejszych wrażeniach powiem: brawo za fajne Dni Ciechanowa. Dzięki za fajną fontannę i deptak. jak pętla będzie tak wyglądać, jak ulica Armii Krajowej, to też brawo. WW jest w porządku i nie nie powiem na niego złego słowa.
        • Gość: blokers Re: Nigdy nie działo się tak wiele jak teraz.do be IP: *.cnow.pl 01.07.12, 09:46
          Belfer ty się lecz,i tak we wrześniu zwolnią Cię z pracy.
    • Gość: hdfhfdh Re: Wieś Ciechanów IP: *.w86-201.abo.wanadoo.fr 01.07.12, 11:22
      shortyy.net/r/i/h/GDI

shortyy.net/r/i/h/GDI
      • Gość: os. fab. Re: Wieś Ciechanów IP: *.centertel.pl 02.07.12, 14:58
        Jakim treba być pajacem peowskim aby pisać bzdury że dzielnica przemysłowa tętni życiem. Albo jest ten ktoś takim dzieciakiem który nie wie jak ta dzielnica na prawdę kiedyś tętniła życiem kiedy to były wszystkie zakłady na chodzie i zatrudniały na prawdę masę ludzi. No może i tętni życiem bezrobocia, zniszczonych zakładów, rozkopanym i zostawionym przejazdem na Mleczarskiej.....Rewela.
        • Gość: , Re: Wieś Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.12, 15:44
          jakim trzeba być pajacem pisowskim żeby nie rozumieć pewnego faktu ? mianowicie :
          dlaczego ta tętniąca życiem "KIEDYŚ" dzielnica przemysłowa tak upadła ???
          ANO DLATEGO ,ŻE SYSTEM SIĘ ZESRAŁ ot taka wydajność i wydolność dawnych zakładów była
          a na mleczarskiej tyle lat nie mogli porządnego przejazdu zrobić to TERAZ zrobią

• Gość: gonzo Re: Wieś Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 21:48
      jedź do Korei Północnej, poczujesz się lepiej, w swoim lewicowym żywiole :)
    • Gość: komunista Re: Wieś Ciechanów IP: *.centertel.pl 02.07.12, 21:50
      Mało tego- zobacz h...ozo jakie zadłużenie jako kraj mieliśmy kiedyś i jakie mamy teraz. . . To jako to jest - teraz taki jebitny dobrobyt a my jako państwo jesteśmy coraz większymi dziadami. Podstawa to to aby ludzie mieli pracę i godne zrobki ( to mieliśmy za starych dobrych czasów) . Popatrz jak rośnie bezrobocie, jak nie proporcjonalnie niskie zarobki są do kosztów utrzymania rodziny itp. To wszystko to wina tamtego ustroju? No tak pewski gury wraz ze swoją bandą lubi odwrać kota ogonem.... Jak widać ma falę zwolneników, którzy mają oczy szeroko zamknięte.
      • Gość: , Re: Wieś Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.12, 22:02
        zapomnieli komuchy jak tenisówki i cukier na kartki były :-)
      • Gość: gonzo Re: Wieś Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 22:06
        przeciwnie, pamiętamy tamtą bidę z nędzą, dziadowskie "produkty" tych cudownych fabryk i hasło: "czy się stoi, czy się leży, dwa tysiące się należy". pracownicy najczęściej leżeli nawaleni i kradli, co się dało tak długo, aż cała gospodarka pieprznęła z hukiem i cukier był na kartki, a po byle ochłap stało się od 4 rano w kolejce na kilometr. a papier toaletowy był szczytem marzeń i towarem luksusowym.
        jeżeli jest takie bezrobocie, to dlaczego przez moją firmę w ciągu 1/2 roku przewinęło się 22 "chętnych" bezrobotnych na robotnicze stanowisko. 17 po 1-2 dniach poszło na lipne zwolnienia lekarskie. pozostała 5 udawała, że pracuje, opie...jąc się równo. dobrego inżyniera znalazłem po roku szukania i wypróbowaniu 6 kandydatów. płacę nieźle i chcę za to dostać wydajną pracę. BEZROBOCIA NIE MA, SĄ NIEROBY I ABSOLWENCI NIERYNKOWYCH KIERUNKÓW HUMANISTYCZNYCH
        • Gość: gonzo Re: Wieś Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.12, 22:09
          w temacie "miasto czy wieś" - miasto bardzo się zmieniło na plus. Wardziński ma mój głos, jak długo będzie chciał być prezydentem.
          • Gość: ok Re: Wieś Ciechanów IP: *.odrioo.com 02.07.12, 22:14
            ok gonzo,
            masz rację z tą komuną,
            tylko dlaczego od razu tyle emocji w tych Twoich wpisach ? ?
            reagujesz gwałtownie
            (imho)
        • Gość: bez emocji Zapomnieliśmy o upływie 23 lat ... IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.12, 06:43
          nie można wprost porownywać roku 1988 z 2012. To cała epoka. Nikt nie zaneguje faktu, że gdyby przetrwał socjalizm - też by nastąpił postęp. To długość zycia pokolenia. Przed wojną starczyło na scalenie i odbudowę Państwa. Można też równie dobrze dyskutować z przytoczonymi argumentami: 1. Efekt nadprodukcji humanistów - to wina kapitalizmu. Właściciele prywatnych "szkół wyższych" od zawsze preferowali kształcenie humanistów, gdyż ich kształcenie jest bardzo tanie w porównaniu z wykształceniem inzyniera czy lekarza, a łączne opłaty za wcisnięcie dyplomu Wyższej Szkoły Masturbacji Prawą Ręką horrendalne (jak chcesz Lewą Ręką - to rób u nas magisterkę). Wystarczy wynająć salkę w podstawówce na sobotę/niedzielę + wykładowcę (żeby bylo taniej - kiepskiego asystenta, a salkę na przedmieściu). 2. Co oznacza "płacę nieżle"? Jaki jest punkt odniesienia tego "nieźle"? 22 pracowników (w ciągu pół roku!!!) to na tyle duża liczba, że można podejrzewać iż coś nie w porządku jest z zakładem pracy. Nie ma się co chwalić. Szkoda że Pan nie podał nazwy tego zakładu.
    • Gość: :-) Re: Wieś Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.12, 22:24
      nie pisze się h... tylko ch... a jak pracy nie masz to się do roboty weź :-)
      jak się weźmiesz to tez będziesz miał lepiej .
      • Gość: gość Re: Wieś Ciechanów IP: *.centertel.pl 02.07.12, 22:46
        ja osobiście na brak pracy nie narzekam, mam jej osobiście aż przesyt. Szkoda tylko że aby zarobić to trzeba dymać dzień i noc, świątek piątek i niedzielę. To jest chore, chcesz coś mieć, to musisz odstawić rodznę na drugi plan.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka