IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.12, 09:17
Witam! Czy możecie polecić mi jakiego dobrego prawnika od spraw rodzinnych? Były mąż grozi mi sądem bo rok czasu olewal dziecko a teraz instynkt ojcowski mu się załączyl i tylko wymagania ma. Potrzebuje dobrego prawnika ds rodzinnych. Błagam pomóżcie bo niedługo on mnie psychicznie wykonczy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Prawnik IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.12, 15:51
      idź do tej masztanowicz, ,,,,życzę żeby ułożyło się po Twojej myśli
      • Gość: papug Re: Prawnik IP: *.play-internet.pl 02.11.12, 16:34
        Droga kobieto NIE JESTEŚ WŁAŚCICIELKĄ DZIECKA,ojciec też ma takie same prawa jak ty.......
        To było tak na wstępie.............Forum dyskusyjne nie jest miejscem na reklamę adwokatów.....
        tudzież kwiaciarni,fryzjerów,sklepów.Prowincja z Was wyłazi!!!!!!!!!
        • Gość: gosc Re: Prawnik IP: *.play-internet.pl 02.11.12, 19:01
          dobra - uspokójcie się już.
          Może przyszedł nie w porę, nie proszony itp / itd,
          ale miał dobre chęci.
          Skąd taka wroga reakcja ?
          Czy to oznacza że ma totalnie olać to dziecko ?
          Tego chcecie ?
          • Gość: xxxx Re: Prawnik IP: *.xdsl.centertel.pl 02.11.12, 19:23
            chyba jestes facetem...
            olewał rok to niech teraz spada,moze taki przylezie naobiecuje dzieciakowi cholera wie co a potem znowu za rok przyjdzie i tak wkoło macieju
            • Gość: Nowa Re: Prawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.12, 22:19
              właśnie DZIECKO TO NIE ZABAWKA ANI RZECZ, którą raz się chce a innym razem zapomni że gdzieś została porzucona. Tacy ojcowie co od chwili poczęcia nie dbają o dziecko, to kategorycznie potępiam i nigdy nie jestem z takimi co chcą dzieckiem manipulować.
              Tak manipulują, że stać ich na adwokatów ale nie na stałą opiekę i bycie z dzieckiem.
              I kategorycznie odradzam adwokat ze znanym nazwiskiem z Nadrzecznej, to kobieta bez sumienia, dla kasy takiego ojca gotowa ... no nie dokończę bo wstyd pisać.
    • chamskityp Re: Prawnik 30.11.12, 09:59
      Skoro skorzystała pani z pomocy forum to zakładam ze ma pani internet więc będzie pani wstanie uzyskać pomoc drogą online tutaj e-prawnik.pl/zamow-opinie/ darmowa wycena, porady od 40zł, pomoc w 24 godziny.
      • Gość: rudy Re: Prawnik IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.12, 16:06
        I bardzo dobrze, że pójdzie do sądu, po to są sądy, żeby egzekwować prawo!
    • Gość: hej Re: Prawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.12, 09:02
      i jak się losy potoczyły?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka