Dodaj do ulubionych

Poznam normalnego faceta :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.12, 21:46
dzien dobry ;)

milo ze odwiedziles ten watek. tak jak w temacie chcialabym poznac normalnego inteligentnego z poczuciem humoru majacego pasje oraz swoje zdanie chcacego spedzac aktywnie czas mezczyzne najlepiej w wieku 27-32 lata nie majacego dzieci powaznie myslacego o zyciu milo bybyo gdyby mial conajmniej 174cm (ja mam 174)
nadmieniam iz to powazna oferta

kontakt
blyskotka777@wp.pl

pozdrawiam i do napisania
Obserwuj wątek
    • Gość: czytelnik oferty Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.12, 21:54
      Brzmi jak matrymonialna :)
      • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.12, 21:57
        nie do konca moge sie z tym zgodzic :)
        • Gość: mona Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.cnow.pl 09.11.12, 22:01
          No bo chyba jest matrymonialna :P
          powodzenia błyskotka
          • Gość: czytelnik oferty Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.12, 22:30
            Też życzę powodzenia, choć proponowałbym trochę inaczej zawierać znajomości, to wybrane przez Ciebie przypomina kupowanie kota w worku :)
            • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.12, 22:38
              a uwazasz siebie za kota w worku??
            • Gość: do czyt.oferty Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.12, 22:39
              A jak żenisz się z osobą poznaną w realu,nie kupujesz kota w worku????
              Z małego kotka może wyrosnąć lwica:D..Powodzenia,błyskotko.
              • Gość: do czyt.oferty Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.12, 22:43
                A jak wychodzisz za mąż za osobę poznaną w realu,nie kupujesz kota w worku????
                Z małego kotka może wyrosnąć tygrys:D..
              • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.12, 23:13
                nie musze czekac juz jestem lwica :)
                dziekuje za mile slowo.
                • 7anonim7 Re: Poznam normalnego faceta :) 09.11.12, 23:57
                  A już miałem napisać :-) a ta lwica mnie zaskoczyła... Bo ugryźć może i podrapać pazurkami :-)
                  • Gość: 123 Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.matcom.com.pl 10.11.12, 00:01
                    Może znajdzie się jakiś kandydat na forum ;)
                    • Gość: abdul Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.xdsl.centertel.pl 10.11.12, 07:22
                      hej
                      hmm może ja ?
                      ale nie ja za młody jestem dla Ciebie :(
                      21 lat :D
                      • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 08:17
                        super aczkolwiek za malo latek jak dla mnie
                        rozumiesz starszy(po studiach) powazniejszy wiecej wspolnych tematow
                        dziekuje za wpis
                        • Gość: do błyskotki Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.centertel.pl 10.11.12, 08:57
                          czy owo "po studiach" jest warunkiem koniecznym? wiesz ile jest tzw fabryk magistrów? Znam wielu ludzi po studiach, którzy mówią "poszłem" . Błyskotko nie myśl stereotypowo, i trafienia na tego jedynego życzę.
                          • Gość: do błyskotki Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 13:33
                            Jakie autko byłoby miło widziane?Bo pewnie to wyjdzie między wierszami:/
                            • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 15:36
                              jezeli chodzi o mnie super bylaby komunikacja miejska badz rower
                              blyskotka lubi niebanalne rzeczy i rozwiazania
                              brak auta nie oznacza ze jest skreslony
                              powiedzialabym ze to nawet plus
                              facet ktory mysli ze ma fajne auto jest zajb.....ty i moze rwac panienki to nie moja bajka
                              tak jak na poczatku NORMALNY FACET:)
                          • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 15:30
                            wiekowo jak najbardziej po studiach
                            sama mam wyzsze wykrztalcenie a nie mysle stereotypowo wierz mi
                  • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 16:09

oj moze zaskoczyc i pokazac "pazur"
                    • Gość: do błyskotki Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 16:34
                      A jam masz jak powiadasz wyższe wyk.......łcenie to sprawdź w słowniku jak poprawnie je się piszę:))))). Pozdrawiam.
                      • Gość: pink Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.11.12, 16:41
                        dałaś popis z tym wykRZtałceniem.........
                        • Gość: pink Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.11.12, 16:44
                          mam znajomego ,,,normalny facet,,,,ze średnim / ukończył 6 klas/
                        • Gość: salim Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.31.1.87.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.11.12, 16:46
                          Ech,dajcie spokój dziewczynie.Pomyliła się i tyle.Życzę powodzenia w poszukiwaniach.I brawo za odwagę by umieścić na forum taki wątek.
                          • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 17:15
                            dziekuje za dobre slowo :)
                      • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 17:12
                        plus za spostrzegawczosc
                        przyznaje sie do bledu popelnilam literowke

milego wieczoru
                  • Gość: ups Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 20:32
                    A już miałem napisać
                    anonim,gdzieś pisałeś,że masz piękną kobietę;)
                    Ty pewnie jak ten tygrys,co zwinnie skacze na boki:D
      • Gość: gość Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.233.60.65.static.msgaz.pl 10.11.12, 22:16
        Witam,jestem trochę zdziwiony tego typu ogłoszeniami. Tak się akurat składa że wczoraj mimowoli byłem świadkiem rozmowy 2 dziewczyn w pewnym lokalu gastronomicznym. Rozmowa dotyczyła mniej więcej tego samego tematu (jedna dziewczyna wolna druga mężatka). zdziwiło mnie to że owa wolna dziewczyna (na oko 24-27 lat) twierdziła że nie może znaleźć normalnego faceta (dodam że optycznie bardzo atrakcyjna i zadbana). Powiem szczeże że gdybym był wolny nie zastanawiał bym się wcale tylko zagadał do dziewczyny. zastanawiam się z czego wynika ten problem? Mam 31 lat ustabilizowane życie (żona, 2 fajnych synków). czy obecne pokolenie jest naprawdę takie inne? czy facesi są teraz jacyś dziwni (czy nie ma facetów "dzentelmenów"), czy może kobiety są zbyt wymagające?
    • Gość: mila Re IP: 213.199.253.* 10.11.12, 17:50
      normalny facet w Ciechanowie ... samo to stwierdzenie jest zabawne po swoich miłosnych podbojach stwierdzam że albo wyginęli ewentualnie nieźle się ukrywają . Jak jest już jakiś normalny i to jeszcze w wytyczonym przez ciebie przedziale wiekowym to jest zajęty w ostateczności gay ,to co teraz napisze na pewno nie będzie przejawem skromności ale .... może nie jestem super laską z okładki ale mam nawet ładną buźkę jestem tolerancyjna idę na ustępstwa mogę nawet kraść konie i co dla większości panów ważne mam spory biust ... i z satysfakcja stwierdzam że nadal jestem sama ale ma to swoje plusy dlatego polecam ci stań przed lustrem spójrz sobie w oczy i powiedz że jesteś najlepsza i facet ci jest do tego nie potrzebny a jak będzie trzeba to sam się znajdzie więc życzę powodzenia
      • Gość: facet85 Re: Re IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.12, 18:02
        Ja jestem normalny. Czasami myślę, że aż za normalny. Może dlatego ciągle jestem sam...

Pozdrawiam :)
        • Gość: blyskotka Re: Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 08:02
          w pelni zgadzam sie z tym stwierdzeniem :)
          znalezienie faceta to nie jest problem
          chodzi o znalezienie nietuzinkowej osoby ktora w pewnym sensie jest podobna do Ciebie:)
          pozdrawiam
      • Gość: Mariusz Re: Re IP: *.play-internet.pl 10.11.12, 18:08
        To normalnych kobiet nie ma w Ciechanowie, ja też jestem singlem i odpowiada mi to a w tym mieście kobiety można podzielić na kategorie:

1. Sweet blondie.

Całkowicie normalna kobieta, której odwala gdy się zakochuje i wrzuca na Facebooka kilogramy fotek ze swoim facetem, zmienia status i zdjęcie profilowe, na takie, na którym jest z nim, a co drugi wpis na wallu brzmi „kocham cię, tyś moim całym światem ♥♥♥!!!”

2. Ciążowa.

To typ kobiety, która przy tobie mówi „nie chcę mieć dzieci”, a zachodzi z facetem, który jest albo po tobie albo zamiast ciebie.
        Trzy przypadki takie miałem. Bóg nade mną czuwa.

3. Łysa.

To typ kobiety, która po prostu ścina włosy na krótko. Jeśli do tego ma jeszcze małe cycki i chodzi zazwyczaj w spodniach, to bliższe przebywanie z taką świadczyłoby, że jestem gejem.

4. Gruba.

Jest pewna teoria, którą zresztą sam wymyśliłem, że jeśli kobieta za młodu ma tzw. normalną budowę ciała, czyli nie szczupłą, to choćby nie wiem jak mało żarło, i tak przytyje. Spieszmy się kochać kobiety, tak szybko przybierają na wadze!

5. Powracająca.

Jeden z najgorszych gatunków. Pamiętam taką jedną, startowała do mnie. Nawet raz jej buzi dałem, ale intuicyjnie wyczułem, że muszę się wycofać i tak zrobiłem. Wróciła do byłego. Trzeci raz! I ten były trzeci raz ją rzucił. Po paru miesiącach wróciła czwarty raz Niestety nie wiem jak dalej potoczyły się jej losy.

6. Meliniara.

Typ laski, które zamiast eleganckiej kawiarni, kina, teatru czy mojego łóżka woli szlajać się po knajpach, melinach, woodstockach, lubi sobie i przypalić i schlać jak świnia.

7. Drugoplanowa.
        Jeden przykład: sypia z żonatym.
        Jedna odpowiedź: won idiotko!

8. Stara.

A wyglądająca młodo. Wiecie, poznajesz laskę, wszystko się fajnie układa a tu jeb. „wiesz, mam 30 lat”. O mój boże, mogłabyś być moją matką!

9. Toksyczna.

Nie jest to grzech śmiertelny, bo parę moich byłych miało kwasy z byłymi i to były całkiem normalne kobiety, ale skoro już robię listę, to nie może ich zabraknąć. To typ kobiet, które wchodzą w chore relacje z chorymi facetami, gdzie obie strony prowadzą ze sobą wojnę na wyniszczenie. Pół biedy, gdy robią to obie strony. Gorzej, gdy laska jest typem, który daje sobą pomiatać i tu dochodzimy do kolejnego punktu:

10. Szmata.

Typ laski wiążącej się z alkoholikami, ćpunami, korkami, niespełnionymi artystami, studentami politechniki, glaniarzami i całym tym gatunkiem facetów drugiej kategorii. To typ laski, która służy facetowi głównie do seksu, jest wiecznie nieszczęśliwa, bo on jej nie kocha, choć ona się tak bardzo stara, „nie rozumie facetów”, „nie wiem co mam robić, aby mnie pokochał” i „nie potrafię od niego odejść…”.
        • Gość: siup Re: Re IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.12, 18:13
          Jak już wklejasz teksty z innych stron to przynajmniej podaj źródło. Ewentualnie wymyśl coś sam...
      • Gość: do miłej Re: Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.12, 18:48
        miła pokażesz mi miejsce w Ciechanowie w którym można spokojnie pogadać przy kawie?
        • Gość: czytelnik oferty Re: Re IP: *.dynamic.chello.pl 10.11.12, 19:00
          Nie, nie jestem kotem w worku. Ponoć do odważnych świat należy. Daj mi znać, jak wypadło spotkanie umawiane via Internet. Zżera mnie ciekawość.
    • Gość: rrrrrrr Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.cnow.pl 10.11.12, 20:41
      hej, czy udało się znaleźć normalnego faceta?
      • Gość: facet85 Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.12, 20:58
        Tu jestem :P
      • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 08:06
        caly czas szukam :)

GDZIE CI MEZCZYZNI - D.RINN

• Gość: odp Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 08:50
          Mężczyźni nie lubią wymagających kobiet,błyskotko;)
          • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 08:54
            to chyba mam problem jak tak
            jestem wymagajaca zarowno dla siebie jak i drugiej strony
            ale tak jak mowilam mnie nie interesuje facet taki jak wszyscy :)
            • Gość: salim Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.30.26.248.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.11.12, 08:59
              Lubią,lubią;)Wcale nie chodzi o to,żeby było łatwo;)
              • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 09:08
                nie chce miec tego co maja wszyscy
                chce miec to o czym kazdy marzy.....
                • Gość: odp Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 09:12
                  To bujaj dalej w obłokach.
                  Na forum Małego Księcia nie znajdziesz.
                  • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 09:19
                    to wcale nie bujanie w oblokach
                    i wcale nie czekam na ksiecia-ich nie ma
                    ja chce poznac faceta ktory ma wartosci w zyciu i jest inny niz wszyscy

to tyle
                    • Gość: siup Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.12, 09:46
                      Inny niż wszyscy tzn jaki? Jaki musi być, żeby był inny niż wszyscy?
                      • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 09:54
                        musi miec zasady
                        umiec odnalezc sie w kazdej sytuacji
                        musi potrafic szanowac druga osobe
                        musi miec wlasne zdanie na kazdy temat
                        musi potrafic wypowiedziec sie na kazdy temat
                        musi wzbudzic moje zaufanie
                        miec pasje w zyciu :)
                        • Gość: odp Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 10:01
                          To wcale nie oznacza,że będzie INNY.Wielu znam takich,o jakich piszesz.
                          Dyskwalifikujesz sama siebie,błyskotko:)
                          • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 10:07
                            widzisz kolego kazdy mowi ze jest taki ze jest wyjatkowy
                            ale czas ma to do siebie ze to weryfikuje....

bedac tacy jak inni stajemy sie nikim...
                            • Gość: siup Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.12, 10:25
                              Chyba masz jakieś problemy ze wskazaniem czego tak naprawdę oczekujesz od życia i od związku z facetem...
                              • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 10:33
                                kolega za to ma problemy ze zrozumieniem

pozdrawiam
                              • Gość: odp Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 10:41
                                Facetów się nie szuka,sami się znajdują w odpowiednim czasie:)
                                Najpierw ma być normalny,za chwilę inny od wszystkich..
                                A właściwie czemu tak szukasz usilnie?
                                • Gość: ona26 Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.matcom.com.pl 11.11.12, 12:26
                                  Mężczyznę powinno się kochać za to, że jest przy tobie, a nie tylko za pasje, sposób wysławiania się i wykształcenie. Inny, niż wszystki to już "nie jest normalny" mężczyzna. Chyba lubisz być obdarowana błyskotkami, skoro taki nick? :)
                                  • Gość: Gość Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.tktelekom.pl 11.11.12, 12:30
                                    Blyskotka chyba masz problemy ze sobą .
                                    • Gość: 5678 Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 13:40
                                      plus dla Blyskotki wie czego chce tak trzymaj!!!
                                  • Gość: wesola Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 13:43
                                    dla mnie to za malo ze ktos ma byc przy mnie i co to tyle chyba nie
                                    mylisz sie kolega chyba ze tylko tego oczekujesz od bycia z kims
                                    a podobne zainteresowania i IQ rowniez dla mnie ma znaczenie.
                                    • Gość: maxx Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.11.12, 15:24
                                      teoretycznie mógłbym zrezygnować ze związku, pod warunkiem ze miałbym przyjaciółkę z którą bym mógł np.: wyjść na miasto, przytulić się czy obejrzeć film a nawet napie...ć się jak świnia. Może to dobry pomysł tylko , że praktycznie mam koleżanki a żadnej przyjaciółki :/
                                      • Gość: czytelnik oferty Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.12, 17:33
                                        No cóż błyskotko, życie w naszym kraju do prostych się nie zalicza. Duża trzeba się natrudzić, żeby starczało do pierwszego. To zaś zabija romantyczność w związkach. Poza tym miłość trzeba stale pielęgnować, bo inaczej więdnie, co z kolei także wymaga wiele wysiłku. Do tego trzeba być tolarancyjnym, żeby rozumieć zupełnie odmienne zapatrywania partnera (ki), bo ona takie są one. Mężczyźni są z marsa, a kobiety z wenus. Tak to już jest. Chyba nie zastanawiasz się, co z tobą jest nie tak, poza tym... że masz drobne problemy z ortografią.
                                        • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 17:42
                                          blyskotka nie trudzi sie czekajac do pierwszego :)
                                          a ja mam sie bardzo dobrze i wszystko jest ok ze mna
                                          poprostu rozstalam sie z facetem i chcialabym kogos poznac
                                          a do literowki sie przyznalam
                                          pozdrawiam
                                          • Gość: czytelnik oferty Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.12, 18:03
                                            Wzajemnie. Wiele osób wpisujących się na forum ma problemy z ortografią. Powody mogą być różne. A propos, po prostu pisze się oddzielnie.
                                            Wracając jednak do meritum. Mała sugestia od kibica tej sytuaacji. Ułatwisz sobie sprawę, jeśli napiszesz coś więcej o sobie, jakie masz zainteresowania, jak spędzasz wolny czas, jakie książki lubisz itd.
                                            • Gość: odp Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 18:23
                                              Czytelnik,uprzedziłeś mnie z pomysłem.Chyba wypadałoby w takim anonsie przedstawić swoje zainteresowania,a nie-oczekiwania.Ulubiona muzyka,film,literatura i już mogłabyś nie dodawać
                                              jaki to powinien być wyjątkowy.Mało psychologicznie to ujęłaś,ale powodzenia.Też Ci "kibicuję":)
                                              • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 21:22
                                                zainteresowania psycholologia,podróże najczęściej wybieram Egipt-przyjemne z pożytecznym rafa z nurkowaniem),spływy kajakowe,wspinaczka,łyżwy już niedługo,hoduje piękne storczyki- ostatni nabytek w kolorze niebieskim-śliczny
                                                muzyka-polska klasyka i rock
                                                film- f.psychologiczne,f.dokumentalne,thriller.f.przyrodnicze,horrory
                                                literatura-wszystkie książki Dana Browna najlepsza moim zdaniem ''Cyfrowa Twierdza'' K.Grochola ''Nigdy w Życiu''uwielbiam, jeśli chodzi o kryminał polecam Ake Edwardsona ''Czarna Seria'',''Tarantula" Thierry'ego Jonqueta ostatnio przeczytana na jej podstawie postał film ''Skóra w której żyje
                                                • Gość: odp Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 21:35
                                                  kierunek "psycholologia" jeszcze nie powstał..
                                                  Książki Grocholi są płytkie..
                                                  Egipt banalny..
                                                  Ech..za dużo tego,jak na moją głowę
                                                  • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 21:48
                                                    podoba mi się odpowiedz kolegi/żanki
                                                    jezeli chodzi o psychologię to konkretnie -Podstawowe Procesy Psychologiczne zachodzące w naszej głowie oraz Psychoanaliza
                                                    każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie na temat Grocholi i jej książek moje już znasz ja szanuję Twoje
                                                    Egipt może i jest często wybieranym kierunkiem wakacyjnym ale napewno nie jest banalny...

pozdrawiam
                                                • Gość: gosć Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 23:10
                                                  wyj ątkowo próżna osóbka i do tego egoistka i tak do końca życia ?
                                                  egipt,egipt,piramida, rafa ile razy w roku?
                                                  kto to ma SPONSOROWAĆ ?

Gość portalu: blyskotka napisał(a):

> zainteresowania psycholologia,podróże najczęściej wybieram Egipt-przyjemne z po
                                                  > żytecznym rafa z nurkowaniem),spływy kajakowe,wspinaczka,łyżwy już niedługo,hod
                                                  > uje piękne storczyki- ostatni nabytek w kolorze niebieskim-śliczny
                                                  > muzyka-polska klasyka i rock
                                                  > film- f.psychologiczne,f.dokumentalne,thriller.f.przyrodnicze,horrory
                                                  > literatura-wszystkie książki Dana Browna najlepsza moim zdaniem ''Cyfrowa Twier
                                                  > dza'' K.Grochola ''Nigdy w Życiu''uwielbiam, jeśli chodzi o kryminał polecam Ak
                                                  > e Edwardsona ''Czarna Seria'',''Tarantula" Thierry'ego Jonqueta ostatnio przecz
                                                  > ytana na jej podstawie postał film ''Skóra w której żyje
                                                  • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 23:25
                                                    brak słów
                                                    zostawie to bez komentarza
                                                  • Gość: gość Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 23:57
                                                    zadałem pytanie o koszt wyjazdu do Egiptu w wersji poprawnie politycznej.
                                                    czy przyszły kawalijer waćpanny błyskotki mausi mieć majatek ?
                                                  • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 02:07
                                                    oczywiście bardzo bogate wnętrze :)
                                                    a do Egiptu można lecieć już za 1.200 zł AA z wizą

poxdtawiam
                                                  • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 02:11
                                                    pozdrawiam

żeby nie było poprostu już strasznie zmęczona i śpiąca....
                                                  • Gość: gość Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 23:53
                                                    To błyskotka błysnęła kwotą równą moim miesięcznym zarobkom a przecież potrzeba mi drugie 1200zl .
                                                    Waćpanna błyskotka moze niech poda jakie zarobki musi mieć jej uroczy jedyny i niepowtarzalny wybraniec by starczało nam od pierwszego do pierwszego plus oferta wyjazdów zagranicznych i wczasów krajowych nie mówiać o ofercie kulturalnej

• Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.12, 19:59
                                                    dziekuje za poprawienie humoru po ciezkim dniu pracy...
                                                    odnosnie oferty kulinarnej kawioru ostryg krewetek sushi itp. niej jadam moje kubki smakowe preferuja bardziej przyziemne jedzenie takze jest ok
                                                    a ile musi zarabiac postaram sie odpowiedziec tak
                                                    nie powinien miec kompleksow na tle swoich zarobkow i dazyc do lepszego bytu

pozdrawiam

aha do pracy kolego a nie tylko narzekasz
                                              • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 21:25
                                                mam zasadę jeżeli na podstawie książki powstaje film najpierw ją czytam:)
                                      • Gość: smerfetka DO "Maxxa"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 22:43
                                        Wszystkie opcje, poza tą nr. 2, jestem w stanie spełnić ;D Nie wiem czy wtedy będę już Twoją przyjaciółką ale mogę spróbować ;)))

Pozdrawiam
    • Gość: gość Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.12, 22:36
      może nasza intelektualistka po licencjacie napisze czym objawia jej sie normalnośc u niej i normalnośc u innych

Błyskotko do klawiatury
      • Gość: błyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 21:29
        w woli wyjaśnienia mam wykształcenie wyższe a obecnie podjęłam studia podyplomowe :)
        nie będę się długo rozpisywała ''normalna'' osoba mnie rozumie i nie muszę jej tłumaczyć tego pojęcia

pozdrawiam błyszcząco
        • Gość: pszem Poznam pszemunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 21:44
          Tylko pszem może cię uszczęśliwić.
          • Gość: blyskotka Re: Poznam pszemunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.12, 21:50
            brawo za odwage :)
            • Gość: ... Re: Poznam pszemunia IP: *.matcom.com.pl 12.11.12, 22:23
              Idź do biura matrymonialnego albo kup gazete: kontakt matrymonialny za 5 zł ;)
              • Gość: Gość Re: Poznam pszemunia IP: *.cnow.pl 14.11.12, 20:05
                Dobra przyznać się kto napisał do błyskotki i się z nim umówiła??? Podpowiem - raczej nikt :))))
                • Gość: blyskotka Re: Poznam pszemunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.12, 20:12
                  odpowiedz zwrotna do GOŚĆ-ia
                  otrzymałam 68 @ ale powiem szczerze ze żadna osoba jak do tej pory mnie nie zainteresowała
                  także czekam dalej...
                  chcialabym otrzymac @ ktory wywola usmiech na mojej twarzy, zaciekawi mnie, zaintryguje takze cały czas czekam....
                • Gość: hifi Re: Poznam pszemunia IP: 46.174.224.* 14.11.12, 20:19
                  hehehe bardzo ciekawa i pasjonująca lektura , nie mam co prawda doktoratu psychologii ale sporo się tutaj nie zgadza. Na tak wyrafinowaną ideologicznie i światopoglądową osobę Błyskotko , Egipt to jakaś horrendalna kpina od wielu lat , storczyki -no cóż o pasjach się nie dyskutuje , ale Twoje kubki smakowe powinny być ściśle zintegrowane z ogromną, bezkresną , rozszalałą elokwentnie osobowością , Sushi nie smakuje przy pierwszych razach, smak dojrzewa ......
                  Nie będę dalej brnął w swoje dywagacje ale ciężko będzie Ci znaleźć kogoś zgodnego z opisem , tacy faceci od piaskownicy są rezerwowani :) i wielu takich się nie rodzi .......
                  Najbardziej ciekawi mnie ta pasja u faceta , sport , kino ?? Bo to jest takie banalne .....
                  Szczęścia w poszukiwaniach całym sercem życzę
                  • Gość: blyskotka Re: Poznam pszemunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.12, 20:55
                    Drogi HIFi
                    horendalny w drodze wyjaśnienia oznacza budzący oburzenie bądz strach.
                    a jeżeli chodzi o sushi nie będę pisała że je uwielbiam bo tak nie jest i nie będę sie do tego zmuszała i czekała aż smak dojrzeje - dla mnie smak sushi jest okropny i przyprawiam mnie o mdłości. Ja właśnie z takim ''facetem z piaskownicy'' zakończyłam związek i całe szczęście...

• Gość: gość Re: Poznam pszemunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 00:06
                      W Ciechanowie kobiety są bardzo staroświeckie i nawet doktorat wiele tu nie zmieni.
                      Ja na miejscu błyskotki chętnie spotkałbym się z róznymi kobietami tylko po to by pogadać przy kawie ale one zanim zdecyduja się to tworzą wokół siebie nimb tajemniczości i wymagań co

NORMALNEGO faceta odrzuca na milę
                      Tak naprawdę to nawet gdyby błyskotka zwiedziła 202 kraje świata
                      przeczytała 2020 ksiazek noblistów
                      w ogrodzie miala 20200 kwiatków
                      to gdy bedzie nieatrakcyjna fizycznie to temat spalony
                      • Gość: 123 Re: Poznam pszemunia IP: *.matcom.com.pl 15.11.12, 02:48
                        Lepiej być samemu niż z kretynem/kretynką.
                      • Gość: :) Re: Poznam pszemunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 15:47
                        • Gość: :) Re: Poznam pszemunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 15:49
                          Ja bym ujęła te monologi krótko:
                          Piękność jest dla kobiety ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyźnie łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie
                      • Gość: blyskotka Re: Poznam pszemunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 19:41
                        Blyskotka jest bardzo atrakcyjna kobieta....
                        • Gość: aga Re: Poznam pszemunia IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.12, 19:57
                          masturbujesz się czasami błyskotko?
                          • Gość: blyskotka Re: Poznam pszemunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 20:10
                            każdy ma swoje potrzeby :)
                    • Gość: hifi Re: Poznam pszemunia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.12, 09:00
                      Bingo Błyskotko , Egipt budzi lęk, za sprawą ciągłych niesnasek wyznaniowych , oburzenie budzi fakt iż w miejscach dużych kurortów aż kapie przepychem , czystością , natomiast wyjedź poza miasto zobacz jak tam ludzie żyją , co jedzą , itp ....
                      Wytykając mi błędy muszę nadmienić iż horrendalny pisze się przez dwa "r".
                      Ciężko jest mnie sprowokować i obrazić także tekst o "facecie z piaskownicy" spuentuje tym iż moja piaskownica nie jest pusta i samotna a nawet czasami potrafi być bardzo pasjonująca.
                      Pozdrawiam
                      HIFI - facet z piaskownicy :)
                      • Gość: he Re: Poznam pszemunia IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.12, 09:31
                        W dzisiejszych czasach to z piaskownicy można za przeproszeniem co najwyżej gó... wykopać...
    • Gość: Koleś Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.cnow.pl 15.11.12, 09:30
      Jestem jednym z tych, którzy wysłali te 68 @. Powiem krótko: szkoda czasu Panowie. Jeśli Waćpanna życzy sobie e-mail na miarę poezji Mickiewicza co by móc go wydrukować na 10 stron podaniowych i porozwieszać na ścianie to powodzonka!!! Co z tego, że jakiś gościu napisze Ci takiego e-maila, że aż Ci gacie spadną, jak później na spotkaniu na żywo czar pryśnie i nie będziesz chciała go więcej widzieć. Ktoś dobrze Ci napisał, że powinnaś najpierw próbować po spotykać się z paroma facetami np. z tymi co do Ciebie napisali, a potem oceniać, a nie czekać na jakiegoś Casanovę co napisze Ci fantastyczną wiadomość, a zaraz po niej polecicie do Egiptu :)
      • Gość: dumny Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 19:51
        muszę przyznać że piszę z blyskotką od 4 dni i jestem pod dużym wrażeniem tej kobiety. Jest rzeczowa i konkretna a do tego ma niesamowite poczucie humoru i dystans do ludzi. Nie rozmawiałem do tej pory tak z nikim. Aha nie zapytala mnie ile zarabiam i czym jeżdzę :)
        Do wszystkich zainteresowanych blyskotka nie ocenia i nie oczernia nikogo
        blyskotko glowa do góry i mierz wysoko.
        • Gość: ... Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.matcom.com.pl 15.11.12, 20:21
          Widziałeś fotkę? :P
          • Gość: dumny Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 21:04
            nie widziałem fotki i powiem szczerze że póki co nie było rozmowy o wymianie zdjęć.
            • Gość: gość Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 23:57
              i ja pisywałem z wieloma nieznajomymi dłuzszy czas i było super ale spotkania były rozczarowujace bo jesteśmy my faceci i wy kobiety wzrokowcami.

owszem pisanie ma sens ale i brak pisania ma sens bo tylko spotkanie nawet krotkie tylko ma sens.
              pociaga nas fizycznośc drugiej osoby skoro i błyskotka ma swoje potrzeby :-)
              • Gość: czytelnik oferty Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.dynamic.chello.pl 16.11.12, 19:44
                Błyskotko, teraz to Ty sama możesz otworzyć biuro matrymonialne. 86 ofert, teoretycznie, już masz. Taki mały żart. Zaskakujące jak dużo ludzi, chce kogoś poznać, choć na oczy go nie widziało i nawet z nim nie rozmawiało. Odważni, czy wariaci? Przepraszam. Wiem, że trochę prowokuję. Mam nadzieję, że nikt nie poczuje się obrażony. Miłość jest ślepa, mówi przysłowie, a inne o tym, że odbiera rozum, ale o zakochaniu na razie nie może być mowy. Bo żeby się w kimś zakochać, to trzeba z nim coś przeżyć. Choćby killka ulotnych chwil. Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki.
                • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.12, 19:57
                  powiem szczerze że jestem mile zaskoczona ilością mężczyzn chcących mnie poznać :)a naprawdę warto :)
                  Muszę powiedzieć że to nie są wariaci :)
                  w obecnej chwili myślę że sama bym odpowiedziała na taki wątek :)
                  a biura nie dędę otwierała :)
                  nie dziękuję
                  również pozdrawiam
        • Gość: k Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.cdma.centertel.pl 18.11.12, 14:14
          niestety ale faceci takich kobiet boja się panicznie bo nie dosyć że ładna to i sto razy mądrzejsza( gdzieś w 80% ,nie ubliżając nikomu eh )Błyskotko przesiewaj te plewy a trafisz w końcu na coś cennego....
      • Gość: xxx Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.12, 18:13
        Mozecie sobie pisac cuda wianki, a ona i tak da du..y najprzystojniejszemu :) kobiet nie znacie ? prawo natury.
        • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.12, 19:05
          współczuję poziomu wypowiedzi , kobiet z którymi Byłeś związany i życzę wiecej rozsądku.
          Nie wszystkie kobiety są takie same i nię życzę sobie takich porównań,
          pozdrawiam
          • Gość: asterix Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.12, 19:37
            no i może być też tak, że błyskotka to strasznie się nudzący podstarzały koleś, który to wkręcił blisko 70 naiwnych .Może to być w sumie jakiś sposób na zabicie nudy w pracy. :) Pamiętajcie kochani, że to wirtualna błyskotka.
            Swoją drogą swoją żonę tez poznałem przez neta, ale nie brałem udziału w castingu :).
            • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.12, 20:31
              jest 100% kobietą :)
              aha i nie nudzę się w pracy:)
          • Gość: gość Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.12, 23:00
            nie klam błyskotko bo przecież nie po to lansujesz się by nie isc do łózka prędzej czy pózniej.
            w wersji hard to brzmi dasz dupy
            w wersji soft brzmi dam swoje ciało wybranemu.

Gość portalu: blyskotka napisał(a):

> współczuję poziomu wypowiedzi , kobiet z którymi Byłeś związany i życzę wiecej
            > rozsądku.
            > Nie wszystkie kobiety są takie same i nię życzę sobie takich porównań,
            > pozdrawiam
            • Gość: odp Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.12, 09:41
              Kiepski z Ciebie analityk.
              Zdecydowanie najlepsza jest wersja romantic;)
              • Gość: blyskotka Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.12, 09:55
                :) oj tak i to w wersji hard!!!
                • Gość: mimo wszystko Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.12, 18:50
                  Życzę Ci,żebyś znalazła to,czego szukasz-w najlepszej wersji.
                  www.youtube.com/watch?v=_7C9KbvSJJQ&feature=related
              • Gość: ciekawy Re: Poznam normalnego faceta :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.12, 14:45
                jestem ciekaw jak idzie poszukiwanie normalnego faceta?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka