Dodaj do ulubionych

Pomysł na życie

IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.13, 20:33
Początek roku 2013, życie rzuca mnie na kolana . Kochani potrzebuję waszej pomocy aby się
podnieść . Tylko kilka ciepłych i miłych słów, może wystarczy , bo narazie czuję się jak niepotrzebny śmieć
Obserwuj wątek
    • Gość: AAA Re: Pomysł na życie IP: *.tktelekom.pl 02.01.13, 20:40
      "A po burzy przychodzi deszcz..."głowa do góry,będzie lepiej.

• Gość: kasia Re: Pomysł na życie IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.13, 20:43
        Dzięki to było miłe
      • Gość: ja Re: Pomysł na życie IP: *.cnow.pl 02.01.13, 20:43
        We wszystkim trzeba szukać tylko dobrych stron. Problemy traktuj jak wyzwania. Skup się na swoich mocnych stronach. I pamiętaj o ludziach, którzy są blisko...
    • Gość: r Re: Pomysł na życie IP: *.opera-mini.net 02.01.13, 20:58
      Raz dołek raz górka..tez czekam na górke i wiem że to kwestia czasu ale trzeba cierpliwie czekac:) zycze Ci samych GÓREK. Jeśli ktoś Cie skrzywdził pamiętaj też że zło wraca do tych którzy nas krzywdza Dinozaurem nie jestem ale troche juz przeżyłam i uwierz mi że tak własnie jest zatem głowa do góry pozdrawiam Cie
      • Gość: Kasia Re: Pomysł na życie IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.13, 21:34
        Nie chcę życzyć nikomu nic złego , ale bardzo chciałabym aby ludzie szanowali sie nawzajem .
        Pomyśleli , choć odrobinę o innych, nie o sobie !
        • Gość: mr Re: Pomysł na życie IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.13, 21:55

Miło wiedzieć, że ludzie myślą jeszcze w ten sposób... Czasem pomysłu na życie szuka się przez całe życie, najważniejsze żeby go znaleźć przed końcem.
          • Gość: ika Re: Pomysł na życie IP: *.play-internet.pl 02.01.13, 22:03
            Wstań z kolan......i pamiętaj ile DASZ tyle WEŹMIESZ,może nie od razu ale z czasem.Wytrwałości życzę w nowym roku
            • Gość: Wróżka zębuszka Re: Pomysł na życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.13, 22:20
              xxx, czy Kasiu, bo wyglada, ze to jedna osoba, dobre słowo juz dostałaś:)), teraz powiedz jakiej jeszcze ewentualnie pomocy bys potrzebowała, może podpowiedz coś, przybliż jakie nieszczęscie Cię spotkało. Może wtedy będzie łatwiej jakoś pomóc, czy coś podpowiedzieć.
              Pozdrawiam i głowa do góry!
              • Gość: Kasia Re: Pomysł na życie IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.13, 22:45
                Tylko utrata pracy ale zrobiono to w taki sposób ...
                Nie chcę się pocieszać tym że inni maja gorzej lub tym ,że nie ja pierwsza .
                Praca którą wykonywałam miałam we krwi od dziecka, wychowałam sie w towarzystwie ludzi którzy pomagali innym. Niestety nastały takie czasy że nie jest ważna pomoc a pięniądze jakie można odludzi wyciśnąć. Ni cholery nie mogę siędo tego przyzwyczaić , nie potrafię . Może dlatego to tak boli...
                Pozdrawiam wszystkich którzy pamiętaja o innych nie tylko w czasie świątecznym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka