577paolo 11.11.14, 13:24 witam,czy zna ktoś jakiegoś endokrynologa dziecięcego,proszę o jakieś namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hxh Re: endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.14, 09:38 Ślączka i tylko ślączka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: endokrynolog IP: *.tktelekom.pl 13.11.14, 10:06 Ale to chodzi o dziecięcego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaaa Re: endokrynolog IP: *.cnow.pl 14.11.14, 12:36 Miałam ten sam problem z moim dzieckiem, w Ciechanowie niestety nie ma nikogo kto może pomóc jeśli chodzi o dziecięce endo. Polecam tylko i wyłącznie Centrum Zdrowia Dziecka w Międzylesiu k. Warszawy. Wszystkie informacje są na stronie internetowej. Leczenie oczywiście na NFZ. Super specjaliści i miła opieka. Lecze tam swoje dziecko od jakiegoś czasu i na prawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: endokrynolog IP: *.static.ip.netia.com.pl 14.11.14, 14:15 Polecam dr Kozar, co prawda byłam z dzieckiem 3 lata temu, ale mogę podać nr tel. 602-471-089. Gabinet mieści się na ul. Reutta bodajże tam gdzie jest apteka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarecki Re: endokrynolog IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.11.14, 16:42 od dziesięciu lat Dziekanów Leśny dr Wójcik Odpowiedz Link Zgłoś