ciekawska.m 15.07.15, 09:35 Cześć, nie mieszkam w Ciechanowie i niestety nie orientuję się gdzie najlepiej i za jaką cenę wykonają bukiet ślubny ? Ktoś może ma jakieś info ew. chce podzielić się doświadczeniem z ciechanowskimi kwiaciarniami ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jackstyle Re: ślubny bukiet 15.07.15, 11:40 Nie polecam hurtowi Fenix. Bukiet był ładny, ale nie taki jaki chciałam (pani dostała zdjęcie). Porażką była butonierka dla Pana Młodego - inna niż uzgodniona, a do tego strasznie brzydka i jakby robiona w ostatniej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: ślubny bukiet 16.07.15, 02:13 Chciwy 2 razy traci. Trzeba było iść do kwiaciarni gdzie bukiety robią na co dzień. 20 złotych drożnej by było nie? Ale ślub jest raz w życiu. Ja zdecydowanie polecam hurtownię Feniks. Jedyne sensowne miejsce na zakupy większych ilości kwiatów na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawska.m Re: ślubny bukiet 16.07.15, 22:11 Ale jackstyle tylko wyraziła swoją opinię... nie było mowy o tym, że chciała pieniądze zaoszczędzić. Może właśnie poszła do Feniksa z polecenia i zwyczajnie im nie wyszło? Masakra cie_chan zauważyłam już dawno, że na siłę doszukujesz się drugiego dna w wypowiedziach innych. To trochę smutne. Ja prosiłam o opinie. Nic więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: ślubny bukiet 17.07.15, 00:14 Wolny kraj to podobno jest. Opinię dałem 10 na 10 gwiazdek. Feniks to świetna hurtownia! Mogę znaleźć trzecie dno. Kwiaciarniom nie pasuje, że można kupić kwiaty za mniej niż połowę (niektórych) ceny i zacnie się czarny PR? Odpowiedz Link Zgłoś
jackstyle Re: ślubny bukiet 04.08.15, 11:20 Poszłam tam z polecenia dekoratorki, która dekorowała salę, w sumie też słabo wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś