Dodaj do ulubionych

BURAKI Z PiS SZCZĘŚLIWI.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:11
Porażka. Była szansa na zmianę konstytucji, ale negatywna
kampania PiS tę sznse pogrzebała. Kłamcy z PiS za dnia rozmawiali z
przedstawicielami PO o koalicji, a wieczorem w Radiu Maryja nawoływali do
zatopienia PO. Gdzie ta wasza odnowa moralna, buraki? Aha. Spójrzcie w słupki
wyborcze, kto jest elektoratem PiS. Do szkoły buraki!
Obserwuj wątek
    • Gość: odp Re: BURAKI Z PiS SZCZĘŚLIWI. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 14:57
      Sam jestes burakiem. Ja w przeciwienstwie do ciebie slyszalem o czym mowil
      rydzyk w Czestochowie i nie bylo tam mowy o topieniu lub zatapianiu PO. Jak nie
      wiesz o czym mowisz do zamknij jadaczke ! GW wyrwala zupelnie w kontekstu slowa
      i zrobili w tego wielkie halo, na ktore takich jak ty zlapali. Szkoda mi ciebie.
    • Gość: WRÓŻKA Re: BURAKI Z PiS SZCZĘŚLIWI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 15:35
      Z taką kulturą osobistą to Ty w życiu nic nie zwojujesz.Przeciwnika należy
      traktować poważnie a jeżeli nie to się przegrywa. np.Giertych wszyscy cieszli
      się jak czyścił a teraz ledwie wszedł do Sejmu. Tak więc młody człowieku ucz
      się szacunku dla wszystkich, będziesz jasno myślał. Wyzwiska teraz nie są w
      modzie no chyba, że nie ma się argumentów
      • hiob102 Re: BURAKI Z PiS SZCZĘŚLIWI. 27.09.05, 16:01
        Młody człowieku? Mam 42 lata i jestem świetnie wykształconym prawnikiem, prawie
        jak L. Kaczyński. :) Jestem bardzo rozczarowany kampanią. Wierzyłem w tę
        zapowiedź odnowy moralnej. A to okazało się zwykłe faryzeuszostwo. Głosowałem na
        PO.
      • Gość: Ja Re: BURAKI Z PiS SZCZĘŚLIWI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:08
        Gdybym uczył się kultury osobistej od lidera zwycięskiej partii powiedziałbym:
        "spieprzaj dziadu", ale,ponieważ jestem wyjątkowo grzecznym i dobrze wychowanym
        młodym człowiekiem przemilczę wypowiedź Wróżki :)
        • Gość: AVO Re: BURAKI Z PiS SZCZĘŚLIWI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:09
          Elvis,hiob 102 i podobni-można odnieść wrażenie,że jesteście
          niedowartościowanymi działaczami PO.Współczuję wam.
          • Gość: Ja Re: BURAKI Z PiS SZCZĘŚLIWI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:23
            Nie jestem w ogóle podoby do elvisa, a tym bardziej do hioba. Działaczem PO
            także nie jestem, a poczucie własnej wartości mam ugruntowane :)
            Słowem,psychoanaliza do niczego :)

spieprzajdziadu.pl/pliki/odwaga_i_wiarygodnosc.jpg
            Strasznie mnie to bawi :)
    • Gość: Ja Re: BURAKI Z PiS SZCZĘŚLIWI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 09:09
      Podobno pierwszym zakupem nowego rządu ma być szerokie, tylne siedzenie,
      takie,żeby bracia - bliźniacy mogli z niego wspólnie kierować Panem Premierem :)

spieprzajdziadu.pl/pliki/odwaga_i_wiarygodnosc.jpg
    • Gość: gość Re: BURAKI Z PiS SZCZĘŚLIWI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 14:50
      Posłuchaj ,,elvis" przez takich ,,uczonych" jak ty, doczekaliśmy się życia w
      złodziejskim kraju. Może to właśnie te ,,buraki" zrobią z wami porządek, bo to
      właśnie tacy jak ty najbardziej skorzystali na zrywie Solidarności w roku 1980.
      Zwrotu ,,ty" nie piszę z dużej litery, a dlaczego to się domyśl.
      • Gość: Ja Re: BURAKI Z PiS SZCZĘŚLIWI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 20:03
        Niezły start w IV RP :)
        Zapnijmy pasy, do dopiero początek rewolucji moralnej :)))
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2944318.html
    • Gość: FILM nowy Re: BURAKI Z PiS SZCZĘŚLIWI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 20:09
      www.wiosnapolakow.pl/wideo-frame.php?file=mms://PiS.server-tv.com/PiS/PIS00011.wmv
    • Gość: pan kracy Re: BURAKI Z PiS SZCZĘŚLIWI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 21:41
      ????????
      I tak i nie. I nie i tak.
      Czytam pieszczotliwe uwagi i szkoda ze tak musimy rozmawiac. Z tych wszystkich
      uwag widac ze wiekszosci z nas zalezy na zmianach. Jednak zacznijmy od siebie.
      Wszyscy pisza jacy sa madrzy. Jesli to prawda to czemy ulegacie propagandzie
      Gazety Wyborczej. Przeciez to oczywiste ze towarzystwo WSI steruje nami i za
      wszelka cene nie pozwala budowac normalnosci. proponuje stuknac sie w glowe i
      posluchac jak kto i gdzie mowi. Nie dajmy sie oszukac. Jest szansa na IV RP.
      • Gość: Arek G. Re: BURAKI Z PiS SZCZĘŚLIWI. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:11
        Gora Ciechanow
        Trzymam kciuki za wszystkich naszych posłow i pania senator

Uwazam ze to wielkie swieto dla Ciechanowa. Trzy mandaty do sejmu i senator!
        Tego Ciechanow nie oczekiwal. A wiec dajmy im szanse a nie spiskujmy i nie
        obrazajmy Ich. Arek G.
        • Gość: morgot Re: BURAKI Z PiS SZCZĘŚLIWI. IP: 82.160.76.* 02.10.05, 12:43
          masz rację Arku-to ogromny sukces Ciechanowa z tym że Koźlakiewicz pewnie będzie
          robił więcej dla Mławy i okolic-nie jest przecież prawdziwym Ciechanowianinem!!
          Jednakże uważam że P. Sopliński, p. Kołakowski i p. Fetlińska będą mieli
          wystarczająco sił i determinacji aby przywrócić "dawny blask" Ciechanowa!
          Trzymajmy więc wszyscy kciuki za naszych posłów, wsperajmy ich działania i
          pomysły a wszyscy dobrze na tym wyjdziemy!!
    • Gość: do---elvis Re: BURAKI Z PiS SZCZĘŚLIWI. IP: *.chello.pl 03.10.05, 00:03
      ty elvis jesli uwazasz ze w Pisie sa buraki to jestes w bledzie to w wiekszosci
      srodowisko prawnikow itd... jestes w bledzie sadzac ze sa niedouczeni tylko
      twrda polityka pis moze pograzyc komuchow i cos zdzialac dla kraju ,taki
      czlowiek jak kaczor czy gosc bez kompromisu przyda sie polsce wiec zanim cos
      napiszesz zastanow sie dwa razy chyba ze dobrze miales za rzadow burakow z sld
      itp ..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka