Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:47 kebab sułtan jest spoko a ten gościu ro go robi fwcale nie jest taki zly Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narhir Re: kebab 25.11.05, 22:49 a gdzie to jest tak mniej wiecej ?:P a moze na telefon jest ten kebab czy cos ?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: kebab IP: 82.139.178.* 25.11.05, 22:50 sułtan przy kebabie w rynku wysiada!! choć jak tylko powstał ten przy rynku to były lepsze niz teraz,w sułtanie najlepszy jest chyba talerz poza tym nedza-małe porcje-nie przypiekane chleby do kebabów,, Odpowiedz Link Zgłoś
narhir Re: kebab 25.11.05, 23:02 zalozmy ze chce sobie zamowic przez telefon kebaba.. gdzie doradzacie i co.. i le kosztuje ?;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 23:22 czy przy rynku mozna zamowić na telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina:) Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 23:26 na telefon tylko z hita i z sułtana. z hita kebab nie nadaje sie do jedzenia a z sułtana zestaw jest bardzo dobry. Nr 6723302. Natomiast najlepszy kebab jest w rynku ale tam niestety nie ma na telefon. Może w ciagu zimy sie cos zmieni ale jak narazie to na tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 15:16 Niestety, kebab w rynku ostatnio spaskudzil sie i to bardzo. We wtorek sie wybralem z wielkim apetytem, lecz wieksza czesc kebaba wyladowala w koszu. Po prostu nie przechodzilo przez gardlo. Nie wiem, moze to byl tylko pojedynczy przypadek. Badz co badz, ale juz sie zrazilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: kebab IP: 82.139.178.* 27.11.05, 11:17 jak tak to lipa, kebab juz wczesniej troche podupadl, wala nie przypieczone mięso,prawie surowe,a jeszcze po ich piwnicy po tych kebabach latają szczury- bez kitu tak jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myx Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 15:35 Faktycznie, byłem tam w ubiegłą sobotę. Zjadłem kebaba, wszystko zwróciłem i do dziś mi się odbja. Nie polecam tego miejsca. Niezły myx tam macie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:21 Moim zdaniem najlepszy Kebab jest w Sułtanie. A po ty z rynku żygać mi się chce. Ale to tylko moje skromne zdanie. Nie sugierujcie się nim do końca. Może akurat to był przypadek, że mi w rynku nie smakował. pozdrowienia ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: kebab IP: 213.199.253.* 29.11.05, 18:58 a, to już wiemy dlaczego nie jest to dobre i skąd biorą mięso do kebabów;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iike Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:17 czy zdajecie sobie sprawę z tego, że jeżli to nie prawda to im zaszkodzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:31 Jesli masz watpliwosci to sam sie przekonaj - sprobuj :) Wiem, ze po ostatnim razie wogole nie mam ochoty na kebab z rynku. Do niedawna byl najlepszy, teraz stal sie najgorszy. Gdyby tylko mieso bylo upieczone a nie surowe, to moze wszytsko wrociloby do normy i nadal bylby smaczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:44 sułtan ostatnio się pogorszył no i ci goście co tam obsługują (chyba ich z 5) mało sympatyczny wyglad mają,a to odstrasza klienta dlatego nie lubię tam chodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jol Re: kebab IP: 82.139.178.* 28.11.05, 01:16 malo sympatyczny wyglad ale pozory myla,nie sa tacy zli,nawet mili! w kebabie w rynku mieso jest na prawde surowe, do tego w kazdym kebabie chyba jest główka kapusty.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdegustowana Re: kebab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 14:51 Ja znalazłam nawet włosy Pani obsługującej....także...zdecydowanie ...juz nie skorzystam, chociaż na początku był naprawde dobry! Teraz mięso niesmaczna i sama kapusta i jeszcze to coś " od siebie"....wylądował w koszu i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 22:12 tanie zagrywki konkurencji rynek jest spoko nie robcie oidy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 22:31 Jaka konkurencja??? Opisuje swoje spostrzeznia, co potwierdza coraz wiecej osob. Bylo dobrze, jest zle. Niestety, jak ze wszystkim w Ciechanowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: kebab IP: 213.199.253.* 29.11.05, 19:02 A czy jest gdzieś w Ciechanowie kebeb który byłby robiony "po bożemu" a nie z mikrofalówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: kebab IP: *.man.olsztyn.pl 29.11.05, 21:30 Oczywiście że najlepszy kebab jest w rynku!Co do Sułtana to wystarczy popatrzec na "wystrój" w tym POMIESZCZENIu bo trudno tą nore nazwać lokalem no i te stwory co robią te hehe kebaby!Naprawdę można zwątpić wchodząc do Sułtana! NAJLEPSZY KEBEB JEST W RYNKU! Pozdrowiam smakoszy kebabów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leśny lisek Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:37 kebab w rynku to nadaje sie do kosza lub dla tych kotów co pod nim stoja. najesc sie surówki to nie problem. A!! i jeszcze ta monotonia w kolo net niedobry chleb i niedopieczone mieso. Sułtan to jest kebab. a jak komus nie pasuje wnetrze zawsze moze sobie zamowic do domu a nie stac pol godziny w kolejce. proste POZDRO dla ADALA i reszty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwww Re: kebab IP: 82.139.178.* 29.11.05, 23:09 trzeba sie z tym pogodzic ze juz w ciechanowie nie ma dobrego kebaba, byl dobry w rynku ale juz sie skiepścił.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 15:34 nie no wnetrze jest super.chyba na styl francuski i ta przepiekna wykladzinka.rewelacja!pol godziny w kolejce a nawet dluzej to trzeba stac ale napewno nie u was tylko w rynku.ale tam warto.super kebab,mila obsluga i troche inny wystrój wnetrza niz u was hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiśnia Re: kebab IP: 213.199.253.* 07.12.05, 11:20 A dlaczego nikt nie wspomni o "Rajzeni"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble :-( Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 19:39 nie zryjta tego swinstwa !! Odpowiedz Link Zgłoś
reactos kebab wegetariański 08.12.05, 17:39 Gdzie w Ciechanowie sprzedają dobre kebaby wegetariańskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: kebab wegetariański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 17:48 w rynku są bardzo dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głąby Re: kebab wegetariański IP: 83.9.20.* 10.12.05, 20:01 hehe ciołki co się tak wpisujecie podszywając się pod inne osoby. Przynajmniej zmienilibyście kompy z których wysyłacie kolejne posty udając inne osoby i nabijając licznik niezadowolonych kebabowiczów. WIDAĆ WASZE POWTARZAJĄCE SIĘ IP (w większości bo neostrady nierozkminisz)....co za osły a ten sułtan to do turcji niech się zrywa może tam kariere zrobi:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś