IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:47
kebab sułtan jest spoko a ten gościu ro go robi fwcale nie jest taki zly
Obserwuj wątek
    • narhir Re: kebab 25.11.05, 22:49
      a gdzie to jest tak mniej wiecej ?:P a moze na telefon jest ten kebab czy cos ?:D
    • Gość: eee Re: kebab IP: 82.139.178.* 25.11.05, 22:50
      sułtan przy kebabie w rynku wysiada!!
      choć jak tylko powstał ten przy rynku to były lepsze niz teraz,w sułtanie
      najlepszy jest chyba talerz poza tym nedza-małe porcje-nie przypiekane chleby
      do kebabów,,
      • narhir Re: kebab 25.11.05, 23:02
        zalozmy ze chce sobie zamowic przez telefon kebaba.. gdzie doradzacie i co.. i
        le kosztuje ?;]
        • Gość: aga Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 23:22
          czy przy rynku mozna zamowić na telefon?
          • guciu83 Re: kebab 25.11.05, 23:23
            z tego co wiem to nie...
            • Gość: karolina:) Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 23:26
              na telefon tylko z hita i z sułtana. z hita kebab nie nadaje sie do jedzenia a
              z sułtana zestaw jest bardzo dobry. Nr 6723302. Natomiast najlepszy kebab jest
              w rynku ale tam niestety nie ma na telefon. Może w ciagu zimy sie cos zmieni
              ale jak narazie to na tyle:)
              • narhir Re: kebab 25.11.05, 23:30
                Dziekuje bardzo pani Karolino ;)
    • Gość: max Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 15:16
      Niestety, kebab w rynku ostatnio spaskudzil sie i to bardzo. We wtorek sie
      wybralem z wielkim apetytem, lecz wieksza czesc kebaba wyladowala w koszu. Po
      prostu nie przechodzilo przez gardlo. Nie wiem, moze to byl tylko pojedynczy
      przypadek. Badz co badz, ale juz sie zrazilem.
      • Gość: lipa Re: kebab IP: 82.139.178.* 27.11.05, 11:15
        • Gość: a Re: kebab IP: 82.139.178.* 27.11.05, 11:17
          jak tak to lipa, kebab juz wczesniej troche podupadl, wala nie przypieczone
          mięso,prawie surowe,a jeszcze po ich piwnicy po tych kebabach latają szczury-
          bez kitu tak jest!
          • Gość: myx Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 15:35
            Faktycznie, byłem tam w ubiegłą sobotę. Zjadłem kebaba, wszystko zwróciłem i
            do dziś mi się odbja. Nie polecam tego miejsca. Niezły myx tam macie.
            • Gość: Marco Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:21
              Moim zdaniem najlepszy Kebab jest w Sułtanie. A po ty z rynku żygać mi się
              chce. Ale to tylko moje skromne zdanie. Nie sugierujcie się nim do końca. Może
              akurat to był przypadek, że mi w rynku nie smakował. pozdrowienia ............
          • Gość: zuzia Re: kebab IP: 213.199.253.* 29.11.05, 18:58
            a, to już wiemy dlaczego nie jest to dobre i skąd biorą mięso do kebabów;)
    • Gość: iike Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 19:17
      czy zdajecie sobie sprawę z tego, że jeżli to nie prawda to im zaszkodzicie.
      • Gość: max Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:31
        Jesli masz watpliwosci to sam sie przekonaj - sprobuj :)
        Wiem, ze po ostatnim razie wogole nie mam ochoty na kebab z rynku. Do niedawna
        byl najlepszy, teraz stal sie najgorszy.
        Gdyby tylko mieso bylo upieczone a nie surowe, to moze wszytsko wrociloby do
        normy i nadal bylby smaczny.
    • Gość: XXX Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 21:44
      sułtan ostatnio się pogorszył no i ci goście co tam obsługują (chyba ich z 5)
      mało sympatyczny wyglad mają,a to odstrasza klienta dlatego nie lubię tam
      chodzić
      • Gość: jol Re: kebab IP: 82.139.178.* 28.11.05, 01:16
        malo sympatyczny wyglad ale pozory myla,nie sa tacy zli,nawet mili!
        w kebabie w rynku mieso jest na prawde surowe, do tego w kazdym kebabie chyba
        jest główka kapusty..
        • Gość: Zdegustowana Re: kebab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 14:51
          Ja znalazłam nawet włosy Pani obsługującej....także...zdecydowanie ...juz nie
          skorzystam, chociaż na początku był naprawde dobry! Teraz mięso niesmaczna i
          sama kapusta i jeszcze to coś " od siebie"....wylądował w koszu i tyle!
    • Gość: mp Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 22:12
      tanie zagrywki konkurencji rynek jest spoko nie robcie oidy.
      • Gość: max Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 22:31
        Jaka konkurencja??? Opisuje swoje spostrzeznia, co potwierdza coraz wiecej osob.
        Bylo dobrze, jest zle.
        Niestety, jak ze wszystkim w Ciechanowie...
    • Gość: niunia Re: kebab IP: 213.199.253.* 29.11.05, 19:02
      A czy jest gdzieś w Ciechanowie kebeb który byłby robiony "po bożemu" a nie z
      mikrofalówki?
      • Gość: tk Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:02
        w rynku
        • Gość: Piotr Re: kebab IP: *.man.olsztyn.pl 29.11.05, 21:30
          Oczywiście że najlepszy kebab jest w rynku!Co do Sułtana to wystarczy popatrzec
          na "wystrój" w tym POMIESZCZENIu bo trudno tą nore nazwać lokalem no i te
          stwory co robią te hehe kebaby!Naprawdę można zwątpić wchodząc do Sułtana!
          NAJLEPSZY KEBEB JEST W RYNKU!
          Pozdrowiam smakoszy kebabów!
          • Gość: leśny lisek Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:37
            kebab w rynku to nadaje sie do kosza lub dla tych kotów co pod nim stoja.
            najesc sie surówki to nie problem. A!! i jeszcze ta monotonia w kolo net
            niedobry chleb i niedopieczone mieso. Sułtan to jest kebab. a jak komus nie
            pasuje wnetrze zawsze moze sobie zamowic do domu a nie stac pol godziny w
            kolejce. proste POZDRO dla ADALA i reszty
            • Gość: wwww Re: kebab IP: 82.139.178.* 29.11.05, 23:09
              trzeba sie z tym pogodzic ze juz w ciechanowie nie ma dobrego kebaba, byl dobry
              w rynku ale juz sie skiepścił..
            • Gość: aga Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 15:34
              nie no wnetrze jest super.chyba na styl francuski i ta przepiekna
              wykladzinka.rewelacja!pol godziny w kolejce a nawet dluzej to trzeba stac ale
              napewno nie u was tylko w rynku.ale tam warto.super kebab,mila obsluga i troche
              inny wystrój wnetrza niz u was hehehe
    • Gość: ble Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 21:38
      lipa na maxa
    • Gość: Wiśnia Re: kebab IP: 213.199.253.* 07.12.05, 11:20
      A dlaczego nikt nie wspomni o "Rajzeni"?
    • Gość: ble :-( Re: kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 19:39
      nie zryjta tego swinstwa !!
    • reactos kebab wegetariański 08.12.05, 17:39
      Gdzie w Ciechanowie sprzedają dobre kebaby wegetariańskie?
      • Gość: jola Re: kebab wegetariański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 17:48
        w rynku są bardzo dobre
        • Gość: głąby Re: kebab wegetariański IP: 83.9.20.* 10.12.05, 20:01
          hehe ciołki co się tak wpisujecie podszywając się pod inne osoby. Przynajmniej
          zmienilibyście kompy z których wysyłacie kolejne posty udając inne osoby i
          nabijając licznik niezadowolonych kebabowiczów. WIDAĆ WASZE POWTARZAJĄCE SIĘ IP
          (w większości bo neostrady nierozkminisz)....co za osły a ten sułtan to do
          turcji niech się zrywa może tam kariere zrobi:)))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka