Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 09:59 Czy ktoś wie ile kosztuje aerobik na basenie krytym? Jaką macie opinię o tamtejszym aerobiku? A może lepiej na Kargoszynie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dyletantka Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 10:59 kiedyś uczęszczałam na zajęcia na krytej pływali - było po prostu nudno - prowadząca zapatrzona w swoje ruchy w lustrze, bardziej to przypominało naukę tańca... nóżka w prawo ... dostawić, nóżka w lewo ...dostawić... mało energicznie prowadzone zajęcia, poza tym sala do ćwiczeń jest małą i co gorsze znajduje się w piwnicy - brak okna, brak jakiejkowiek wentylacji, do tego były zajęcia na basenie w kombatancie w basenie - niestety bez wigoru, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 13:44 CHCIAłABYM SIę DOWIEDZIEć KTO PROWADZIł TE ZAJECIA NA BASENIE MężCZYZNA CZY KOBIETA BO MAM ZAMIAR ISC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubsza Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 18:28 Nie polecam aerobiku na Kargoszynie,wielka lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już nie grupsza Re: Aerobik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 08:59 A ja właśnie plecam Kargoszyn. Zajęcia prowadzone profesjonalnie i widocznym efekcie. Natomiast jak ktoś chce poleżec na zajęciach to rzeczywiście nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dani.i Re: Aerobik 02.01.06, 11:26 grubsza-złej baletnicy i rąbek u spódnicy.być może za bardzo w kośi dostałaś i wymiękasz. na kargoszyn chodzą ludzie którym na czymś zależy a nie żeby powalić się i ...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JW Klub Garnizonowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 20:01 W tym klubie jest już komplet, ale chcę tylko pochwalić atmosferę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dido Re: Klub Garnizonowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 20:43 Ja też byłam na aerobiku w Klubie Garnizonowym kilka razy, jak będę mogła to znów zaczę chodzić. Tempo jest dosyć szybkie, jest miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żana Re: Klub Garnizonowy IP: 212.160.172.* 17.01.06, 10:09 A czy mogę poprosic o namiary doprowadzacej? w którym to jest miejscu? Na Wojska Polskiego przy jednostce wojskowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sofi Re: Klub Garnizonowy IP: 212.160.172.* 17.01.06, 10:10 ile sie płaci za miesiąc i ile razy jest w tygodniu spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Klub Garnizonowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 10:44 Aerobik w klubie garnizonowym jest super!! Za darmo, wszystko jest na miejscu: ciężarki, maty do ćwiczeń no i prowadząca po prostu świetna. Sala duża, przestronna z lustrami i nawet przychodzi sporo pań. Zajęcia są dwa razy w tygodniu, we wtorki i czwartki na 17.30. Niestety kolejne zajecia odbęda się dopiero po feriach. Polecam gorąco. P.S. Klub garnizonowy jest na Wojska Polskiego, druga brama jednostki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga75 Re: Klub Garnizonowy IP: 212.160.172.* 17.01.06, 10:48 za darmo? no nieżle. Ale czy wcześnie nie powinnam się skontaktowac z prowadząca i zapytac czy sa miejsca? rozumiem, ze mężczyźni tez tam bywają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Klub Garnizonowy IP: 212.160.172.* 18.01.06, 10:15 może ktoś zna nr telefonu do osoby prowadzącej aerobik w Klubie Garnizonowym? poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
natalia255 aerobik 26.02.06, 17:52 serdecznie prosze o informacje o zajeciach aerobiku w ciechanowie. nie jestem z tego miasta lecz w moim takich zajec nie ma. bede wdzieczna za polecenie mi zajec dynamicznych, ciekwaych, z dobra energiczn ainstruktorka no i oczywiscie we wlasciwych warunkach. jesli macie jakies wiadomosci - prosze takze o nr tel do instruktorki/klubu, cene zajec i godz oraz dni w ktorych sie odbywaja. moze maci etez wiadmosci na temat aerobiku w Przasnyszu?? z gory dziekuje za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś