phk1 20.02.07, 18:13 [PHK1] znana mi twarz z ciechanowskiej ulicy poszukiwany listem gończym CZY TYLKO ZYWY czy I UMARłY ? chciałoby się zapytać ,ale poprawność polityczna nie pozwala na dociekanie o autora listu-:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lauracroft69 Re: co zrobił GRABUS? 20.02.07, 18:58 Kolejny raz wstawiasz na siłe nowy szokujący wątek.Nudny do bólu. Swoje pytania kieruj do komendy,tam zapewne zostanie ci udzielona prawidłowa odpowiedź, chyba,że sam jesteś poszukiwanym żywym lub martwym.Ale to nie ma już znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.gej Re: co zrobił GRABUS? 20.02.07, 19:18 PacHołku w liście gończym są wyszczególnione paragrafy za które jest poszukiwany Ty śmierdzaca plociaro Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: śmihi hihi 20.02.07, 20:09 [phk1] śmihii hihi znowu poprawnośc polityczna nie pozwala mi napisac kto taki ,że chłopakowi taki obciach zrobił jakby szukano mafioza. Art. 244. Kto nie stosuje się do orzeczonego przez sąd zakazu zajmowania stanowiska, wykonywania zawodu, prowadzenia działalności lub prowadzenia pojazdów albo nie wykonuje zarządzenia sądu o ogłoszeniu orzeczenia w sposób w nim przewidziany, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. Odpowiedz Link Zgłoś
tsa5 Re: śmihi hihi 21.02.07, 09:47 oprócz art. 244 jest jeszcze art.229 par.1 i art.178 par.1 KK Odpowiedz Link Zgłoś
pussycat77 Re: co zrobił GRABUS? 20.02.07, 21:27 Nasz kraj zmierza w kierunku totalnego absurdu. Za jakiś drobiazg wysyła się za człowiekiem list gończy, jak za jakimś mordercą, robi z niego bandytę, kiedy prawdziwi bandyci pełną gębą korzystają z wolności i dóbr, które zdobyli na drodze przestępstwa. Niedługo będą ludzi listem gończym ścigać za uporczywe i notoryczne przejeżdżanie na czerwonym świetle albo jazdę bez pasów. Paranoja totalna. p.s. laura, jeśli nie masz nic do powiedzenia w danej kwestii, a chcesz jedynie zademonstrować swoją niechęć do phk1 to daruj sobie proszę, bo to nudne sie staje. Twoje wypowiedzi nic nowego nie wnoszą, oprócz nienawiści do Puchatka, która już znamy od dawna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: kto uwazą ,ze list gończy 20.02.07, 23:08 [phk1] kto uważa,że list gończy za art 244 jest przyzwoitym zachowaniem się redaktora TYGODNIKA CIECHANOWSKIEGO I KOMENDY POLICJI w Ciechanowie? Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: kto uwazą ,ze list gończy 21.02.07, 10:11 No tego się po sobie nie spodziwałem, ale wystapię w roli obrońcy" puchatka. Chciał zapytać "co zrobił GRABUS?" to zapytał. Między innymi po to jest to forum. Lauro nie lubisz Go (puchatka) to pisz sobie o swoich negatywnych uczuciach w wątku który założyłaś jakiś czas temu. A Grbowski.. patrząc na paragrafy można domniemywać że jadąc na podwójnym gazie, bez prawa jazdy podczas kontroli próbował skorumpować funkcjonariusza/y. Ale to tylko moje domysły na podstawie paragrafów. Co do przyzwoitości TC to myślę że nie o przyzwoitość tu chodzi lecz o pieniądze. Za list gończy prawdopodobnie płaci się jak za zwykłe ogłoszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: czy az takie środki 21.02.07, 11:15 [phk1] 1/czy aż takie środki należy stosować jak pazerna TC na news? 2/czy wszystkie twarzyczki poszukiwane są pokazywane w TC czy ta akurat szczególnie przypadła redaktorom do gustu z jakiegoś wzgledu?Acz pisałem tu o wielkiej atencji redakcji do wszystkiego co policja powie i zrobi. 3/czy te wczesniejsze twarzyczki i dość rzadko pokazywane faktycznie miały łagodniejsze czy surowsze paragrafy na sumieniu? 4/dalej podtrzymywać będę zdanie podobne do Pussycat 5/tylko na takim forum można podyskutowac za co Grabus IDOLEM Komendy i TC? 6/tysiace osób nawet nie zastanowi się co on zrobił bo taki LIST GOńCZY działa jak wyrok,jak skojarzenie z odruchem psa Pawłowa. ps.Laura może ma kompleks PucHatKa,taka juz nieodwzajemniona miłość-:)) im bardziej kąsa tym mocniej kocha i nienawidzi jednocześnie-:)? no i nigdy za wiele dobrych słów w obronie PucHatka ,Dziękuję ,a i zwracam uwagę na innego mojego sympatyka inaczej Nie.geja Odpowiedz Link Zgłoś
outlaw33 Re: co zrobił GRABUS? 21.02.07, 09:36 co zrobił, można doczytac się w paragrafach, a skoro próbuje uchylić się od kary, to ścigany jest słusznie i umówmy się, że w tym przypadku nie mówimy o przejeździe na czerwonym świetle, choć tez dotyczy to jazdy z dużym gazem najprawdopodobniej a i ktoś ucierpiał, takie przestępstwa sa wielkim probloemme na naszych drogach więc ni epróbujcie kogoś usprawiedliwiać...koleś ze zdjęcia obok też narozrabiał i muszą obaj ponieśc tego konsekwencje. koniec Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re: co zrobił GRABUS? 21.02.07, 16:44 Wszyscy dobrze wiecie,czym zajmował sie ów człowiek,to czemu takie głupie pytanie i mało polotne wypowiedzi.Każdy z was zapewne korzystał z tego czym się zajmował.Przecież to śmiechu warte,rozmawiacie o tym jak byście nie byli z tego miasta,normalnie wtopa,ludzie .Jacy tu wszyscy są chyba sero pozytywni. Odpowiedz Link Zgłoś
tsa5 Re: co zrobił GRABUS? 21.02.07, 18:20 tylko że te paragrafy nijak mają się do tego czym się zajmował Odpowiedz Link Zgłoś
addhoc Re: co zrobił GRABUS? 21.02.07, 18:30 Po pierwsze połowa nie wie dokładnie o którego Pana tutaj chodzi i myli go z jego bratem ale to szczegół! Nie rozumiem oburzenia pussycat : jeżeli sąd ma przewidziane środki prawem to je stosuje i nie będzie czekać a szanowny Pan się zjawi na rozprawę: uchyla się więc wysłano list a argumenty " o prawdziwych bandytach " są po prostu smieszne! A do pehaka który wali błędy merytoryczne, notabene nie raz pierwszy już: o liście gończym lub ujawnieniu wizerunku delikwenta w prasie decyduje wyłącznie Sąd a nie TC czy Komenda Policji! Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: a jak byś proponował 21.02.07, 22:46 [phk-addhoc] z toba jak zwykle nie pogadam bo ty z tych służb mundurowo-cywilnych rozum juz zjadłeś.Jak sądowi tak pilnie zobaczyc chłopca to niech mu komenda złapie,ale nie głupkowatym ogłoszeniem ,dzis nawet EXTRA fotkę walło jak nigdy,chyba mundurowi włam do albumu zrobili rodzinnego -:) bo ostatnio WW to na pierwszej stronie niepoznałem z posiedzenia radny.A wracając do listu gończego zwanego komunikatem, gdybym wiedział to bym nie powiedział,a on jak go szukają to zapewne tylko chłopczyk zna Ciechanów i na blokach się ukrył? też tak myslisz jak kadra wykształconych inaczej? Każdy kocha Ciechanów i nie ucieka z tego miasta? Jak maja swoje strony www to niech tam fotki publikują.Chętnie pooglądam wszystkich Ciechanowian ,którzy wyemigrowli bo nielubią spotkań ze ślepą temidą. Jesli osoba coś wiedząca moze dostac 5lat a on ze 3lata ,to kto kogo tu straszy? Zasłuzył swoje to i odsiedzi bo predzej czy póżniej zapewne sam się zgłosi. Małeconieco-:) i czasciechanowa.pl/forum/index.php Odpowiedz Link Zgłoś
addhoc Re: a jak byś proponował 21.02.07, 23:33 Jeżeli ja zaliczam się do inteligentnych inaczej to do jakiej grupy ty się zaliczasz? Nazwać cie głupim to obraza dla głupków! Jeżeli nie znasz się kolego na systemie prawodawczym naszego pięknego kraju to się nie wymądrzaj i nie pisz jak to powinno być bo racji za grosz nie masz! Pobełkotaj sobie lepiej o WW który to zapewne skrzywdził cie w dzieciństwie bo wszędzie go wtykasz! Nie odpowiadaj, nie mam ochoty dyskutować z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: a jak byś proponował 22.02.07, 07:45 [phk1-addhoc] w tym sensie ,kazdy bełkoce i inteligentny inaczej na tym forum jak i w zyciu-:) A i słówko INACZEJ widzę robi zawrotną karierę w wypowiedziach wielu znanych nazwisk z lokalnej społeczmości. W EXTRA juz tylko jedna fotka jest,dlaczego? Sad,policja składaja sie na ogłoszenie, a w Tygodniku były dwie? Ciekawe czy na Czas Ciechanowa starczyło juz kasy? Wiec nie pisz mi o prawie wybiórczym,bo ja cały czas o stylu pracy tych inaczej wykształconych w tym przypadku.Nie neguję kary którą on musi ponieść Odpowiedz Link Zgłoś
11r11 Re: a jak byś proponował 22.02.07, 20:30 nieznajomosc prawa nie zabrania logicznego myslenia.Jzdzenie po gorzalce jest przestepstwem - fakt. ale facet nie spowodowal zadnej kolizji nikogo nie pozbawil zdrowia ani zycia a za udzielenie pomocy w ukrywaniu zastrasza sie obywateli piecioma latami wiezienia to juz nadgorliwosc sadu.Za udzielenie pomocy snajperowi ktory morduje ludzi strzelajac do nich z broni palnej grozi kara pozbawienia do lat 3 tak jest w liscie gonczym wystawionym przez prokurature szczecinska.A przy okazji w tygodniku ciechanowskim jest cala strona ogloszen platnych - glownie rowerzystow prowadzacych pojazdy po spozyciu alkoholu warta kilkadziesiat tys zlotych.Pytam dlaczego ci ludzie maja obowiazek oglaszania sie wlasnie na lamach tej wszawej gazety , a nie naprzyklad w gazecie samorzadowej miasta ciechanow ktora jak wiadomo jest dotowana z podatkow mieszkancow ciechanowa czyli z podatkow sedziow sadu grodzkiego tez. dlaczego koszula nie jest w tym przypadku blizsza cialu? Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: a jak byś proponował 22.02.07, 21:15 [phk1-11r11] POZA określeniem 'wszawym' to reszta jest bardzo pouczająca i z innego punktu widzenia niz puchatkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
11r11 Re: a jak byś proponował 23.02.07, 01:38 powiem Ci dlaczego wszawym. Dwadziescia pare lat temu kilku cwaniakow uwlaszczylo sie na jedynym istniejacym w daw. woj.ciechanowskim wydawanym przez komitet wojewodzki partii pismie w regionie /notabene taka byla wtedy linia partii - ustawic swoich / i nieprzerwanie od tylu lat bran....je mieszkancom ciechanowa w glowie, promujac mniejsze i wieksze kanalie , ale zawsze swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: a jak byś proponował 23.02.07, 09:16 [phk1-11r11] słowo 'wszawe' ? nie zrozumiałem w jakim sensie wszawe.To oczywiscie ,że wiem jak z tą 'prywatyzacją'-:)? Raczej samo słowo odstręcza mnie. Czas Ciechanowa nie dostał zlecenia na fotki,więc widać preferencje i sympatie w rozdziale kasy z podatków.Nie myślę,by i ta redakcja zastanawiała się nad nieumieszczeniem listu gończego za Ciechanowianinem nawet nie bandytą,gwałcicielem,rozbójnikiem,członkiem grożnego gangu. Zapewne wielu uświadamia sobie pomału jak działa lokalny układzik. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: co zrobił GRABUS? 27.02.07, 21:39 [phk1] coś słychać co z kolesiem? kasa wydana? jakies efekty tego juz są?może biedne rodziny by nakarmił za to? nasz grożny bandyta-:)przez zdyscyplinowaną i wszystko wiedzacą policję złapany? a nasze media ? czują satysfakcję? swój obywatelski obowiązek kapowania zdały? Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re: co zrobił GRABUS? 28.02.07, 18:26 A ty mały człowieczku,jak jesteś ciekaw zapraszam na komendę,tam ci wszystko wytłumaczą,a nie szarżujesz tu na forum,biedaku jeden, siedzący niby to codziennie w wawie.Zapytaj rodziny tego kolesia, o ile on ją jeszcze ma,no chyba tylko na papierku. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw14 Trzymaj się Tomku !!! 28.02.07, 15:16 Bandytyzm i represje podniesione do rangi oficjalnej polityki państwa policyjnego. Szkoda słów. Bandy dilerów narkotykowych i lokalnych bandziorków od lat bez przeszkód ze strony ciechanowskiej policji terroryzują nasze miasto, a za takim człowiekiem wysyła się list gończy i ściga się go jak seryjnego mordercę. Widać naszej policji, sądowi i prokuratorom obce są zasady cywilizowanego państwa prawa. Nadal pokutują socjalistyczno-PRLowskie przyzwyczajenia. Życzę Panu Tomaszowi i jego rodzinie siły do zniesienia tych represji i bandyckiej nagonki. Komuna nie dała mu rady to i z PiSioro-platfusami sobie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lauracroft69 Re: Trzymaj się Tomku !!! 28.02.07, 18:23 Widzę dobrze zorientowanego człowieka w tych sprawach.Jeżeli masz namiary na lokalnych bandziorów czemu nie wykorzystasz tego w inny sposób?Tu na forum każdy może pisać, co wie,i czego to nie robił.Juz widzę jak jesteś namierzany.Uważaj. Odpowiedz Link Zgłoś
phk1 Re: Trzymaj się Tomku !!! 28.02.07, 18:28 [phk1-przem] musisz faktycznie uwazac bo to dziewczyna GUCIA i tak jak mnie tepią moga i ciebie podkablowac,chociaż ty juz chłopak ze stolicy jak mniemam,wiec nie pekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
phk1jeden Re: Trzymaj się Tomku !!! 28.02.07, 18:33 lauracroft69 napisała: Juz widzę jak jesteś > namierzany.Uważaj. ------ tak działa mlode pokolenie z gazety wybrczej majace uprawnienia do opieki nad tym forum i namierzajace phk1 i widze ,że i ciebie ,a nawet nie wiedziałem co to dziecko pisze w miedzyczasie do czebie a czułem juz pismo nosem Odpowiedz Link Zgłoś