IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 23:20
hej. wiecie moze jakie sa zarobki w cedrobie i jka atmosfera w pracy?
Obserwuj wątek
    • Gość: zz Re: cedrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 10:12
      wiem
    • Gość: xyz Re: cedrob IP: *.xdsl.centertel.pl 03.06.09, 14:21
      wiem. pracowałam tam przez 3 wakacje z rzędu (kiedy studiowałam); to w sumie z
      pół roku i... nigdy więcej. ta praca to ostateczność. chociaż są różni ludzie i
      mają różną wytrzymałość. nie wiem jakie są teraz zarobki. ja pracowałam na umowę
      o dzieło i zarabiałam ok 1100 zł jeśli pracowałam w soboty. a atmosfera...
      szkoda gadać. jeszcze nigdzie nie spotkałam takiego chamstwa (chociaż to nie
      reguła, są też naprawdę w porządku ludzie. Najlepiej spróbuj sam/sama i się
      przekonaj (a potem odezwij się na forum i napisz czy coś się zmieniło:-) pozdrawiam.
      • Gość: kurczaczek Re: cedrob IP: *.116.235.218.lapy235.tnp.pl 03.06.09, 21:21
        Ja tam pracuję i nie narzekam na zarobki.Jak na Ciechanów to ładne pieniądze.A
        atmosfera, różnie to bywa ale jest fajnie i ogólnie to ludzie w porządku.Czasami
        jakaś świnia się trafi.A i nie śmierdzi.
    • Gość: zielony Re: cedrob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.09, 15:50
      Spójrz na prezesów jakimi samochodzmi jeżdzą to zarobki sam sobie
      dopowiedz. Kupa gnoju i to wszystko
      • Gość: qwerty Re: cedrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 02:09
        mieszkam nie daleko i wiem że tam wali nie miłosiernie... ścieki
        zamiast spuszczać do swoich ścieków i sprzedawać i mieć pieniądze to
        spuszczają do deszczówki i jak jest większy deszcz to wylewa mi
        szambo:/ co to ma być... czy ja jestem skazany na to ?? nawet nie mogę
        otworzyć okna bo tak wali..
        • Gość: osiedle płocka Re: cedrob IP: *.static.chello.pl 29.07.14, 21:41
          Już drugi dzień z rzędu właśnie o tej porze nie można spokojnie położyć się spać przy otwartym oknie i balkonie.
          Fetor niesamowity smród przegrzanego tłuszczu zmieszany z kurzymi odchodami pewnie spalanymi nielegalnie w nocy (odpady z ubojni).
          Nie można spać bo człowiek nie może oddychać w tym smrodzie.
          Przypuszczam że o tej porze wyłączane są jakieś filtry o ile w ogóle takowe mają.
          WIOś już pewnie zasnął i nikt z tej instytucji tu nie mieszka ale tę sprawę trzeba załatwić pozytywnie dla mieszkańców tego osiedla bo tu naprawdę nie ma czym oddychać w taki zaduch.
          Miarka się przebrała .
          Chcemy żyć jak normalni i wolni ludzie i proszę nas nie truć panie Koźlakiewicz !!!!!!!!
    • Gość: janusz Re: cedrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.09, 22:25
      atmosfera w pracy okropna- ludzie traktowani sa jak woly robocze-
      gorzej jak zwierzeta
      • Gość: Mieszkaniec CZD Cedrob S.A. IP: 94.254.188.* 08.07.09, 11:48
        Warunki pracy i płacy w Cedrob SA są typowe i konkurencyjne na lokalnym rynku
        pracy, tzn. takie na jakie godzą się pracownicy najemni na zaproponowane im
        przez pracodawcę w zależności od stanowiska i kwalifikacji zawodowych. Z postu
        nie wynika jaka praca Cię interesuje i jakie kwalifikacji posiadasz.
        • Gość: qwerty Re: CZD Cedrob S.A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 02:10
          a czemu nie powiesz jakie są warunki pracy i co się robi?? nie powiesz
          mu co robicie ze ściekami??
          • Gość: kurczak Re: CZD Cedrob S.A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 13:25
            CHÓW PRZEMYSŁOWY ŚMIERDZI!!!
            www.ferma.viva.org.pl
    • Gość: gosciowa Re: cedrob IP: *.dsl.start.no 13.07.09, 13:42
      hej
      moj maz tam pracowal, 1500 na reke 5 lat temu, bardzo lubil prace, atmosfera ok
      i fajnych mial kolegow w swoim wieku - 20 kilka lat.
      pozdro
    • Gość: MATI Re: cedrob IP: *.75.59.88.brzesko59.ptc.pl 19.08.09, 20:33
      Zarobki ŚREDNIE,atmosfera zależy od dnia :D
    • Gość: gość Re: cedrob IP: *.chello.pl 19.08.09, 21:14
      jakie średnie?konkretnie ile dają na początek i na jakich stanowiskach,nie
      chodzi mi o biuro.
      • Gość: , Re: cedrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 07:21
        takich informacji na forum nie otrzymasz
        • Gość: hose qrra Re: cedrob IP: 188.33.163.* 20.11.09, 20:39
          brud,smród i zimno!!!! Chamstwo wredota gorzej niż w Oświęcimiu ....a zarobki marne
          • Gość: xp Re: cedrob IP: *.chello.pl 20.11.09, 21:26
            mój braciak tam pracuje, na początku te 1200 chyba miał teraz (z weekendami
            czasem) wyciąga 2000 zł a pracuje 4 miechy więc zarobki są dobre nie narzekajcie ;]
            co do atmosfery to mówi, że jest nie najgorzej tyle, że czasem trzeba się
            nawachlować by tę normę wyrobić :)
            • Gość: jan niezbędny Re: cedrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.10, 11:55
              jako betoniarka wyciągam 3500 netto, ty jako dźwig możesz wyciągnąć nawet 4800.
              a jak masz szkołę to 5400, gdybyś miał dwie szkoły to 8100
              jeśli jednak nie masz nic tylko plecy mozesz liczyć na nie wiem ile, alee...
              ale... powiem tak. ... daj nam podwyżkę
              • Gość: peja Re: cedrob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.10, 15:22
                podobno niźle jest tam w ochronie-wysokie zarobki i super atmosfera
                • Gość: zniewolenie Re: cedrob IP: *.play-internet.pl 30.04.13, 20:14
                  Cedrob to obóz pracy. Wiem z dobrego źródła że od 2 miesięcy ludzie chodzą po 7 dni w tygodniu a ostatnio było wolne na Wielkanoc. Jutro 1 maja też podobno idą i tak pewnie do niedzieli włącznie. No może 1 dzień im dadzą wolnego z łaską. Zapier... i wydawaj kasę na leczenie. Szkoda ludzi...
                  • Gość: ??? Re: cedrob IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.13, 20:19
                    Można się zwolnić i zatrudnić gdzie indziej albo najlepiej swój interes założyć.
                    Przypominam ,że nie ma obowiązku pracy.
                    • Gość: zniewolenie Re: cedrob IP: *.play-internet.pl 30.04.13, 22:13
                      Ależ oczywiście ja sam namawiam moich znajomych do tego i niektórzy już skorzystali z mojej rady i teraz pracują w normalnych firmach gdzie pracownika się szanuje. Zresztą ludzi to nie trzeba namawiać sami rezygnują jak tydzień tam popracują. Niedługo cedrob będzie szukał pracowników ze świecą hehe. Ja gdybym założył firmę na pewno nie kazałbym pracować po 7 dni w tyg non stop. Wszystko zależy od kultury pracodawcy. Ja to mówią za 15-20 lat to pracodawcy będą błagali żeby ktoś u nich pracował i wtedy 3-4 tyś z pocałowaniem ręki dadzą za 5 dni w tyg. a nie 7.
                      • Gość: zniewolenie Re: cedrob IP: *.play-internet.pl 30.04.13, 22:19
                        A i przypominam jak Cie nie stać na to,aby godnie opłacić pracownika i dać mu wolne które należy się z ustawy to zawsze możesz zamknąć interes. To oczywiście do pana o nicku "???"
                    • Gość: Gość Re: cedrob IP: 213.199.253.* 01.05.13, 12:47
                      Z tego co mi wiadomo na 100% obowiązek przestrzegania prawa pracy dotyczy każdego "pracodawcy"- to oczywiście do "???"
                  • Gość: Do zniewolenie Re: cedrob IP: *.play-internet.pl 30.04.13, 22:35
                    PODOBNO....PODOBNO....i tak rodzi się plotka
                    • Gość: cdgbhe Re: cedrob IP: *.cnow.pl 30.04.13, 22:57
                      napewno a nie podobno
                      • Gość: Ciechanów Re: cedrob IP: *.play-internet.pl 30.04.13, 23:25
                        To ja tych zwolnionych i tych co sami odeszli poproszę o nazwy zakladów itd w których znalezli GODNE ZATRUDNIENIE :-)
                        • Gość: sss Re: cedrob IP: *.play-internet.pl 30.04.13, 23:40
                          A co chcesz ich odwiedzić? Człowieku, świat nie kończy się na Ciechanowie. Czy Ty uważasz że jak ktoś odejdzie z Cedrobu to karierę zawodową ma zamkniętą? W innych miastach państwach też jest praca jak ktoś szuka, ale skoro pytasz to znam osobiście gościa który pracował w Cedrobie a po tym jak odszedł przebranżowił się, skończył kurs i ma teraz świetną pracę pod Warszawą. Oczywiście nie siedzi przy biurku ale ma weekendy wolne, czas dla rodziny. W tych czasach zabierasz manatki i się przeprowadzasz. Chyba że już jesteś wiekowy masz sentyment to zostajesz w takim Ciechanowie i z czasem pracę znajdujesz. Ja akurat pracuje, ale jak ja wpadnie lepiej płatna praca to chwila i mnie nie ma. Dlatego kupowanie mieszkania czy domu uważam za totalna głupotę bo to jest smycz w ty tych czasach, a ze sprzedażą nie jest łatwo.
                      • Gość: gość Re: cedrob IP: 213.199.253.* 30.04.13, 23:30
                        Praca 7 dni w tygodniu, weekendy nieobowiązkowe ale później gadanie dlaczego nie byłeś/aś w pracy. Taki duży zakład, a pracowników mają za nic.Nie ma komu się za to zabrać. Zastraszanie zwolnieniami i zabieraniem premii jest na porządku dziennym.
                        • Gość: przesmiewca Re: cedrob IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.13, 07:44
                          Jakie 7 dni, przeciez tam sie pracuje 4 dni w tygodniu, 3 dni wolne i ma sie 2500 netto !!!
                          • Gość: pol Re: cedrob IP: *.play-internet.pl 01.05.13, 10:25
                            haha szkoda że nie 5 netto
                • Gość: dtgwh Re: cedrob IP: *.cnow.pl 30.04.13, 22:54
                  ochrona ma po 4,5 pln / h dla emeryta innych nie bioro
                  • Gość: ddd Re: cedrob IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.13, 07:39
                    mowi sie biero, a nie bioro
                    • Gość: antonio Re: cedrob IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.13, 14:04
                      "Drób i wędliny robią murzyny" - takie powinno być hasło Cedrobu! Wszyscy mają wolne, świętują panowie prezesi i ich przydupasy, a hołota niech zapieprza nawet w święta! W nagrodę dostaną wątpliwie ciepłą zupę i kawałek zapleśniałego pasztetu na obiad i dalej do roboty!!! Gdzie jest inspekcja pracy? Gdzie kontrole nad tym burdelem?
                      • Gość: Adaś Re: cedrob IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.13, 15:07
                        Inspekcja Pracy ?
                        Wolne żarty. Jeszcze im stołki miłe.
                        Zresztą w jedynym "słusznym zakładzie pracy w Ciechu" jedynego słusznego współwłaściela, wg propagandy [teraz to PR] nie jest tak źle. A że komuś czasami coś tam urwie to pryszcz. Akcjonarusze mają się dobrze. Pracownicy - niekoniecznie.
                        A i jeszcze powiedzenie Millera "Świętujemy dzień pracy bez pracy "nie sprawdza się.
                        Bo praca jest.
                        • Gość: antonio Re: cedrob IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.13, 21:00
                          Właśnie praca jest..tylko czy da się to nazwać pracą? Wykorzystywani za marne pieniądze, wyzywani i poniżani przez "intelektualną miernotę", która "stołki" kierowników lub brygadzistów dostała dzięki układom i "szerokim" plecom. To jest obraz "słusznego" jak to nazwałeś zakładu, a raczej obozu pracy w tym mieście.
                          • Gość: dgsr Re: cedrob IP: *.cnow.pl 01.05.13, 23:38
                            brygadzista w K L cedrub jest w tym lagrze zwykłym robolem
                            • Gość: pp Re: cedrob IP: *.cnow.pl 09.05.13, 13:11
                              Czy to prawda że w tym miesiącu znowu ma nie być premii?
                              • Gość: xxx Re: cedrob IP: *.146.105.117.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.05.13, 18:10
                                W końcu za coś trzeba utrzymać nowych pracowników
                                • Gość: Misiek Re: cedrob IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.13, 23:59
                                  Bo podobno Prezesi nie lubią murzynów dlatego nad nimi się znęcają. To Nie tylko BURDEL A HAREM jednego człowieka z marketingu. Kto pracuje to dobrze wie o kogo chodzi.
                                  • Gość: erw Re: cedrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.13, 20:12
                                    Jak zwykle, stek bzdur
                                    • rad.79 Re: cedrob 28.05.13, 19:19
                                      Jestem pracownikiem cedrobu i wszystko co tu jest opisane o pracy tam i wyplatach to niestety prawda.Pracuje tam 7 miesiecy na umowie zleceniu i o umowie o prace moge pomarzyc.Zaklad strasznie sie zrobil pazerny .praca 31 dni w miesiacu tylko ludzie sie zmieniaja ,oczywiscie ci co wytrzymaja.Praca dla murzynow o bialym kolorze skury.Brak ,urlopu,brak L4,brak premii itd itp.
                                      • Gość: 7 Re: cedrob IP: *.158.217.229.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.11.13, 13:32
                                        Przyjmowali jakiś dyżurnych co pojęcia nie mają o tej robocie i tylko przeszkadzają normalnym ludziom w pracy taka ludzka prostota bez szkoly
                                      • Gość: gość Re: cedrob IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.13, 19:10
                                        czy to prawda że w Cedrobie zwalniają z pracy, każą podpisywać jakieś zgody na rozwiązanie umowy o pracę
                                        • Gość: xxx Re: cedrob IP: *.182.66.209.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.11.13, 19:26
                                          Każą? jak można kazać rozwiązać umowę? co to ku... oświęcim?
                                          • Gość: 7 Re: cedrob IP: *.147.51.117.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.11.13, 18:20
                                            Tam jest jeszcze gorzej poniżenie pracownica wykorzystanie i zwolnienie za rzekomo małą wydajnosc kołchoz
                                            • opin7 Re: cedrob 29.11.13, 23:01
                                              Ale brygadzistki przynajmniej ładne są. Słyszałem... I młode... :)
                                              • Gość: z Re: cedrob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.13, 10:20
                                                nie bądź śmieszny
                                                • Gość: 7 Re: cedrob IP: *.158.216.78.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.12.13, 10:39
                                                  Ładne brygadzistki nie zmienia ogólnego obrazu jaki jest powszechnie znany na temat tego zakładu
                                                  • rad.79 Re: cedrob 26.01.14, 19:13
                                                    Oni wogle w ciechanowie nie chca dawć umowy o prace.Ja dymalem tam 8 miesiecy na zleceniu.A i nie daja wogle kopii umowy dla pracownika,czy to legalne.A jak chcialem Pit by sie rozliczyc to powiedzieli ze nie daja.To jaka jest wkoncu prawda.
                                                  • Gość: 7 Re: cedrob IP: *.158.216.114.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.03.14, 18:26
                                                    Ludzie ten Cedrob to jedna wielka pomyłka ludzi mają za murzynów tylko dyrektorzy między sobą się kłócą i rywalizują który więcej zaoszczędzi na pracownikach to ma większą premię
                                                  • Gość: arturo Re: cedrob IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.14, 15:41
                                                    to prawda tak zaczeli okradac ludzi z pieniedzy ze az sie nic n aten temat nie chce gadac a zwlaszcza pan dyrektor ubojni i rozbioru wraz z pania kierownik ubojni i rozbioru bo oni musza miec premie kwartalna a ludzie wiaza koniec z koncem moze by w koncu prezesi zaczeli cos iterweniowac
                                                  • Gość: tomii Re: cedrob IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.14, 16:13
                                                    to prawda zarobki z miesiaca na miesiac ida w dol a roboty coraz to wiecej moze by w koncu prezesi wzieli za dyrektora ubojni a nie tamten na potege kradnie ile sie da ludzie trzeba to mocno naglosnic bo oni nas wykoncza tymi ich oszczednosciami nie wiadomo na czym
                                                  • Gość: super_boy Re: cedrob IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.14, 19:07
                                                    Dokładnie.. wszystko się zgadza.. Pieniądze obcinają na czym tylko się da żeby zaniżyć koszty, a tym samym dyrektorzy i całe kierownictwo dostają wyższe premie bo nie przekroczyli puli na dany okres. I to nie tylko na ubojni i rozbiorze ale tez na pozostałych działach tak jest. Dyrektorom sodówka wali w głowę. Zero kultury, zero wychowania, zero dobrego smaku, a jak ktoś chce walczyć o swoje to słyszy "w..dalaj do innej pracy jak się nie podoba bo na Twoje miejsce mamy setki innych"!!!!!!!!! Tu zamiast interwencji prezesów przydałby się kilku osobom solidny wpier.. bo chamów-dorobkiewiczów ze słomą w butach trzeba tępić na tym samym niskim poziomie!!!!!
                                                  • Gość: Darek Re: cedrob IP: *.centertel.pl 02.07.14, 20:50
                                                    No właśnie gdzie tu oszczędności jak prawie 3 tys daje sie osobie ktora pracuje 8 godzin i jest tylko zatrudniona do ostrzenia noży i ma swoja kanciapę i nic nie robi a bierze wiecej niz my na produkacji. Gdzie tu sprawiedliwość
                                                  • Gość: karamba Re: cedrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.14, 00:16
                                                    a u nas jak sobie sama nie ostrzyż to nie ma komu
                                                  • Gość: super_boy Re: cedrob IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.14, 20:27
                                                    Cóż może to ostrzenie wiąże się z lizaniem d..py. Mało ważne. Ważne by ukręcić nosy tym napinającym się dyrektorom.
                                                  • Gość: ... Re: cedrob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.14, 15:42
                                                    cały czas mowa o Ujazdówku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka