generallo 01.02.10, 12:45 Głos zabrał mój kandydat na prezydenta Elbląga; www.portel.pl/artykul.php3?i=40959 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfik45 Re: W sprawie EPEC-u 02.02.10, 08:35 generallo napisał: > Głos zabrał mój kandydat na prezydenta Elbląga; > > www.portel.pl/artykul.php3?i=40959 Generallo,weź się utop,razem ze swoim kandydatem,ten pan już był prezydentem i tak naprawde napisz,co takiego,konkretnie,zrobił dla Elbląga.Dla mnie ,to jest wredny człowiek,cwaniak i zajadły komuch,złosliwiec,który chce zdobyć głosy wyborców.Ps.Kiedyś był za prywtyzacją EPEC-u,a teraz jaka nagła odmiana,znudziło sie kolesiowi posłowanie,teraz chce powrócic na swój prywatny folwark,za jaki uważa nasze miasto,otwórz wreszcie oczy,człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: W sprawie EPEC-u 02.02.10, 14:23 A czytałeś chociaż artykuł o Epec-u? Odpowiedz Link Zgłoś
piszacynaforum Re: W sprawie EPEC-u 03.02.10, 20:57 odnotujmy historyczny moment Forum Elbląg oświadczeniem "(...) mój kandydat na prezydenta Elbląga" o pośle W.Gintowt-Dziewałtowskim 1 lutego 2010r. generallo jeden z autorów dla których warto czytać Forum Elbląg przestał wielbić Prezydenta Słoninę świadkowie tego uczucia którego początki datują się jeszcze na erę bardzo wolnego internetu pamiętają, że był to uwielbienie stałe, na silnych fundamentach stojące, pełne lewicowego żaru młode pokolenia może kiedyś dotrą do tych kilku cytatów które na pamiątkę tego etapu życia generallo przytoczę: lata 2006-2008 i kultowe "Elbląg to moje miasto Henryk Słonina to mój prezydent " lato 2007 i radosne "Mój kochany panie prezydencie Słonina" wiosna 2007 i bojowe "naszego Henia zostawcie w spokoją olsztyńskie sępy" jesień 2006 i pamiętne "działajmy na rzecz Elbląga, aby się pięknie rozwijał pod rządami Lewicy" od 1.02.2010. nic już nie będzie takie same. skończyła się pewna epoka. Odpowiedz Link Zgłoś
generallo Re: W sprawie EPEC-u 03.02.10, 21:36 Dlaczego piszesz idiotyzmy typu; lato 2007 i radosne "Mój kochany panie prezydencie Słonina" wiosna 2007 i bojowe "naszego Henia zostawcie w spokoją olsztyńskie sępy" jesień 2006 i pamiętne "działajmy na rzecz Elbląga, aby się pięknie rozwijał pod rządami Lewicy" od 1.02.2010. nic już nie będzie takie same. skończyła się pewna epoka. Ja nigdy się tak nie podpisywałem, i jaki to ma związek z tematem wątku? Jeśli masz pisać durnoty lepiej nic nie pisz. Bo zamiast piszacegona forum zaistniejesz, jako piszacybrednienaforum :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: W sprawie EPEC-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 21:12 To aż przykre,że lewica nie wynagrodziła swojego najwierniejszego fana możliwością podjęcia godziwej pracy.A tyle razy dwał im to do zrozumienia.Niewdzięcznicy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś