anna1000 21.11.02, 10:29 www1.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,1161856.html mają się kształcić na kursach??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_el Re: szczytno 21.11.02, 11:02 anna1000 napisała: > <a href="http://www1.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,1161856.html"target="_blank">www > 1.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,1161856.html</a> > mają się kształcić na kursach??? Hmm..nie mam pojęcia co powiedzieć. Szczytno-Elbląg, Elbląg-Szczytno, hm.. ??????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: szczytno 21.11.02, 11:20 co hmmmmm czuję się kosmopolitą - tką (nie mylić z cosmopolitan) poruszyło mnie to... sugerujesz, że nie powinnam zamieszczać tu takich tematów nieelbląskich???- dobra, nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: szczytno 21.11.02, 22:07 Ntym forum umieszczaj Aniu co Ci sie tylko podoba :) Rzeczywiscie szkoda tej szkoly. Tak to przynajmniej mieli jakies wyksztalcenie, a teraz... jedno jest pewne Szczytno na pewno duzo na tym straci :( Odpowiedz Link Zgłoś
anna1000 Re: szczytno 22.11.02, 16:03 Powołał się przy tym na opracowany w Komendzie Głównej Policji "Projekt zmian systemu szkolnictwa zawodowego policjantów", który zakłada rezygnację ze szkolnictwa wyższego najbardziej mnie przeraza właśnie ten fragment Oznacza to, że WSPol w Szczytnie z uczelni oficerskiej przekształci się w podoficerską. Szkoła będzie wyłącznie przygotowywać do egzaminów aspiranckich i oficerskich. szkoda- żeby zostać oficerem policji trzeba będzie kształcić sie na cywilnych uczelniach a swoją drogą to bardzo, bardzo dziwne, że nie ma pieniedzy na funkcjonowanie szkoły...takiej szkoły- policyjnej. Wojsko ma swoją szkołę oficerską (wyższą) WAT- chyba w Warszawie, a poza tym ma również akademię medyczną (Łódź). To dziwne, ze tak łatwo państwo rezygnuje z uratowania tej szkoły- czy jest to związane z brakiem chętnych- wątpię szczerze... Odpowiedz Link Zgłoś