Dodaj do ulubionych

garaz wadera

09.05.11, 13:42
powiedzcie mi, czy u Was tez sie nie sprawdzl garaz waderowski? nasz:rozpada sie w rekach,wszystkie elementy powypadaly,nie wspomne juz o przeniesieniu go w inne miejsce-rozpada sie poprostu.czy tylko ja mam taiego pecha??
Obserwuj wątek
    • camel_3d cos takiego? 09.05.11, 14:39
      pojdmesihrat.cz/images/22202_garaz_kid_car_s_drahou.1.jpg
      mlody wlasnei dostal na swieta wialkanocne.. no nie trzyma sie kupy.. winda sie zacina, wszystko sie rozlazi w szwach... ale i tak mlody sie bawi... dzieci lubia takie dziwne rzeczy...
      • lupa_87 Re: cos takiego? 09.05.11, 15:43
        Synek dostał ten zalinkowany na boże narodzenie - i już go wywaliłam bo porażka totalna była - rozwalił się.
    • agulek.3 Re: garaz wadera 09.05.11, 15:03
      u nas niestety podobnie,a czytałam opinie i niewierzyłam bo mam kilka innych zabawek tej firmy i wszystko bardzo dobrej jakości,a garaż to pomyłkasad
    • semi-dolce Re: garaz wadera 09.05.11, 15:21
      U nas to samo sad
      • figglagla Re: garaz wadera 09.05.11, 15:27
        no wlasnie o tyle dobrze,ze dziecko potrafi bawic sie takim garazem w czesciach smile nie zmienia to faktu,ze mnie to denerwuje jak zabawka okazuje sie taka tandeta (za wcale nie male pieniadze...)
        • dorotatop a znacie dobrej jakości garaż ?? 09.05.11, 16:47
          ja kupiłam taki zwykły za 20 zł big_grin na boże narodzenie i się bawił bardzo mu się to podobało i teraz myślę nad czymś lepszej jakości myślałam własnie o waderze ale teraz to chyba się rozmyślę sad
    • aleksandra1357 Re: garaz wadera 09.05.11, 20:10
      Małe elementy odpadły, strasznie ciężko go złożyć, ale synek i tak się dużo bawi.
    • joshima Re: garaz wadera 09.05.11, 22:03
      kargulenkaa napisała:

> powiedzcie mi, czy u Was tez sie nie sprawdzl garaz waderowski?
      Ja bardzo lubię zabawki Wadera bo na ogół są pancerne. Garażu nie miałam w rękach, ale jeszcze nie słyszałam pozytywnej opinii o tym produkcie. Być może należy zwrócić uwagę czy się ma zabawkę z niebieską czy z tęczową naklejką (tzn czy produkcji Wadera czy na licencji Wadera tylko nie pamiętam która jest która).
      • rooms Re: garaz wadera 10.05.11, 08:37
        mamy podobny garaż jak w linku camela - nasz jest pancerny, córa uwielbia się nim bawić. A kupiłam go na przecenie za 40pln...
        • meg.123 Re: garaz wadera 10.05.11, 09:59
          Syn też ma z podobnej serii taki garaż wadera, wina zacina sie jak u Was ale to nie młodemu nie przeszkadza bo rozebrał wszystkie poziomy zostawił tylko sam tor i z niego ma wiele radości bo rozkłada i składa sam w różne strony i pędzi autkami smile
        • joshima Re: garaz wadera 10.05.11, 11:31
          rooms napisała:

> mamy podobny garaż jak w linku camela - nasz jest pancerny, córa uwielbia się n
          > im bawić. A kupiłam go na przecenie za 40pln...
          Z ciekawości zapytam. Naklejkę ma z niebieskim czy z kolorowym napisem Wader?
    • agnieszka369 Re: garaz wadera 10.05.11, 10:04
      Witam,niestety nasz garaż wadera też się rozpadł.Syn nawet tygodnia się nim nie pobawił .
    • oska81 Re: garaz wadera 10.05.11, 11:27
      mamy taki garaż jak podany w linku od świąt bożego narodzenia i trzyma mocno, a jest dużo używany, kupiony przed świętami z promocji
      • kargulenkaa Re: garaz wadera 10.05.11, 12:07
        no wlasnie moze caly pic polega na tym jaka ma naklejke,jesli mozecie sprawdzic to dajcie znac
        • oska81 Re: garaz wadera 10.05.11, 15:23
          a o jaką naklejkę chodzi dokładnie? syn na samym garażu ma literki różnokolorowe, natomiast na znaku wader litery są niebieskie
          • joshima Re: garaz wadera 10.05.11, 16:46
            oska81 napisała:

> a o jaką naklejkę chodzi dokładnie? syn na samym garażu ma literki różnokolorow
            > e, natomiast na znaku wader litery są niebieskie
            Oto właśnie chodziło. Jakiego koloru jest napis Wader. Niebieskie to: www.wader-wozniak.pl/

Kolorowe to
            www.wadertoys.de/en/Welcome.html
            • oska81 Re: garaz wadera 10.05.11, 17:38
              no to z tego woźniaka mamy na znaku drogowym naklejkę, ale na samym garażu jest z tej niemieckiej strony, kolorowe
        • margo_kozak Re: garaz wadera 10.05.11, 15:24
          my mamy taki, i nawet naklejka sie zgadza.
          www.mojeciuchy.pl/dane/547499/Wader_mega_parking_garaz_3_poziomy_z_winda_myjnia_stacja.html
          nic sie nie rozwala, a te wszystkie nogi są tak łączone, że naprawde trudno je wyjąć jak chce sie go złożyc.

aha i moje chłopaki nie oszczędzają zabawek.
          • aleksandra1357 Re: garaz wadera 10.05.11, 18:58
            Ja mam identyczny (3-poziomowy z myjnią) i u mnie się rozpada, czyli co osoba to opinia.
            To fakt, że niektóre łącza nóg trzymają tak, że rozłożyć się nie da, ale inne za to nie chcą się złożyć, te nogi z tyłu, opierające się o podłogę bez przerwy odpadają i garaż się przewraca, a winda się zacina i żeby zjechać trzeba popychać ręką. Nie polecam.
          • schiraz Re: garaz wadera 10.05.11, 19:09
            Mamy taki jak Margo - ma jakieś 6 lat, jest niezniszczalny.
            ------
            Milcz, albo powiedz coś takiego co jest lepsze od milczenia.
            • sandrasj Re: garaz wadera 11.05.11, 22:05
              dzisiaj w telewizji widziałam reklamę jakiegoś garażu, niby nowość, wyglądał fajnie ale niestety firmy nie pamiętam, to może upolujecie ją w tv? a ja jak zobaczę to napiszę
    • lejla81 Re: garaz wadera 12.05.11, 11:16
      My mamy taki www.mazakzabawki.pl/product-pol-4374-Garaz-WADER-05080.html
      Jedyne co to płotki się pogubiły, nic innego nie odpadło. Syn bawi się od czasu do czasu. Aha - winda faktycznie się czasem zacina.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka