3fanta
07.01.13, 23:03
Jak sie urodziła moja córka to zakupiłam dla niej sporą czesc ciuszków na Allegro.Jak wyrosła to postanowiłam rzeczy sprzedać i kupić za tę kasę większe.Jak do tej pory jestem zadowolona z zakupów.Kasę od razu wpłacam.Paczka przychodzi przeważnie w ciągu paru dni i jest ok.jak ktos ode mnie coś kupi to wysyłam paczkę najpóźniej na drugi dzień lub w przypadku weekendu w poniedziałek czy dzień po jakims tam święcie.Na pocztę w laciach chodze bo praktycznie w bloku ją mam.z moicjh rzeczy też wszyscy byli zadowoleni ale do czasu.parę zlotych za nie biorę za wysyłkę nie zdzieram.Opisuje co trza,że używane,że minus za pranie a mimo to już druga osoba niezadowolona.Kurcze to używki za psią cenę są a niektore to firmówki.Czego ci ludzie się po tym spodziewają?Na co jeszce zwracać uwagę przy opisach?Czy ludzie się wybredni jacyś zrobili?Za firmowe spodnie za 5 zł spodziewa się nówek?Poradzcie mi.Rzucic to w pierony i rzeczy oddać do domu dziecka lub MOPS czy ciągnąć to dalej.Juz trochę zwątpiłam i chyba co najwyżej będę tylko kupować