Dodaj do ulubionych

Dziwni są ludzie

19.11.13, 14:09
Dlaczego jest tak że wystarczy zacząć człowieka olewać, traktować neutralnie i chłodno aby z miejsca zaczął zwracac na na nas uwagę i traktowac nas w porządku. Do tej pory zabiegalam o kilka kontaktów, byłam bardzo miła i właśnie zabiegająca a dostawalam w zamian pewien rodzaj traktowania z góry i nic poza tym wlasciwie. Gdy zmieniłam podejscie, przestalam zabiegac osoba skonsternowana nagle zmieniła wobec mnie zachowanie i stala się milusia.Dziwni są ludzie.
Obserwuj wątek
    • neffi79 Re: Dziwni są ludzie 19.11.13, 14:25
      elizaj1 napisała:
      Gdy zmieniłam podejscie, przestalam zabiegac osoba skonsternowana nagl
      > e zmieniła wobec mnie zachowanie i stala się milusia.Dziwni są ludzie.

hameryke odkryłaś? przecież to normalne. im bardziej stękasz tym większa kupa
      • elizaj1 Re: Dziwni są ludzie 19.11.13, 14:30
        Nie odkryłam ameryki ale wydaje mi się dziwne że zabieganie i zyczliwosc nie powoduje że ludzie odwzajemniają doceniają i zachowują sie podobnie a zlewka działa na 100%
        A w związkach facet kobieta to juz norma.
        • elizaj1 Re: Dziwni są ludzie 19.11.13, 14:33
          generalnie zaczełam to stosowac ostatnio dosc czesto i nawet na nauczycielki w szkole to działa big_grin jak byłam miła i zapobiegliwa skakały mi po głowie.
    • mariuszgenialnedziecko Re: Dziwni są ludzie 19.11.13, 14:56
      stety albo niestety tak działa ludzka psychika. Im to coś jest bardziej niedostępne, tym bardziej nam tego brakuje, tym bardziej chcemy dostać tego więcej.

W tym przypadku bycie miłym dla dziecka tak działa.

Polecałbym Ci być lustrem, jak zrozumiałem z Twojego postu, dla Twojej córki.

Jeżeli jest grzeczna, bądź miła. Jeżeli krzyczy na Ciebie, bądź zimna ale nie krzycz. Nie pozwól wyprowadzić się z równowagi.

Kiedy Twoja córka zrozumie, że zachowujesz się tak jak ona w stosunku do Ciebie, doceni Twoje ciepło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka