Dodaj do ulubionych

Na przekór narzekaczom

11.03.15, 09:40
Miło poczytać z rana takie wiadomości. Malkontenci wieszczący rychły upadek Państwa pewnie i tak się nie przejmą, bo oni żywią się czarnowidztwem i straszeniem.
Dla pozostałych:
pieniadze.gazeta.pl/pieniadz/56,136156,17543958,Jablka_i_koncentrat_jablkowy,,1.html
Obserwuj wątek
    • helka.pentelka Re: Na przekór narzekaczom 11.03.15, 10:24
      fajne, dzięki.
      Opony mnie zaskoczyły, co do reszty, raczej się orientowałam.
    • nenia1 Re: Na przekór narzekaczom 11.03.15, 10:33
      Fajnie morgen, że ci się chce smile
      Mnie zaskoczylo, że bursztyn traktuje się w Polsce jako kiczowatą pamiątkę (?)
      Przecież mamy przepiękne wyroby z bursztynu, choćby srebrną biżuterię z bursztynem.
      • morgen_stern Re: Na przekór narzekaczom 11.03.15, 10:44
        Przywiozłam sobie w zeszłym roku z Niechorza dwie pary ślicznych srebrnych kolczyków z bursztynem. Jednego zgubiłam na basenie, drugi z drugiej pary w lesie sad Jedna wkrętka z brązowawym bursztynkiem, a drugi to zielone koniczynki... chlip
    • duola77 Re: Na przekór narzekaczom 11.03.15, 15:56
      a ja to się cieszę z wiekszego wyboru jabłek w sezonie zimowo-przednówkowym po znośnych cenach
      i zajadam , optymistycznie :0
    • duola77 Re: Na przekór narzekaczom 11.03.15, 15:59
      aaaa to o udatnym eksporcie było
      ja się cieszę ,że zwiększył się wybór na naszym rynku , ciesze się okrutnie big_grin
    • solejrolia Re: Na przekór narzekaczom 11.03.15, 16:07
      a jachty i statki polskie?
      smile
      • bi_scotti Re: Na przekór narzekaczom 11.03.15, 21:10
        A czemu wstydliwie (???) pominieto polska wodke? Nie ma sie co wstydzic, sprzedaje sie bardzo dobrze wink No i np. sezamki - od zawsze sa do kupienia tak w takich molochach jak Costco, jak i "u Chinczyka/Koreanczyka" w sklepiku na rogu. A wszystkie znane mi sklepy z Natural/Organic/Green Foods oferuja tez od zawsze kawe zbozowa Inka.
      • baltycki Re: Na przekór narzekaczom 11.03.15, 22:11
        Tesla 21. Cały świat chce pływać łódką z Trójmiasta
    • filis11 Re: Na przekór narzekaczom 11.03.15, 21:37
      widze tam sporo prodoktow o duzej wartosci dodanej jak elektronika , samochody , samoloty
      a nie cos mi sie pomylilo zimniory kielbasa i wodka
    • a.va Re: Na przekór narzekaczom 11.03.15, 23:00
      No no no, meble, opony i kawior mnie zaskoczyły. Meblami jestem, przyznaję, bardzo zdziwiona, bo ani BRW ani Kler nie mają powalającego wzornictwa. Chyba że chodzi o jakichś niszowych projektantów i wytwórców? Ale niszowi by tyle eksportu nie zrobili...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka