lubieczeresnie 07.03.17, 19:17 Jestem w hostelu i w pokoju odbiera mi wi fi w telefonie a w laptopie pisze ze wi fi ograniczone i nie laczy z netem mozna jakos rozwiazac problem? Chce film jakis obejrzec a na telefonie ciezko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tajemnicza.a.m Re: Wi fi 07.03.17, 19:21 Zresetowałaś połączenie? Spróbuj poszukać po całym pokoju sygnału? Mi na telefonie działa w całym domu net a na laptopie tylko w kilku miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
lubieczeresnie Re: Wi fi 07.03.17, 19:23 Wlasnie szukalam w kilku miejscach jeszcze kolo drzwi sprobuje :p co oznacza zresetowac polaczenie? Rozlaczalam sie kilka razy i probowalam ponownie i nic Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.a.m Re: Wi fi 07.03.17, 19:40 Tzn korzystam z wifi i różnie bywa: a) czasem muszę wcisnąć rozłącz sieć bezprzewodową. A potem połącz. b) czasem muszę rozłączyć sieć bezprzewodową a potem połączyć i wpisać hasło. c) czasem muszę wyłączyć telefon, usiąść w dobrym miejscu i wyłączyć komputer całkowicie po czym włączyć i wpisać hasło. No ale..to jednak wifi. Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Wi fi 07.03.17, 19:22 moze masz mozliwosc korzystania tylko na jednym urzadzeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
lubieczeresnie Re: Wi fi 07.03.17, 19:31 Probowalam wylaczylam wi fi w telefonie i komp dalej nie dziala chyba pozostal tylko telefon Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Wi fi 07.03.17, 19:35 ok, zapytam po ematkowemu - probowalas dzwonic na recepcje i zrobic dzihad? Odpowiedz Link Zgłoś
lubieczeresnie Re: Wi fi 07.03.17, 19:40 Tak powiedzieli ze skontaktuja sie z informatykiem rano dzwonilam i milcza zaraz zadzwonie jeszcze raz przesr... sytuacja bo miesiac tu zostaje chociaz jutro mam miec moj drugi laptop moze cos z tym nie tak masakra dzwonie jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Wi fi 07.03.17, 19:41 zadzwon albo zapytaj na jakims forum informatykow. prosze, powiedz ze jestes przez miesiac w normalnym hotelu a nie 6-osobowym hostelowym pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza.a.m Re: Wi fi 07.03.17, 19:44 istnieją 6 osobowe pokoje hoselowe gdzie upycha się obcych sobie ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
lubieczeresnie Re: Wi fi 07.03.17, 19:45 Jestem w jednoosobowym pokoju same tu takie jedno i dwiuosobowe i jest normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
ania.rene Re: Wi fi 07.03.17, 20:05 Tak. Np dla rodziców dzieci z onkologii. Hostele przyszpitalne. I dość często jest no 5 facetów i kobieta. Albo odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: Wi fi 07.03.17, 20:07 no of course ze tak, nie wiedzialas? sa i 12-osobowe. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Wi fi 07.03.17, 22:50 tajemnicza.a.m napisała: > istnieją 6 osobowe pokoje hoselowe gdzie upycha się obcych sobie ludzi? hostel jak sama nazwa wskazuje? Tak, w hostelach ludziw kwateruje sie np tak Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Wi fi 07.03.17, 22:52 tajemnicza.a.m napisała: > istnieją 6 osobowe pokoje hoselowe gdzie upycha się obcych sobie ludzi? Owszem, podobnie jak w wagonach sypialnych upycha się obcych sobie ludzi, o ile nie zapłacisz za wszystkie łóżka. Analogicznie w schroniskach młodzieżowych. Odpowiedz Link Zgłoś
najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Wi fi 07.03.17, 23:32 tajemnicza.a.m napisała: > istnieją 6 osobowe pokoje hoselowe gdzie upycha się obcych sobie ludzi? Oczywiście! Nawet myślę, że 8 osobowe się znajdą... Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Wi fi 07.03.17, 22:48 lubieczeresnie napisał(a): > Tak powiedzieli ze skontaktuja sie z informatykiem rano dzwonilam i milcza zara > z zadzwonie jeszcze raz przesr... sytuacja bo miesiac tu zostaje chociaz jutro > mam miec moj drugi laptop moze cos z tym nie tak masakra dzwonie jeszcze raz hahhahhahhha słodko no weż.... co maja zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
redheadfreaq Re: Wi fi 07.03.17, 22:52 Czasem warto spróbować kliknąć w "rozwiązywanie problemów" w windowsach przy problemie z połączeniem. Zdarza się, że komputer sam sobie poradzi. Jeżeli masz inny system to niestety nie pomogę. Odpowiedz Link Zgłoś
alchemy_alice Re: Wi fi 07.03.17, 23:03 Odpal "uruchom" z menu start, wpisz "cmd" (bez "") enter. Pokaze ci się konsola. Tam wpisz ipconfig/release , a potem ipconfig/renew . Powinno pomóc. Ewentualnie odpal rozwiazywanie problemów bo może to dns. Jeżeli to dns powtarzasz procedure, ale wpisujesz ipconfig/flushds i restart kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Wi fi 07.03.17, 23:34 lubieczeresnie napisał(a): > Jestem w hostelu i w pokoju odbiera mi wi fi w telefonie a w laptopie pisze ze > wi fi ograniczone i nie laczy z netem mozna jakos rozwiazac problem? Chce fi > lm jakis obejrzec a na telefonie ciezko... Udostępnij se internet z telefonu na komputer. Tylko z czuciem to zrób. Xsionnc Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Wi fi 07.03.17, 23:39 Jak ty chcesz przez neta hotelowego i jeszcze przez wifi film oglądać To szkoda twojego zachodu. Wifi hotelowe z ledwością zazwyczaj fejsa ogarnia. Odpowiedz Link Zgłoś