larix_decidua77 21.04.19, 15:10 Czyjś mąż się poddał takiemu zabiegowi? Chciałabym już odstawić hormony a jesteśmy już za starzy na ryzyko. Mąż się trochę boi, macie jakieś doświadczenie? Jesteście zadowoleni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saskia44 Re: Wazektomia 21.04.19, 15:24 Czego sie boi? Moj mial. Znam kilku facetow ktorzy to zrobili. Sama czekam na zabieg sterylizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Wazektomia 21.04.19, 17:05 Skoro maz po wazektomi, to po co jeszcze sterylizacja? 🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: Wazektomia 21.04.19, 17:18 A kto powiedział, że seks się uprawia tylko z mężem? Odpowiedz Link Zgłoś
saskia44 Re: Wazektomia 21.04.19, 17:21 piekna_remedios4 napisał(a): > A kto powiedział, że seks się uprawia tylko z mężem? To juz inna sprawa 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
saskia44 Re: Wazektomia 21.04.19, 17:38 Maz po wazektomii wierny nie musi byc, sprawca ciaz nie bedzie chyba ze czyms sie zarazi. Natomiast zona byc musi. Dlatego sterylizacja u kobiety najlepsze wyjscie w kwestii niechcianej ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
saskia44 Re: Wazektomia 21.04.19, 17:19 astomi25 napisała: > Skoro maz po wazektomi, to po co jeszcze sterylizacja? > 🤔 > Jestem single. Odpowiedz Link Zgłoś
jematkajakichmalo Re: Wazektomia 21.04.19, 15:56 Mój miał, nie ma czego się bać. Z hormonami i tak musisz poczekać, bo pewność będziesz miała jak mąż odda 3 próbki do badania i wszystkie będą czyste. U mojego męża trwało to prawie 10 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Wazektomia 21.04.19, 16:48 Jesteśmy zachwyceni. Przez 2 dni mąż czuł ból i trochę ciężko mu się chodziło. Potem jeszcze kilka dni lekki dyskomfort. Próbki były czyste po 3 miesiącach i wtedy zaczęliśmy korzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
julita165 Re: Wazektomia 21.04.19, 21:31 Mój ex, pojechał ok 14, wrócił ok 17 ( a było dość daleko ), dwa tygodnie abstynencji, po 1 lub 3 m-acach ( już nie pamiętam ) kontrola czy wszystko się udało i po problemie. Uważam że po 40-tce, jak już człowiek wie na pewno że nie chce przedłużać gatunku to jest idealne rozwiązanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: Wazektomia 21.04.19, 23:07 Mój miał i odtąd ma takie odlotowe organy, że mu zazdroszczę ;P (niech to jakiś urolog wyjaśni:luz?natura za wszelką cenę chce przeskoczyć barierę?) Ale on nie miał żadnych obaw. Potencjał działa przez ONZ i wszelkie rozumiany NT "kastracji" i "męskości" faktycznie mogą się sprawdzić. Mój takowych nie miał. Ale zabieg jako taki jest prosty, zaledwie podskórny niejako i z recepty wykorzystał 1 tabletkę przeciwbólową. Przerwy w pożyciu omal nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś