jeszcze_blizniaki 13.08.19, 17:21 Taki nowoczesny, nie żeliwny? Niby jest farba dedykowana, ale podobno odłazi zimą farba. Macie doświadczenia? Dziękuję 😉 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malia Re: Malowalyscie kaloryfer? 13.08.19, 17:38 jaki to jest nowoczesny? Ja malowałam, nic nie odłazi Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: Malowalyscie kaloryfer? 13.08.19, 18:09 Również nie odłazi. Wyczyścić trzeba przed malowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Malowalyscie kaloryfer? 13.08.19, 20:25 Myślałam, ze chcesz zrobić makijaż na brzuchu, udający mięśnie😊 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Malowalyscie kaloryfer? 14.08.19, 15:16 Ja tez, ale wlasnie jestem po watku o kostiumie kapielowym i wiszacej skorze Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Malowalyscie kaloryfer? 13.08.19, 20:27 Malowaliśmy. Wszystko udało się bardzo dobrze. Nic nie odłazi. Odpowiedz Link Zgłoś
jeszcze_blizniaki Re: Malowalyscie kaloryfer? 13.08.19, 22:34 Dzięki. Nowoczesny miałam na myśli tzw. płytowy. Spróbuję. Malowanie kaloryfera to będzie i tak sofcik w porównaniu z kładzeniem za nim tapety 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
kokosowy15 Re: Malowalyscie kaloryfer? 14.08.19, 14:43 Położenie tapety flizelinowej za kaloryferem to latwizna, bo smaruje się klejem ścianę a nie tapetę. Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: Malowalyscie kaloryfer? 14.08.19, 08:16 Malowałam 4 sztuki-Beckersem do drewna i metalu. Nic nie odłazi, dobrze się maluje bo farba nie śmierdzi i dodatkowo jest szybkoschnąca, więc jednego popołudnia można machnąć dwa razy i już. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Malowalyscie kaloryfer? 14.08.19, 09:21 chodzi o to by papierem sciernym stepic poprzednia farbe a najlepiej usunac. Potem kolejnym papierem sciernym juz mniej ostrym i potem trzecim. dopiero po usunieciu malujesz ale uzywasz do tego stosownej farby. Polecam Dulux. Odpowiedz Link Zgłoś
jeszcze_blizniaki Re: Malowalyscie kaloryfer? 14.08.19, 19:55 Mam dedykowaną, ale i tak czytałam, że niektórym odłazi w sezonie grzewczym. Zaryzykuję. Odpowiedz Link Zgłoś
aaa-aaa-pl Re: Malowalyscie kaloryfer? 14.08.19, 20:05 Tylko nie ma czegoś takiego jak przedmiot dedykowany ( farba, krem..) Odpowiedz Link Zgłoś