Dodaj do ulubionych

App Store - ratunku !!!!!

01.09.19, 21:39
Dziewczyny orientujecie się może jak jest ze ściąganiem płatnych aplikacji z App Store?
Nigdy z niczego płatnego nie korzystałam, dziś bawiłam się jakaś aplikacja i tam była opcja płatna i mi się niechcący wcisnęło z Touch ID ze akceptuje. Potem pojawiło się jakieś okienko do płatności ...sad
Nie wiem jak to działa ale pamietam ze jak zakładałam to App Store to musiałam podać dane karty kredytowej , czy to możliwe ze obciąża mi - chodzi o 150 dolarów wiec to nie przelewki ?
Co mam robić żeby to anulować ????
Obserwuj wątek
    • alaveda Re: App Store - ratunku !!!!! 01.09.19, 21:40
      Anulować
      • kukuk Re: App Store - ratunku !!!!! 01.09.19, 21:44
        No ale nie wiem jak ? Pomożesz
        • 3-mamuska Re: App Store - ratunku !!!!! 01.09.19, 21:49
          Możesz anulować ja kiedyś kupiłam grę, która niby miała być darmowa a przyszło mężowi ze 7 dni a potem 30£ na tydzień animował zobacz w mailach.
          • kukuk Re: App Store - ratunku !!!!! 01.09.19, 21:59
            Nie mam maili, wychodzi mi ze ja jednak tego nie kupiłam ?
            • rozalia_olaboga Re: App Store - ratunku !!!!! 01.09.19, 22:08
              A masz tę aplikację na telefonie? W sensie ikonkę?
              • beverlyja90210 Re: App Store - ratunku !!!!! 01.09.19, 22:10
                No właśnie mas aplikacje ? Ja nigdy nie musiałam danych karty kredytowej podawać !!!!
                • barattolina Re: App Store - ratunku !!!!! 01.09.19, 22:11
                  Oczywiście ze się podaje. Na samym początku jak zakładasz konto.
                  • beverlyja90210 Re: App Store - ratunku !!!!! 02.09.19, 21:34
                    Ja nienazywanie karty kredytowej wiec nie miałabym co podać o nigdy nie podawałam
                • kukuk Re: App Store - ratunku !!!!! 01.09.19, 22:15
                  Na pewno trzeba jak się zakłada konto może nie pamiętasz ja tez nie nam pojęcia która kartę ram podawałam nawet nie wiem jak to sprawdzić
                  • barattolina Re: App Store - ratunku !!!!! 01.09.19, 22:25
                    Trzeba wejść na swoje konto na AppleStore i tam głębiej przy nazwie użytkownika są metody płatności.
              • kukuk Re: App Store - ratunku !!!!! 01.09.19, 22:14
                Tak, no właśnie mam ale jak otwieram to ciagle jest jakby to nakierowanie na płatność , nie mogę z tego korzystać
                • barattolina Re: App Store - ratunku !!!!! 01.09.19, 22:20
                  Wejdź na rachunek to się dowiesz czy Ci ściągnęli.
            • engramus Re: App Store - ratunku !!!!! 01.09.19, 22:19
              Wejdz w swoje konto na AppStore i tam w zakladke Administruj abonamentami (albo cos podobnie brzmiacego) i tam powinna byc ta appka jesli ja kupilas. Dalej wejdz w nia i Zakoncz abonament.
              • smok_wawerski Re: App Store - ratunku !!!!! 02.09.19, 21:50
                BTW - każdą apke w AppStore można "zwrócić" w ciągu ok dwóch, trzech tygodni od zakupu. Na zwrot pieniędzy czeka się parę dni. To się akurat robi przez przeglądarkę.

Abonamentami się zarządza z poziomu konta w AppStore (kółeczko z avatarem)
              • pani-nick Re: App Store - ratunku !!!!! 02.09.19, 22:33
                Zarządzaj subskrycjami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka