etata 08.09.20, 21:55 Zbliżają się urodziny mojej żony. Zaoszczędziłem prawie 4000 złotych, ale nie mam koncepcji na prezent. Możecie mi poradzić coś nieszablonowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fitfood1664 Re: Prezent dla żony 08.09.20, 21:56 Taki cudowny mąż i nie wie co by jego kobiecie sprawiło przyjemność? Twoje cudowne stadło to czyste urojenia. Odpowiedz Link Zgłoś
etata Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:07 "Taki cudowny mąż i nie wie co by jego kobiecie sprawiło przyjemność? " Nigdy nie powiedzialem, że ja jestem cudownym mężem. Moja żona jest wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kotula Re: Prezent dla żony 08.09.20, 21:58 Na olx, proszę www.olx.pl/oferta/mloda-krowa-z-cielakiem-CID757-IDG0keG.html#e3fe0d0353;promoted Cena do negocjacji, może te 200 opuszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:01 celownik lepszy - deltaoptical.pl/celownik-noktowizyjny-yukon-sightline-n475s?from=listing Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Prezent dla żony 09.09.20, 07:16 Ja bym raczej poszla w swinke. Jak nie maja miejsca na stadko (prosiak tylko 250 zeta) moga wziac jedna ale bardziej wyszukana - wietnamska czy mangalice. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Prezent dla żony 10.09.20, 15:47 "Wietnamska czy mangalica" - rozmarzyłam się😍😉 Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:03 Zainwestuj w psychiatrę bo moim zdaniem ta żona wcale nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:04 Każdy może mieć niewidzialnego przyjaciela. Odpowiedz Link Zgłoś
adriana.la.cerva Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:06 Zgadzam się Ale niech nie zasyfia forum swoimi urojeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:07 o to to , a jego niewidzialny przyjaciel trójkę młodych Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Prezent dla żony 09.09.20, 08:56 On jeszcze nic nie kupił, on się tylko podnieca urojoną żoną i kupowaniem urojonego prezentu Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Prezent dla żony 09.09.20, 19:33 Bywalec i etata to jedno i to samo. Komplementowaniu się tego człowieka pod dwoma nikami, towarzyszą opary absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Prezent dla żony 10.09.20, 00:44 piataziuta napisała: > Bywalec i etata to jedno i to samo. > Komplementowaniu się tego człowieka pod dwoma nikami, towarzyszą opary absurdu. Niemożliwe. By mnie forowa cenzura wycięła. NIE JESTEM etatą. Odpowiedz Link Zgłoś
just_shelly Re: Prezent dla żony 10.09.20, 09:21 Nie. Jeśli na jednym nicku piszesz z telefonu lecąc z netu z danych, a z laptopa piszesz przez wifi. Możesz mieć jeszcze konto na którym piszesz z tel służbowego i konto z którego piszesz z laptopa w pracy łącząc się przez pracowe wifi. Nie zapominasz chyba, ze trafiłeś na forum zdecydowanie mądrzejszych od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Prezent dla żony 10.09.20, 10:39 Najśmieszniejsze jest, że mając bana na bywalca pisał na forum jako igor pukajew, więc wie jak obejść regulamin i jak rozmnażać "niezależne" tożsamości na forum. Gdyby pisał tylko z jednego urządzenia/konta, to pukajew byłby w tym czasie też automatycznie zablokowany. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Prezent dla żony 01.10.20, 13:59 Nieprawda. Nie ma żadnej weryfikacji IP wystarczy się przelogować na innego Nika. Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Prezent dla żony 01.10.20, 15:41 swiezynka77 napisał: > Nieprawda. Nie ma żadnej weryfikacji IP wystarczy się przelogować na innego Nik > a. > Nie wystarczy, bo jak mnie zbanowali i zaloxylam nowego nicka, to tez mnie za chwile zbanowali ale to bylo ze 2 lata temu... Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: Prezent dla żony 10.09.20, 10:31 "Niemożliwe. By mnie forowa cenzura wycięła.“ Mozesz pisac z innego komputera, np. z pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:05 Impreza w klubie ze striptizem męskim. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:07 gemlord.pl/pl/p/Perly-Akoya-w-zlotych-plomieniach/326 Ucieszyłabym się z tego, ale może twoją " żonę" nie kręcą błyskotki. Ty ją znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
etata Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:11 Dzięki za sugestię Nie jestem pewien, czy to jest właśnie to. Ale spróbuję wybadać. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:20 triss_merigold6 napisała: > Uwielbiam ten sklep. No ba. Pan Denejko ma też sprzedaż allegro, perły równie ładne lecz nie tak boleśnie kosztowne. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Prezent dla żony 08.09.20, 23:07 Bosze co tak drogo te perły To już fajniejsze i tańsze rzeczy mają w aparcie Np taki komplecik www.apart.pl/bizuteria/zlote-kolczyki-zawieszka-i-lancuszek-komplet/43001 Do tego kwiaty, bielizna i voila! Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Prezent dla żony 08.09.20, 23:18 Albo taki naszyjniczek www.apart.pl/bizuteria/naszyjnik-z-zoltego-zlota-z-diamentami-i-agatami-gwiazdki/37859 Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Prezent dla żony 09.09.20, 08:54 Toż mają i lepszej próby, np ten www.apart.pl/bizuteria/zloty-naszyjnik/37198 Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Prezent dla żony 09.09.20, 06:27 Są perły i perły, co zrobisz, tańsze i super drogie. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Prezent dla żony 09.09.20, 07:13 Akoya to bardzo dobre perly - ale oczywiscie kto sie dzisiaj wyznaje i czy to ma jakies znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:11 Jeśli Ty nie wiesz to tym bardziej obcy ludzie Ci tego nie powiedzą. Znam takiego gościa, ciągle robi żonie drogie prezenty niespodzianki i ciągle dostaje od mniej opieprz bo zupełnie nie trafia, tak jakby jej nie znał. Odpowiedz Link Zgłoś
etata Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:12 "Jeśli Ty nie wiesz to tym bardziej obcy ludzie Ci tego nie powiedzą. " Nie zgadzam się, czasami obcy ludzie mogą podsunąć doskonały pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Prezent dla żony 09.09.20, 22:48 Znam pana, który gdzieś tam np w Szwecji byliśmy, wchodzi do pierwszego z brzegu sklepu, podchodzi szybko do pierwszego wieszaka z ubraniami, sięga po niemal losowy ciuch ( mniej więcej rozmiar zna), płaci i przy wyjściu w drzwiach westchnienie ulgi i skarga do mnie: ojej jak on się zmęczył tymi zakupami ( zakup to był prezent dla żony w kraju kochanej). Perfumy kiedyś kupił jej może i drogie, nie wiem, Dior ale brzydkie i zapach nie podobał jej się. Kasa akurat dla niego znaczenia nie ma, żona absolutmie może/ mogła spełniać wszystkie swoje materialne fanaberie, i na usprawiedliwienie dodam, że kupował bo gotowała obiady, obierane ziemniaki na bazarze wracając z pracy, żeby nie musiała sama obierać. Odpowiedz Link Zgłoś
etata Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:15 Do pewnych osób pod rozwagę: Czy byłoby Wam głupio za te wszystkie złośliwości i przykrości, jakie mi sprawiecie, gdyby się jednak okazało, że mam cudowną żonę i wspaniałe małżeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:16 Może ktoś ma przepis na sałatkę vege z ziarnami? Kiedyś pyszna jadłam. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:59 Każda, którą posypiesz podprażoną dynią i słonecznikiem? Moja ulubiona to rukola, pomidorki koktajlowe i ziarenka. Odpowiedz Link Zgłoś
iwoniaw Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:20 Gdybyś miał cudowną żonę i wspaniałe małżeństwo, to byś nie pisał tych wszystkich obciachowych durnot. Bierz przykład z forumek mających cudownych mężów i wspaniałe małżeństwa - cieszą się swym szczęściem nie zawracając dudy w temacie całemu forum. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Prezent dla żony 09.09.20, 08:58 Mnie nie byłoby głupio. Bo ja nie wywlekam swoich urojeń na forum i bzdetów o "warsztatach miłości" i wstydzić się nie mam czego. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Prezent dla żony 09.09.20, 19:38 Nie. Masz też trójkę dzieci i jesteś idiotą mieszkającym w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Prezent dla żony 09.09.20, 20:22 W takim razie najlepszym prezentem bedzie czinkueczento na gaz. Odpowiedz Link Zgłoś
poskulasa Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:17 W prostocie siła. Zalóz stringi z napisem cały twój i zobaczysz będzie zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:22 Overlocka albo komputerową maszynę do szycia. I bon prezentowy do sklepu z tkaninami. Pomogłam? Odpowiedz Link Zgłoś
etata Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:27 "Pomogłam?" Nie jestem pewien, czy nie szydzisz ze mnie. Mam nadzieję, że nie. Bo byłoby mi przykro, gdybyś Ty też dołączyła do nieżyczliwego mi na tym forum grona. Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:37 Coś Ty, to jest prezent, który by mnie mega ucieszył. Jeśli żona szyje, to masz temat ogarnięty Odpowiedz Link Zgłoś
etata Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:42 "Coś Ty, to jest prezent, który by mnie mega ucieszył. Jeśli żona szyje, to masz temat ogarniętysmile" Uff Podejrzewam, że mogłoby ją to ucieszyć, sądzę nawet, że miałaby do szycia smykałkę. Ale nie miałaby czasu, szczególnie teraz, gdy covid mocno nam zaburzył życie. Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:47 Rozumiem. Z mojej perspektywy: zawsze fajnie dostać biżuterię, zegarek albo torebkę. Podpatrz, co żona nosi, żeby trafić w coś w jej stylu. No i wiesz, jakąś dobrą książkę dołóż Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: Prezent dla żony 09.09.20, 12:28 Mnie tu podpowiedziano że zegarki Tissot są dobrej jakości a nie kosztują miliony monet Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: Prezent dla żony 09.09.20, 22:38 Potwierdzam jako użytkowniczka Tissota, mój od 10 lat bezawaryjny i w ogóle jak nowy A dla e-taty mam propozycje fajnych pierścionków: wkruk.pl/bizuteria/pierscionki/pierscionek-zloty-w-kruk-2208 wkruk.pl/bizuteria/pierscionki/pierscionek-zloty-w-kruk-2207 wkruk.pl/bizuteria/pierscionki/pierscionek-zloty-z-kamieniami-szlachetnymi wkruk.pl/bizuteria/pierscionki/pierscionek-srebrny-szekspirowska-5 wkruk.pl/bizuteria/pierscionki/pierscionek-zloty-z-ametystem-oraz-iolitami-1 Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Prezent dla żony 09.09.20, 19:23 O jak ja bym się ucieszyła z takiego prezentu! Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:22 Ergometr wioślarski concept 2, ale musisz trochę dołożyć Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:26 Albo taka jedynka, w przyszłym roku sobie muszę kupić, nie mogę się doczekać... m.olx.pl/oferta/lodz-lodka-wioslarska-skif-skiff-jedynka-85kg-CID767-IDBXqt9.html Odpowiedz Link Zgłoś
lellapolella Re: Prezent dla żony 08.09.20, 22:31 Kup dla siebie coś wypasionego- ona tak cię wielbi, że z pewnością ją to uszczęśliwi! Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Prezent dla żony 09.09.20, 04:35 asfiksja napisał: > Byle nie ajfona. Co wy tu macie z tymi ajfonami? A żonie kotka kup. Albo dwa. 🐱🐱 Odpowiedz Link Zgłoś
etata Re: Prezent dla żony 09.09.20, 06:01 "A żonie kotka kup. Albo dwa." Dzięki, ale ona nie potrzebuje małych kotków – ma swojego tygryska Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Prezent dla żony 09.09.20, 09:00 Masz jeszcze jakieś wątpliwości ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Prezent dla żony 09.09.20, 10:43 Za to józka rozpoznaję już po tytule wątku😆 Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: Prezent dla żony 08.09.20, 23:06 Luksusową torebkę. Pierścionek z brylantem. Zegarek. Trochę oklepane, wiem. Wypasiony rower. Weekend w spa, chociaż za cztery tysie to nie wiem, miesiąc chyba Kolacja z gwiazdką michelina. Wycieczka do Paryża, można połączyć z michelinem albo brylantem. Bilet na koncert ulubionego zespołu gdzieś dalej, z przelotem. Wiem, wiem, corona, ale może by się udało. Złote serduszko wośp, nie musi być z numerem jeden. A co lubi Twoja żona? Czym się interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
etata Re: Prezent dla żony 08.09.20, 23:21 Dziękuję za listę Wycieczka do Paryża byłaby dla niej super, ale covid.... Postaram się, żebyśmy za rok polecieli do Paryża. Co lubi i czym się interesuje? Najbardziej lubi podróże. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Prezent dla żony 08.09.20, 23:41 To i na ciuchach zaoszczędzi bo tam podobno się beznadziejnie ubierają... Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Prezent dla żony 09.09.20, 01:21 Chciałam napisać, że 4 tys na jakiś wyjazd by starczyło. Chyba, że może nuda i covid. Ale jak żona lubi podróże z Tobą to wyjazd w Polskę niespodziankowy zorganizowany od a do zet przez Ciebie mógłby być? Odpowiedz Link Zgłoś
etata Re: Prezent dla żony 09.09.20, 01:35 "Ale jak żona lubi podróże z Tobą to wyjazd w Polskę niespodziankowy zorganizowany od a do zet przez Ciebie mógłby być?" Też trochę nie bardzo teraz – musielibyśmy ciągnąć ze sobą dzieci. A podczas covida średnio mi się to uśmiecha. Odpowiedz Link Zgłoś
monique_alt Re: Prezent dla żony 09.09.20, 10:26 Jeżeli macie małe dzieci to ty zostajesz w domu z nimi a małżonce fundujesz wypasiony pobyt w spa w jakimś ładnym miejscu na cały weekend. Ewentualnie płacisz też za jakąś żony kleżankę żeby jej smutno samej nie było. Jeżeli dzieci większe to zatrudniasz do nich opiekunkę na cały weekend a sam zabierasz żonę na cały weekend do jakiegoś wypasionego hotelu w ładnym miejscu. 4 tyś. powinno wystarczyć. Gdybyś był moim mężem to bym się z takiego prezentu bardzo ucieszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
etata Re: Prezent dla żony 09.09.20, 16:11 "Gdybyś był moim mężem to bym się z takiego prezentu bardzo ucieszyła." Dzięki, to fajny pomysł, ale podczas covidu raczej się nie włóczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Prezent dla żony 09.09.20, 22:58 Ja też I nawet coś w tym klimacie ( ale brak wypasionego hotelu za to wstęp do wszystkich muzeów w mieście gratis w cenie hotelu) zdaje się dostanę w tym miesiącu od męża w ramach prezentu. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Prezent dla żony 08.09.20, 23:38 Mąż mady? Bodystocking i 30 domowych testów na chlamydię. Odpowiedz Link Zgłoś
trampki-w-kwiatki Re: Prezent dla żony 09.09.20, 08:59 Jezu! Dlaczegóż, ach dlaczegóż mój mózg wyobraził sobie czyjegoś męża ubranego w bodystocking!? Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Prezent dla żony 09.09.20, 11:26 Sorry Ja tam sobie wyobrażam raczej madę ubraną w bodystocking. Luźny w biuście. Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: Prezent dla żony 09.09.20, 07:45 Zamiast narzekać na złośliwość forumek, przybliża kategorie zainteresowań żony. Ewentualnie wyklucza coś (np. "nieusportowiona" albo "raczej nie nosi biżuterii"). Ja mam propozycję: ubranie szyte na miarę w dobrej pracowni krawieckiej. Jedwabna suknia na wielkie wyjścia albo jedwabna bluzka + kostium z dobrej wełny. Tylko to nie będzie niespodzianka, to byś musiał uzgodnić z żoną Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: Prezent dla żony 09.09.20, 07:46 Przybliż, wyklucz - autokorekta zmieniła na tryb oznajmujący, ale chyba wiadomo, o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
etata Re: Prezent dla żony 09.09.20, 08:10 "Zamiast narzekać na złośliwość forumek, przybliża kategorie zainteresowań żony. Ewentualnie wyklucza coś (np. "nieusportowiona" albo "raczej nie nosi biżuterii")." Najbardziej chyba lubi sztukę ( o podróżach już wspomniałem). Poza tym raczej nie przywiązuje wagi do rzeczy materialnych. I stąd też mam problem z prezentem. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Prezent dla żony 09.09.20, 23:02 Długi i przerywany kawiarniami/ pubami dla odpoczynku rajd całodniowy po galeriach sztuki od swojego " tygryska" Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Prezent dla żony 09.09.20, 23:03 Nie wiem tylko jak wydać w powyžszych okolicznościach przyrody te 4 tys. Ale dacie radę Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Prezent dla żony 09.09.20, 23:05 Np reprodukcji nakupcie w sklepikach przygaleriowych bo na oryginalne dzieło sztuki kasy zabraknie. Albo książki, albumy jakieś. Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: Prezent dla żony 10.09.20, 09:34 Kilkudniowy wypad do miejsca naszpikowanego sztuką. Np. Florencja albo Drezno. Odpowiedz Link Zgłoś
etata Re: Prezent dla żony 09.09.20, 08:12 "Ja mam propozycję: ubranie szyte na miarę w dobrej pracowni krawieckiej. Jedwabna suknia na wielkie wyjścia albo jedwabna bluzka + kostium z dobrej wełny. Tylko to nie będzie niespodzianka, to byś musiał uzgodnić z żoną smile" Dzięki Myślę, że to fajny pomysł, ale w tym roku odpada z powodu wirusa. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Prezent dla żony 09.09.20, 08:22 Bo nie wychodzi z domu, taka lękowa? Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Prezent dla żony 09.09.20, 08:42 Chyba bym męża zabiła za taki prezent Na uj mi kostium z dobrej wełny?! Ile będę go nosiła zanim stanie się kompletnie niemodny? I co wtedy mi da , że uszyty został z wełny ostrzyżonej przy blasku księżyca z owcy karmionej białymi truflami i słuchającej Chopina?! A suknia na wielkie wyjścia? To mam chodzić co miesiąc do opery w jednej i tej samej kiecce? Nie , dziękuję. Po prostu daj żonie tą kasę i niech ją wyda na co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Prezent dla żony 09.09.20, 23:11 W dudzie z kostiumem z wełny. Ale z wełny ostrzyżonej przy blasku księżyca z owcy karmionej białymi truflami i słuchającej Chopina? Urzekła mnie Twoja wełna i owca więc może kostium byłby ok? Nie jednak nie, dziękuję, nie. Samą miniaturową owcę przyuczoną do korzystania z kuwety plus karma i dobrze zsocjalizowaną to może bym i chciała. W prezencie. Od męża. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Prezent dla żony 09.09.20, 23:23 Taką czyściutką, białą jak z reklamy to i ja bym chciała Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Prezent dla żony 10.09.20, 10:59 A jeszcze gdyby było to milusie jagnię? Widziałam tylko niedawno noworodki kozie ale jagnię też pewnie słodziak😉 Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: Prezent dla żony 10.09.20, 10:26 To była tylko propozycja, a i to nie dla ciebie, więc na swoje eleganckie pytanie " na ...uj mi" odpowiedz sobie sama. W przeciwieństwie do "tanich" i modnych fatałaszków z sieciówek, klasyczny i dobrze skrojony kostium nie jest czymś, co wyjdzie z użycia za dwa sezony. Z ekstra suknią jest podobnie - jeśli masz cos naprawdę wysokiej klasy, to zwyczajnie szkoda ci rzucić to w kąt po kilku założeniach. Jeśli temu ubraniu bliżej jest do haute couture niż do aktualnych wymysłów speców od fast fashion (gdzie suknie wieczorowe projektuje i szyję się z tym samym podejściem, co t-shirty za 20 zł), to nie będzie za chwilę wyglądać "niemodnie". Dobra wełna to taka, która się ładnie układa itd. Przyjrzyj się garniturom za kilka tysięcy. Twoje bajdurzenie o świetle księżyca i truflach pięknie pokazuje, że łykasz pitu-pitu z tekstów reklamowych jak gęś kluski, a o tym, skąd się bierze prawdziwa jakość, nie masz pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Prezent dla żony 10.09.20, 11:11 Jakbym miała wybierać między wysoką klasą i prawdziwą jakością czegokolwiek ( haute couture np) za stosy monet , a żyjątkiem typu źrebie/ koza/ jagnię - wybieram zwierzaka bez chwili namysłu. Prezent ma kurczę cieszyć, nie? Sukienki wolę wybierać i kupować sobie sama😉 Mgła i heca - inne prezenty Was cieszą i tyle. Autor ma listę prezentowych propozycji niech wybiera bo zna żonę ( ona istnieje?). Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Prezent dla żony 10.09.20, 11:13 O, szczeniaka kiedyś w prezencie znienacka dostałam mając 14 lat. Aż usiadłam w przedpokoju na podłodze obejmując go z wrażenia i radości. Zatkało mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
donica35 Re: Prezent dla żony 09.09.20, 09:38 Samochód kup jej wreszcie, coby tę trójkę dzieci mogła przewozić z Palędzia do miasta😜 Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Prezent dla żony 09.09.20, 15:02 Moj tata kupil mamie auto bodajze za 1200, zeby mogla do Tesco jezdzic Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Prezent dla żony 09.09.20, 15:06 ja wiem, że za grosze paździerza można kupić ale strach tym jeździć i jeszcze dzieci wozić. Poza tym to trzeba ubezpieczyć i na dzień dobry parę stówek wydać na wymianę eksploatacyjną, nie licząc napraw. Za 4k można kupić średniej półki rower. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Prezent dla żony 09.09.20, 23:18 Budżet skromny na auto. Psiapsiuła dostała od męża nawet spore. Ale najpierw miesiącami marudziła mężowi o różne prezentowe wyjścia koleżanek w stylu, no widzisz Gienek, ( tu spojrzenie z wyrzutem), inni mężowie to zabierają żony do muzeum.( innym razem kolejnego dnia mężowi z inną końcówką to samo...do teatru/ do kina/ na wycieczkę/ do Londynu/ itd. A pewnego dnia wchodzi do domu, a mąż: choć Gienia mam prezent dla Ciebie pod choinkę. Idziemy do salonu. I dziewczyna ma nowe białe auto. Odpowiedz Link Zgłoś
maliniak665 [...] 09.09.20, 12:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Prezent dla żony 09.09.20, 14:57 ja bym była zachwycona nową ukośnicą dewalt albo festool Odpowiedz Link Zgłoś
etata Re: Prezent dla żony 09.09.20, 16:16 Z czymś takim moja żona (ani tym bardziej ja) nie poradziłaby sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: Prezent dla żony 09.09.20, 16:22 Konia!! Chociaz za 4 tys moze byc trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
etata Re: Prezent dla żony 09.09.20, 16:27 "Konia!!wink Chociaz za 4 tys moze byc trudno..." Odpowiedz Link Zgłoś
asfiksja Re: Prezent dla żony 09.09.20, 19:52 Moim zdaniem ten na przykład jest prześliczny: www.olx.pl/oferta/kon-zrebie-CID103-IDGquVG.html#2b2dcc9509;promoted Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: Prezent dla żony 10.09.20, 14:59 Tylko przez najblizsze 2,5 roku bedzie musiala tylko karmic i oplacac pensjonat. A potem zaplacic za ujezdzenie. To juz lepiej pieska. Np Blue Bay Shepherd przypominajacy wilka lub owczarka o niebieskim futrze kosztuje skromne 3000$ Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Prezent dla żony 10.09.20, 15:51 Utrzymanie źrebaka podobno droższe niż konia w dojrzałym wieku Te psy to jakiś fotomontaż ? Przepiękne. Mogłabym przytulić jakiegoś wilczaka na przykład. W życiu nigdy od męża na pewno nie dostanę. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Prezent dla żony 09.09.20, 17:20 skoro potrafi obsługiwać blender, to i z ukośnicą da radę Odpowiedz Link Zgłoś
asia_i_p Re: Prezent dla żony 09.09.20, 19:01 Ja ci mogę powiedzieć, jaki prezent od męża mnie ostatnio bardzo ucieszył - kupił mi kredki Caran d'Ache Neocolor II. Myślę, że to nieszablonowe i nawet nie wydasz 4000 zł, tylko pewnie ci to niekoniecznie pomaga. Powinieneś wiedzieć, jakie żona ma hobby. Mój mąż wiedział, zanim sama to wiedziałam, od prezentów od niego zaczął się mój powrót do rysowania. Odpowiedz Link Zgłoś
etata Re: Prezent dla żony 09.09.20, 19:14 "kredki Caran d'Ache Neocolor II. " Dzięki Chociaż te kredki kupię dzieciom, a nie żónie Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Prezent dla żony 09.09.20, 19:24 Właśnie zbliżają się moje urodziny! Serio, serio. Może Tyś mój mąż ? Za 4000 dużo bym wymyśliła Odpowiedz Link Zgłoś
etata Re: Prezent dla żony 09.09.20, 19:38 "Właśnie zbliżają się moje urodziny! Serio, serio. Może Tyś mój mąż smile ?" Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: Prezent dla żony 09.09.20, 19:45 Cos, co bedziecie mogli zrobic razem, bedzie miala dobre wspomnienia, nie tylko materialny prezent. Jesli lubi podroze, to wez ja gdzies, gdzie jest cieplo i dobre jedzenie (np. regionalne i nie smakujace tak dobrze w innych miejscach). Plus jakies atrakcje do zwiedzania albo kawal plazy zeby zalegac, w zaleznosci od upodoban. BTW, nie pisales czasem, ze jestes kobieta? Jak sie jakis nick myli w zeznaniach, inni sie robia zlosliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
etata Re: Prezent dla żony 09.09.20, 19:57 'BTW, nie pisales czasem, ze jestes kobieta? Jak sie jakis nick myli w zeznaniach, inni sie robia zlosliwi." Tak, pisałem tak – miałem chwilowy kryzys (widmo choroby), za który już przeprosiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Prezent dla żony 09.09.20, 23:25 On nie chce podróży bo covid. Więc może samo dobre jedzonko na mieście. Budżet na restaurację chyba ok??? Ja chodzę raczej do dużo tańszych i za rzadko Niestety Odpowiedz Link Zgłoś