kura17 Re: Pizza, czy obiad domowy? 11.09.23, 18:28 pizza to nie, ale jakbym miala odwage zamowic sobie pikantne skrzydelka z KFC - to zawsze! jem bardzo malo kupnego fast-fooda (nie smakuje mi), ale te konkretne skrzydelka uwielbiam ... mniam ... tylko kalorie tego cholerstwa powstrzymuja mnie przed cosobotnia wizyta ... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Pizza, czy obiad domowy? 11.09.23, 18:53 To zależy jak się chce. Wiem gdzie jest dobra pizza w mieście. PS. Nie jeżdżę po pizze ale ja przywożą. Zajmuje to około pół godziny. No chyba, że jemy pizzę na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna156 Re: Pizza, czy obiad domowy? 11.09.23, 19:11 Pizza nie - nie lubię, mogę obgryźć brzeżek, i tyle (ciasto jest ok, nie przepadam za tym, co na niej. Foccacię lubię). Wok spoko, ale wołowina ujdzie, choć nie lubię mięsa Wybieram opcję nr 3 - azjatyckie danie z owocami morza np. To mogę codziennie jeść. Ostatnio mam fazę na poke bowle z rybą, ryżem, warzywami i owocami. Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Pizza, czy obiad domowy? 11.09.23, 19:27 Nie lubie buł z ciasta, mogę jechać po zupę do jadlodajni ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Pizza, czy obiad domowy? 11.09.23, 19:57 Preferowalabym obiad, ale jesli to ja mam stac nad garami to wole jechac po pizze. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Pizza, czy obiad domowy? 11.09.23, 20:46 Pizza na kalafiorowym spodzie Odpowiedz Link Zgłoś
mamkaantka Re: Pizza, czy obiad domowy? 13.09.23, 19:27 Nie przepadam za fast foodami, zdecydowanie wybieram domowy obiad. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Pizza, czy obiad domowy? 13.09.23, 19:37 To zależy czy; mam ochotę na pizzę czy na chińskie jaka jest pogoda czy wydałam za dużo kasy ostatnio ile kalorii mogę jeszcze zeżreć czy mam ochotę na drinka inne Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Pizza, czy obiad domowy? 13.09.23, 19:40 Gotowanie, to kara zatem pizza. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Pizza, czy obiad domowy? 13.09.23, 20:04 Mogę jechać 3 km po coś dobrego do żarcia, ale niekoniecznie pizzę W każdym razie gotować nie lubię i mi się nigdy nie chce, więc jak mam wybór, czy zamówić/wyjść do knajpy, czy gotować to wybieram pierwszą opcję. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Pizza, czy obiad domowy? 13.09.23, 20:06 mogę spokojnie gotować w domu? to gotuję w domu. może niekoniecznie wołowinę, ale warzywa, owszem. ze smażonym ryżem, na przykład! aczkolwiek pizzę kocham, to takie moje comfort food, gdy nie mogę spokojnie gotować we własnej kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
enigma81 Re: Pizza, czy obiad domowy? 13.09.23, 20:22 Jeśli mam do wyboru pizzę albo cokolwiek innego to zawsze wybiorę to drugie. Nie lubię pizzy. Dej przepis na tą wołowinę, plis. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewska.asma Re: Pizza, czy obiad domowy? 14.09.23, 17:29 Nie kupuje jakieś syfiastej pizzy za miliony tylko robię sama A jeżdżenie po co żeby coś odebrać niezdrowego jest żałosne bo przecież w tym czasie już można zrobić jakąś potrawę typu makaron z pesto ahahah Odpowiedz Link Zgłoś
hosta_73 Re: Pizza, czy obiad domowy? 15.09.23, 13:37 To zależy czy chce mi się gotować. Jeśli nie to nawet najszybszy obiad przegra z pizzą. Odpowiedz Link Zgłoś