Dodaj do ulubionych

Łzawienie oczu

19.02.25, 11:19
Bardzo lzawia mi ostatnio oczy, szczególnie na dworze w słoneczny dzień. Poprzedni okulista zlał temat, muszę się umówić do innego ale to potrwa. Czy znacie jakieś skuteczne krople, które mogą pomóc? Pracuję oczywiście przy komputerze. Okulary przeciwsłoneczne mam ale nie od optyka.moze warto zainwestować w szkła z jakimiś filtrami? Co się u was sprawdza?
Obserwuj wątek
    • gajmal Re: Łzawienie oczu 19.02.25, 11:50
      Może warto spróbować krople na suche oczy.
      • asia.sthm Re: Łzawienie oczu 19.02.25, 12:27
        gajmal napisała:

> Może warto spróbować krople na suche oczy.

O to to. Wbrew logice suche oczy łzawià.
    • feniks_z_popiolu Re: Łzawienie oczu 19.02.25, 12:19
      Też mam ten problem, mój okulista przepisał mi krople antyalergiczne akurat Allergodil, mi pomagają.
    • alina460 Re: Łzawienie oczu 19.02.25, 12:33
      Kup krople, ale poproś o takie bez konserwantów.
    • lella_two Re: Łzawienie oczu 19.02.25, 13:54
      Mąż ma takie, z kwasem hialuronowym. Twierdzi, że pomagają.
    • alpepe Re: Łzawienie oczu 19.02.25, 14:04
      Mnie też, ale to od mrozu i zbyt mocnych szkieł.
    • eva_evka Re: Łzawienie oczu 19.02.25, 16:58
      Spróbuj na noc Thealoz Duo ale żel, takie krople w ampulkach. Mi oczy łzawią od suchego powietrza szczególnie latem w klimatyzacja i ten żel pomaga
    • livia.kalina Re: Łzawienie oczu 19.02.25, 17:03
      Moje oczy bardzo łzawiły do czasu aż nie kupiłam innego korektora pod oczy. Co ciekawe- kiedyś nie łzawiły a po kilku latach używania tego samego, zaczęły bardzo łzawić. Nie łączyłam tego z korektorem, dopiero jak chciałam wypróbować inny produkt to się zorientowałam, że łzawienie ustało. Moje łzawienie też bardzo nasilało słońce i wiatr.
    • mayaalex Re: Łzawienie oczu 19.02.25, 17:19
      teraz juz zaczynaja pylic drzewa, warto wyprobowac krople na alergie, u mnie pomaga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka