Dodaj do ulubionych

Czy ktos ma jakies wiesci od Danwik?

14.12.04, 11:09
Wszystko jest w tytule. Dawno jej nie bylo na forum (albo ja przegapilam) i
ciekawa jestem jak jej sie udaje wyjsc na prosta w kwestiach rodzinnych,
zwlaszcza teraz przed swietami. Jakby nie bylo - zycze jej duzo ciepla i
radosci dla skompensowania ostatnich przykrych przezyc. Z nadzieja, ze zajrzy
na forum i przeczyta smile
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • danwik Re: Czy ktos ma jakies wiesci od Danwik? 14.12.04, 13:30
      Le_lutki bywam na forum ale niezbyt aktywnie ...brak weny twórczej + 1000 mysli
      kłębiących się w głowie. Cóż mam powiedzieć ... złożyłam pozew rozwodowy, eh
      nawet nie zdawałam sobie sprawy jak cienka jest nitka dzieląca miłość od
      nienawiści ...nie wyobrażam sobie dalszego życia z Nim i mam nadzieję,że ułożę
      sobie życie od nowa i wbrew wszystkiemu Jemu też tego życzę ...ja chcę po
      prostu żyć z dziećmi - w spokoju, w domu wypełnionym miłością: prawdziwą, nie
      na pokaz, sztuczną i wymuszoną. Wierzę, że dam sobie radę i będzie to z
      pożytkiem dla dzieci, bo niestety atmosfera, która obecnie panuje w domu też Im
      sie udziela sad
      Le_lutki dziękuję za życzenia "przedświąteczne" ...brrr zawsze czekałam z
      radością na Święta ...w tym roku marzę żeby szybko minęły i zaczął się już NOWY
      roksad
      pzdr cieplutko i baaaardzo dziękuję za pamięć ... nawet nie wiesz jaką radość
      sprawiło mi przeczytanie Twojego postu smile)))) agnieszka
      ps. pozwolę sobie poczekać z życzenia świątecznymi do przyszłego tygodniasmile
      • ania.silenter_exunruzanka Re: Czy ktos ma jakies wiesci od Danwik? 14.12.04, 15:02
        Agnieszkosmile
        Silna z Ciebie kobitkasmile. Bardzo mi się to podobasmile)). Trzymam kciuki, aby
        Święta, mimo wszystko, były dla Ciebie i Twoich dzieci udane i aby wszystko w
        Twoim życiu poukładało się jak najszybciejsmile.
        pozdrawiam
        • mamadwojga Re: Czy ktos ma jakies wiesci od Danwik? 14.12.04, 15:55
          Fajnie Le_lutki że zaczęłaś ten wątek. Ja się też ostatnio zastanawiałam jak
          Agnieszka sobie radzi.
          Agnieszko- cieszę się że udało Ci się odnaleźć w nowej sytuacji, żę masz siłę i
          determinację do konkretnego rozwiązania całej sprawy. Podziwiam, pozdrawiam i
          trzymam kciuki za Ciebie.
          • jasmina251 Re:Kochany Danwiku 14.12.04, 21:45
            Trzymaj się dzielnie
            Z pewnością te święta nie będą zbyt przyjemne jak nie najgorsze do tej pory.
            Może zabrzmi to banalnie ale mysle o Tobie od czasu pojawienia się Twojego
            postu.
            Najważniejsze że masz dla kogo żyć.
            Ty jesteś laska i jeszcze będa klękać u Twoich stóp Ci wszyscy niewiernbir
            Pozdrawiam Cię Justyna
      • le_lutki Danwik 15.12.04, 09:16
        Uh, ale sie ciesze, ze sie objawilas smile
        Rozumiem doskonale brak weny tworczej - lepiej sie pisze i udziela bedac w
        dobrej formie, to pewne.
        Zycze Ci w takim razie, zeby obecny rok minal szybko i - mimo wszystko - nie za
        smutno, zebys szybko zamknela ten rozdzial i otworzyla nowy - optymistyczny i
        cieply, otoczona tymi, ktorzy Cie nadal bardzo kochaja smile Z tzw "reszta" wiem,
        ze sobie poradzisz, kochana, bo jestes twarda sztuka, nic tylko podziwiac.
        Gorace usciski dla Ciebie i Twoich dzieciaczkow juz teraz, jako, ze od tej
        soboty az do po-swiat nie bede miec dostepu do internetu, bo wyjezdzamy.
        Trzymaj sie dzielnie i z usmiechem, a mezczyzna, ktory odegra wlasciwa role w
        Twoim zyciu juz na pewno gdzies na Ciebie czeka. Jestem przekonana!
        Caluje mocno
        Ania
        • danwik Re: do Le_lutki :) 15.12.04, 10:01
          Aniu - w związku z tym, iż nie będzie Cię na forum do Świąt - już dzisiaj
          składam Tobie i Twojej rodzinie najserdeczniejsze życzenia Świąteczne -
          zdrowych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz spełnienia najskrytszych
          marzeń w nadchodzącym Nowym 2005 roku
          pzdr cieplutko. agnieszka
          • le_lutki Re: do Le_lutki :) 15.12.04, 10:05
            Danwiku drogi - bardzo Ci dziekuje. Czy moglabys prosze przeslac mi swoj adres
            mailowy, bo gdzies mi zanikl. Tak, zebym mogla sie do Ciebie czasem odezwac
            prywatnie.
            Z gory dziekuje!
            • danwik Re: do Le_lutki :) 15.12.04, 10:24
              Oczywiście smile
              agnestom@poczta.onet.pl (hmm jeszcze "tom" i trzeba będzie zmienić - o czym
              zawiadomię smile
              pzdr.aga
      • magdomis Re: Czy ktos ma jakies wiesci od Danwik? 15.12.04, 10:35
        Agnieszko!!!!
        życzę Ci dużo siły w te Święta i wiary w to, ze przyszły rok będzie już takim
        dużym światełkiem w tunelu, zdrowia i spokoju ducha oraz aby miłosć Twoich
        dzieci i życzliwość przyjaciół Cie umacniała - takie życzenie złożę też mojej
        siostrze, która w tym roku jest na bardzo ostrym zyciowym zakręcie łącznie z
        rozwodem i innymi perypetiami ..... Trzymaj się!
        Madzia
    • laskosia Re: Czy ktos ma jakies wiesci od Danwik? 15.12.04, 09:06
      Hej Danwik smile
      tak jak dziewczyny zastanawiałam się, co u Ciebie- nie widać Cię tu często-
      przeczytałam Twoją listę życzeń- napisałaś, że chciała byś dostać rozwód... mam
      nadzieję, że Mikołaj będzie o Tobie pamiętał i przyniesie Ci dużo dobrych
      rzeczy- takich, które teraz są Ci potrzebne, ja myślę o Tobie ciepło i
      pozdrawiam serdecznie Ciebie i Twoje dzieciaczki smile
      Kasia mama Igi
      • danwik Re: DZIĘKUJĘ !!!!!!!!!!! 15.12.04, 09:47
        Naprawdę jest mi ogromnie miło, że o mnie choć troszkę (czasami) myślicie smile))
        Powtarzam się, ale naprawdę osobiście niewyobrażam sobie życia bez Forum a na
        dzień dzisiejszy - Waszego wsparcia. Choć nie znamy się w "realu" ten nasz
        wspólny wirtualny świat jest dla mnie równie bliski jak "psiapsiółki" z
        sąsiedztwa ... Przepraszam, że nie jestem obecnie zbyt aktywna na emamach i
        przyznaję z niekłamaną dumą i radością, że bardzo mnie cieszy fakt, że o mnie
        pytacie i przede wszystkim, że mnie jeszcze pamiętacie smile))
        Postanawiam się poprawić i choć troszkę zwiększyć aktywność ... a Wam Kochane z
        całego serca dziękuję i ściskam Was oraz Wasze rodziny gorąco.!!!!
        pzdr ciepło. agnieszka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka