meg27_3 27.07.10, 12:13 Mozecie mi napisac jakie rodzaje kaszek dajecie swoim dziecią z tej firmy i czy one wszystkie nie sa slodzone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
terpuka Re: Kaszki HOLLE 27.07.10, 12:50 wszystkie są bez cukru i aromatów. Ja podaję jaglaną(bezglutenową) owsianą i orkiszową, na zmianę. są jeszcze mleczne i z owocami, ale na mleko mała jest uczulona a owoce wolę dodać świeże i codziennie inne:) Odpowiedz Link Zgłoś
terpuka Re: Kaszki HOLLE 27.07.10, 15:24 teraz 12, przez 6 mcy była tylko na piersi, później zaczęłam z kaszką jaglaną i owsianą jako ekspozycja na gluten, orkiszową podałam jakoś w 9mcu Odpowiedz Link Zgłoś
zeusowa Re: Kaszki HOLLE 27.07.10, 19:34 moja wcina jaglaną +owoce słiczkowe oraz jaglaną z guszką i jabłkiem o ile pamiętam. ma 8 i1/2m-c kaszki na wodzie robie. Odpowiedz Link Zgłoś
misior_biorn Re: Kaszki HOLLE 27.07.10, 20:06 Wszystkie są bez cukru i chyba wszystkie są pełnoziarniste. Ja zaczęłam wprowadzanie kaszek od Holle ryżowej, ale później jej już nie kupowałam, bo synkowi nie smakowała specjalnie. Z ryżowych kupowałam później już tylko kleik nestle, bo tez jest bez cukru, ale używałam go tylko do zagęszczania zupek albo pół na pół z za słodkim na mój gust Sinlaciem. Później była orkiszowa w ramach ekspozycji na gluten i jaglana. Raz kupiłam owsianą, gdzieś tak od 10. miesiąca synek je na zmianę babymusli i jaglaną z jabłkiem i gruszką. Wszystkie kaszki robiłam na wodzie z dodatkiem owocu, na początku były to najczęściej owoce słoiczkowe, a teraz już praktycznie zawsze świerze (tarke jabłko, gruszka, banan, brzoskwinia...). Odpowiedz Link Zgłoś