christych 10.04.05, 16:58 Mam problem z ręcznym ściąganiem pokarmu. Macie jakieś fajne sposoby?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qlerka Re: ściąganie pokarmu 10.04.05, 18:27 A na czym polega Twój problem? Ja ściągam kilka razy dziennie i nie mam żadnego problemu. Początki były trudne, wymaga to pewnej wprawy. Często wszystko zależy od dobrego dopasowania silikonowych elementów. Na początku pobudzasz pierś (może to trwać kika minut), a potem już tryska :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
christych Re: ściąganie pokarmu 11.04.05, 17:35 Szczególnie chodzi mi o to pobudzanie piersi. Zajmuje mi to strasznie dużo czasu za każdym razem, a moja dzidzia jak się przyssie , to od razu łyka, więc chyba coś robie nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
1976anita Re: ściąganie pokarmu 12.04.05, 14:59 mi pomagał gorący termofor przyłożony do piersi lub gorący prysznic. I bardzo ważne jest nie stresować się. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
monikadk Re: ściąganie pokarmu 14.04.05, 21:31 Ja najpierw robie kilka okładów gorącą pieluchą nagrzaną pod strumieniem gorącej wody i jak tak ją przykładam to odrazu powoli masuję. 2-3 zmiany pieluchy i mleko tryska. Monika Odpowiedz Link Zgłoś