vivien222 13.01.06, 10:42 Do mam karmiacych: Czy nie boicie sie jesc jajek? I czy ewentualnie jecie je w normalnych ilosciach jak przed karmieniem? Podobno bialko kurze bardzo uczula niemowlaki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.bujak Re: Jajko ???? 13.01.06, 10:50 nie zakladaj a'konto, ze cos uczuli Twoje dziecko, bo myslac w ten sposob musialabys nie jesc prawie nic, jedz wszystko i obserwuj dziecko, jak bedzie sie dzialo cos niepokojacego, wtedy wykluczaj dane produkty z diety mozliwe, ze Twoje dziecko nie jest uczulone na jajko, wiec po co masz go nie jesc karmie piersia i jem jajka w takich ilosciach, jak zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Jajko ???? 13.01.06, 15:13 Nie zakładałam z góry uczulenia na coś - chociaż mam trochę alergię. Bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
moniquev Re: Jajko ???? 13.01.06, 15:18 witaj ja jajka jem normalnie bardzo lubie jajecznice i nie wyobrazam sobie nie jesc jej...zauwazylam tylko ze pozniej kupki mojego stasia poprostu smierdza jajkami i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
vivien222 Re: Jajko ???? 14.01.06, 09:37 Ooooo, to pocieszajace :) Dzisiaj na sniadanie pyszna jajecznica na maselku :)))) Odpowiedz Link Zgłoś