Gość: kasia.s IP: *.* 24.12.02, 21:18 Cześć dziewczyny!!!Pamiętaćie mnie?To ja jestem autorką tego postu(co się zresztą znajduje gdzieś poniżej)pt."Mam dziwne pytanie:Czy gdzieś możma kupić mleko kobiece...itd..."A więc chciałam się Wam pochwalić,iż odzyskałam swoje mleczko!!!!!!Zaczęłam ściągać to co zostało mi w piersiach"po mleczku" i jest!!!!!!!!pojawilo się!!!!nie jest go dużo ale na 2 porcje dziennie starcza-a to już jest coś...Jestem naprawde dumna z siebie -w końcu nie karmiłam w ogóle ani nie ściągałam przez 3 tygodnie!!!i bardzo szczęśliwa,że mi się udało!!!!Nie wiem tylko co zrobić żeby było więcej tego mleczka -ściągam co 2 godz-co się da,piję cherbatki,piwo karmi,ogólnie dużo piję i nie widzę żeby mleczka było więcej...Może mi coś doradzicie???Pozdrawiam-Kasia która wróciła do karmiania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GabrysiaH Re: Znów mam mleczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jestem szczęśliwa... IP: *.* 24.12.02, 23:53 GRATULUJE WYTRWALOSCI!!!!! Fajny prezent na Gwiazdke dla Twojej dzidzi :o))niestety nie powiem Ci co zrobic zeby pokarmu bylo wiecej bo mam ten sam problem (nie dziala ani piwo ani herbatki ani homeopatia) i raz dziennie musze dac mieszanke ale wazne jest to ze dzieciatka nasze dostaja choc troche naszego mleczka!Trzymajcie sie cieplutko!!pozdrawiam swiatecznieGabrysiaH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyska_ Re: Znów mam mleczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jestem szczęśliwa... IP: *.* 25.12.02, 14:45 Kasieńko, gratulacje!! A od kiedy masz znowu to mleczko? Bo stabilizacja może potrwać kilka dni (3-4). Ważne, żebyś systematycznie ściągała i "dopajała" się. Pozdrawiam cieplutko Dycha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Re: Znów mam mleczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jestem szczęśliwa... IP: *.* 25.12.02, 17:29 Zeby utrzymac sciagana laktacje, trzeba to robic przez cala dobe, sciagajac co trzy godziny - przerabialam to wywolujac laktacje dla wczesniaka. Po miesiecznym sciagniu i karmieniu dziecka butelka nauczylam je ssac pozez podawanie mleka przez zestaw do wspomagania piersia Medeli.Mam zestaw - moge go oddac jesli jestes z Wawy. I odpowiedziec na twoje pytania.Trzymam kciuki. melaxxx@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksio Re: Znów mam mleczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jestem szczęśliwa... IP: *.* 26.12.02, 17:20 DORZUCE COS OD SIEBIE: GENERALNIE NIE MAM PROBLEMU Z ILOSCIA MELKA I ZAUWAŻŁAM, ŻE JESLI PORZADNIE JEM - DUZO WARTOŚCIOWE=YCH POKARMÓW, MIESA, WARZYW , OWOCÓW( NP. TERAZ W ŚIĘTA) ILOŚC MLEKA Z N A C Z N I E WZROSŁĄ - CYCKI SA PEŁNE I NABRZMIAŁE CO 2 GODZI! I I SYNEK W 3 DNI TAK PRZYBRAŁ, ŻE WIDAC TO PO NIM! Odpowiedz Link Zgłoś