kto7 05.01.07, 15:52 Karmię piersią 2miesięczne maleństwo, czy moge brać coś przeciwbólowego a jesli tak to co??i czy ma to jakis wpływ na pokarm?? Również czy bierzecie dodatkowo witamine C karmiąc?bo słyszałam rozbieżne opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiaczekr Re: co ba ból dla mamy 05.01.07, 15:59 Bezpiecznie można brać przeciwbólowe leki zawierające paracetamol. Odpowiedz Link Zgłoś
caixa Re: co ba ból dla mamy 05.01.07, 16:15 chyba tylko paracetamol wchodzi w grę Odpowiedz Link Zgłoś
mysza1973 Re: co ba ból dla mamy 05.01.07, 18:31 W szpitalu od razu po porodzie dostawałyśmy Ketonal (Ketoprofenum). Pytałam lekarza o szkodliwość tego leku i mówił, że w zasadzie nic nie stwierdzono ale też nie ma jednoznacznych badań na ten temat. Wiem, że bez problemu można stosować paracetamol ale jeżeli nie pomaga (tak jak mnie) to i po co? Niestety mnie dopadają częste migreny i wtedy pomaga tylko ketonal... Acha słyszałam, że bardzo szkodliwy jest Ibuprofen (np. dla kobiet w ciąży), który jest częstym składnikiem leków dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś