tekla03 Re: bepanthen krem!!!!!!!!! 01.11.03, 20:26 Witam! Mam pytanie co do kremu bepanthen??? Nie jestem pewna czy mozna go traktowac tak samo jak masci, tzn. czy moge go nakladac na poranione brodawki i czy nie trzeba go zmywac przed karmieniem dzidzi??? Serdecznie dziekuje za odpowiedz!!! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
malwina18 Re: bepanthen krem!!!!!!!!! 01.11.03, 20:59 Dokładnie tak - nakłada sie na brodawki (można grubo) i nie zmywa przed karmieniem działa rewelacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
mikulka Re: bepanthen krem!!!!!!!!! 01.11.03, 21:53 Można nakładać na brodawki ale przed karmieniem trzeba umyć brodawkę. Dobrze robi na poranione brodawki napar z nagietka lekarskiego, trzeba go zaparzyć i tym przemywać brodawki, działa ściągająco.Powodzenia ,ja tydzień temu zakonczyłam karmienie piersią mojego 20 miesiecznego Mikołaja. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
annam10 Re: bepanthen krem!!!!!!!!! 02.11.03, 21:53 A tak z ciekawości: w jaki sposób zakończyliście karmienie? (co robiłaś i tak dalej) Odpowiedz Link Zgłoś