screen 24.07.05, 13:47 Mi gotowania obiadków i wspólnego ich zjadania Jak ja uwielbiam gotowac i nie mam dla kogo a dla siebie samej mi sie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noemi.d Re: A czego Wam brakuje w samodzielnym życiu?? 24.07.05, 13:49 bliskości,możliwości przytulenia się i pobycia ze sobą. No i wspólnych wypadów... AGa Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: A czego Wam brakuje w samodzielnym życiu?? 24.07.05, 15:08 wiecie co, ja jednak dalej twierdzę, że "nie ma tego złego...". obiadu teoretycznie nie ma z kim zjeść, ale zd rugiej strony nie trzeba go w ogóle robić tak samo niby nie ma się do kogo przytulić, ale... nikt nie łazi w gaciach po mieszkaniu i nieogoloną broda nie drapie nagle mojej szyi, nie obślinia jej i jeszcze nie ma pretensji, że mi się to nie podoba głowa do góry, kobietki Aga Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: A czego Wam brakuje w samodzielnym życiu?? 24.07.05, 15:36 rozbrajacie mnie!!))) Mama007 Ty chyba niedawno się rozstałaś, ze jeszcze takie rzeczy pamiętasz Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 screen :) 24.07.05, 16:01 Teoretycznie to rozstałam się neidawno, tzn teoretycznie, bo niedawno się wyprowadziłam. Ale psychicznie już od dawna jestem sama, oj, od dawna. Może pamiętam to dlatego, że wyjątkowo mnie to wkurzało?? ) Aga Odpowiedz Link Zgłoś
woj-na Re: A czego Wam brakuje w samodzielnym życiu?? 24.07.05, 19:11 Mi tego samego brakuje I jeszcze dwóch małych rzeczy: 1. Zeby mi ktoś patrzac prosto w oczy swoimi śmiechniętymi i pełnymi radości oczkami powiedział KOCHAM CIĘ. 2. Radości, szczęscia które sprawiało, że świat był piękny. A było to wtedy gdy widziałem radość i szczęście ukochanej osoby i wiedziałem że jest taka szczęśliwa bo ja, właśnie ja zrobiłem coś dla niej, coś co dało jej to szczęscie, cos co sprawiło że się uśmiecha. A i jeszcze coś, moć patrzyć jak ukochana osoba śpi, siedzieć przy niej i po prostu patrzeć... Tylko czy ja to wszystko miałem, może to tylo piękne marzenia woj- Odpowiedz Link Zgłoś
nimi Re: A czego Wam brakuje w samodzielnym życiu?? 24.07.05, 18:11 Ja nie tęsknię właściwie za żadną rzeczą, bo ostatnie pozytywne rzeczy, które były w naszym związku skończyły się gdzieś w połowie ciąży - łącznie z seksem, czyli już4 lata temu!!! A brakuje mi czasem w samodzielności ... Ocze myślę tak i myślę i jak na dziś to sama czuję sie tak dobrze, że nic nie wymyślę!! Odpowiedz Link Zgłoś
leeya Re: A czego Wam brakuje w samodzielnym życiu?? 24.07.05, 20:40 W samodzielnym zyciu brakuje mi: - dostawania kwiatow czy drobnych prezentow ot tak, bez okazji - smiania sie wspolnie z komedii czy smiesznego wydarzenia - zacieklych dyskusji na dziwne tematy pt. "wyzszosc swiat BN nad Wielkanoca" - wspolnych zakupow - tego porozumienia "bez slow" i wielu wielu innych glupich i malo waznych spraw, ktore mozna tylko we dwoje... Leeya Odpowiedz Link Zgłoś
aglesnik Re: A czego Wam brakuje w samodzielnym życiu?? 25.07.05, 08:27 kilku spraw: - spania wspólnego do rana - przytulenia przed zaśnięciem ale tak wogóle, to lepiej samej kłaśc się spać, niż wiedząc, ze on marzy o tym żebym to nie była ja!! - wspólnego chodzenia do kina, bo czasem tak dziwnie na mnie patrzą hehehehe ale napewno jeszcze ktoś tam się szlaja po świecie ?? i czekam! ag. Odpowiedz Link Zgłoś
pelaga Re: A czego Wam brakuje w samodzielnym życiu?? 25.07.05, 08:56 Wakacji, weekendow i swiat we troje chyba najbardziej, nie lubie sama z dzieckiem wyjezdzac, we troje jest latwiej i fajniej. Obiadki juz niedlugo bedziecie mialy dla kogo gotowac Ja uwielbiam jes z moim dzieckiem obiady w naszej kuchni, albo na tarasie Cudnie jest Dlugie wieczorne rozmowy tez mam zapewnione, moze nie na takim poziomie, jak z doroslym, ale te sa rownie wyjatkowe Dziewczyny kazda z nas ulozy sobie zycie tak jak jej sie marzy, wierze w to Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.na.dachu Re: A czego Wam brakuje w samodzielnym życiu?? 25.07.05, 11:13 Po tym poście stwierdzam, że byłam cholernie samotna w związku, a poza jestem dużo szczęśliwsza. To smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
berkot Re: A czego Wam brakuje w samodzielnym życiu?? 25.07.05, 19:06 No cóz, szczerze powiem, że brakuje mi "złotej rączki", co to naprawi cieknący kran, wymaluje mieszkanie, a przy okazji jest posiadaczem czterch kółek, jednym słowem brakuje mi kierowcy - rzemieslnika mieszkającego za miastem........... Tylko tyle. I kropka. Przyziemnie.........., ale jakże pozytecznie) Odpowiedz Link Zgłoś
aggtt Re: A czego Wam brakuje w samodzielnym życiu?? 26.07.05, 00:36 a mi brakuje mojego R. Odpowiedz Link Zgłoś
aggtt Re: A czego Wam brakuje w samodzielnym życiu?? 26.07.05, 00:36 już nie mojego R. Odpowiedz Link Zgłoś