lisiczka14 21.11.06, 19:35 Witajcie Jestem w trakcie sprawy o ustalenie ojcostwa Czy moze mi ktoras z Was mamy powiedziec ile sie czeka na termin takich badan??Jestem z okolic Katowic Z gory dziekuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_anuszy Re: badania dna 22.11.06, 08:33 od złożenia wniosku przez ojca czekałam 4 miesiące, a ponieważ nie udało się pobrać krwi- czekałam na następne badanie kolejne 5 miesięcy. Wyników jeszcze nie ma. Też jestem ze Śląska. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczka14 Re: badania dna 22.11.06, 18:55 kurcze kupa czasu Czemu to tak dlugo trwa??? Dzieki serdeczne za informacje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: badania dna 22.11.06, 21:08 pierwsza rozprawe mialam w pierwszym tygodniu kwietnia a badania (slina! nie wiem po co krew) mialysmy w ostatnim. na wyniki czekalam do pierwzego tygodnia czerwca ale dopiero wtedy ustalono termin nastepnej rozprawy, wiec takowa odbyla sie 3 tygodnie pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_anuszy Re: badania dna 23.11.06, 16:08 ja też kurka nie wiem po co krew- Mała się poryczała straszliwie przy tym pobieraniu. Dlatego to tak długo trwa. Odpowiedz Link Zgłoś