mlodytatus 26.01.07, 18:40 ...i nie tylko mojego syna moze ktos zgadnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes2511 Re: kocham 26.01.07, 18:50 A ja kocham swoje corki a ich tatusiow nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaice Re: kocham 26.01.07, 18:54 To bardzo proste zakochales sie w kims ,moze to ktos z forum hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
mama.kasia1 Re: kocham 26.01.07, 20:54 to koniecznie daj tej osobie przeczytać twojego posta "do czego potrzebna jest kobieta". Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: :-( 27.01.07, 08:47 Niestety nie mieszcze się w jego standardach. Odpadam na samym wstępie. Choć jakoś nie widze powodów do rozpaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodytatus ????? 27.01.07, 11:31 ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? pozatym to nie jakis katalog. wiadomo ze nikt tego nie wspelni jak tam napisalem co by bylo dobre. ale coz. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodytatus Re: kocham 27.01.07, 11:43 a czy ja gdzies napisalem ze chce kogos zmienic? jak sie kocha to sie kocha., bezwzgledu na jakies idealy.sam pewnie nie jestem idealem i tez nie wymagam.jedyne co wymagam to staranie sie o dobry zwiazek szczesliwy.i zeby kochala z calego serduszka. wiec jak, nadal odpadasz? Odpowiedz Link Zgłoś